Koja to kartica kopa 75$ za 24h?Trenutno po calculatoru,za 24h dodje oko 75$...oduzmi jedno 15-20% od te cifre i prepolovi ako kopas 12h dnevno i eto ti matematike danasnje...sutra ce vec biti drugacije...
To sam zaboravio da pitam. Video sam da se u CL može zadati procenat opterećenja, a razmišljao sam i da u MSI overdrive blago spustim klok i napon kada kopa......
E sada je drugo pitanje što je ovaj posao prilično "stresan" za karticu pa se postavlja pitanje koliku štetu ti izaziva otkazivanje iste i čekanje na garanciju...
Nažalost je greškaKoja to kartica kopa 75$ za 24h?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Koja to kartica kopa 75$ za 24h?
Ja sam noćas testirao, radi sve OK, negde oko 19MH/s (toliko svuda i piše da 380-ka može). Temperature sa 50% venta idu do 75-76 stepeni bez obzira što je undervolt -100mV, ali to je zbog loše ventilacije kućišta, tu ću malo poraditi. Otvorio sam i nalog na cex.io (to je OK?) i sada sam u nedoumici da li da ethere šaljem direktno na taj njihov wallet koji mi daje kada odaberem deposit (tj. da li to da stavim u CL), ili na svoj pa onda prosledim tamo.
Jasno, za sada sam isprobavao, smisliću neku varijantu za provetravanje. Problem je što ovo nije namenska mašina za mining, nego desktop koji sam rešio da uposlim da radi i nešto korisno...
Probao sam i underclock GPU, ali to neće, šta god da stavim manje u MSI AB kartica radi na default, a kada idem u OC to radi, ali samo povećava tempraturu bez vidljivog uticaja na performanse. Klok memorije na 1500 daje oko 1Mh više od 1450 koji je default, tako da mi je HR sada blizu 21.
Memorije koristi svega 1600-1700 MB, a imam 4GB, ali HR je svakako blizu maksimalnog, ne znam da li se vredi maltretirati zbog toga...
Za underclock moras stavit u MSI afterburneru opciju without powerplay.
Sapphire R9 380 Nitro 4GD5 256bit x6 (komada) baca hash 127.8-9 (u proseku 21.3 po kartici) sa klokom u Trixx-u: GPU 1005/Mem 1500/Napon -100mV
Temperature oko 65-66c fan oko 40-46 % (u sobi 8 m2)
Ma idi ja reko čovek priča o 480 ticama. Odlepio samovo su 380 toliko i bacaju
eth na 15$ idemoooo xD
To znaci da nista ne mora da znaci i da niko ne zna sta moze da bude.To znači da sledi korekcija BTC-a na ~615-620$...
To znači da sledi korekcija BTC-a na ~615-620$...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari