Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Person of Interest

TEAM MACHINE 2.0 FTW!

Price o kraju nisu definitivne kada je POI u pitanju iako je zvanicno objavljeno da ce ova sezona biti poslednja. Iako je to bilo ustanovljeno od strane CBS-a, Nolan je nekoliko puta nakon toga izjavio da postoji mogucnost da se prica nastavi

Bilo je i prica i da ce Netflix nastaviti da snima PoI...

Beyond Genius Lies Insanity

Bilo je i prica i da ce Netflix nastaviti da snima PoI...

U narednoj sezoni, mašina se manifestuje u vidu holograma sa izgledom Samante Groves, i zaljubljuje se u Shaw :D

Što se tiče team 2.0 i sve te scene, Mr Reese i Shaw unapređeni u relevantnu ekipu? Mogli su i onoga azijata što je vrdao s parama da angažuju u team 2. :) što nije isključeno u narednim epizodama.

A gde je Bear?? U podzemnoj? Zbog njega sam razmišljao da uzmem štene malinoe :)

Inače serija ide i na B92 pod imenom "stalna meta (wtf)", samo ima jako loš termin, posle ponoći...

I ako moram izabrati najboljeg lika u seriji, Shaw za medalju na svim poljima :)

Poslednja izmena:
Ma sve te manje-vise popularne serije na nasim kanalima sa nacionalnom pokrivenoscu idu uglavnom posle ponoci, al zato turske i indijske sapunice u udarnom terminu.

Pre neku noc sam slucajno listajuci kanale nabasao na seriju Hanibal na rts-u posle 1h nocu, zacudio sam se da oni uopste emituju takve serije.

Odgledao Hunters, šta reći, meh, onako ništa posebno. Ideja o infiltraciji vanzemaljaca u društvo je starija od Biblije ali kako je to osmišljeno mi se baš i ne dopada. Mislim ima par dobrih fora kao npr sonic gun ali su delovi serije blatantno pokradeni iz drugih serija i filmova, poput V, Predatora itd.
Penny Dreadful epizoda 4 šampion za najsmor epizodu ikada...
GoT klasika, jedna dobra epizoda pa par smorova.
Preacher obećava, ako ispoštuju literarni predložak biće extra pošto je to jedan od bolesnijih stripova koje sam video.
Gleda li neko Wynonna Earp? Odgledah prvu epizodu i malo mi je naivno, kopiranje Supernatural fora sa 2 sestre u glavnim ulogama uz neizbeznog agenta supertajne vladine agencije i gomilom tupavih protivnika, kao i svemocnim oružjem što je uz pomoć štapa i kanapa povezano u nekoherentnu zbrku i to sam zaključio iz samo jedne epizode.
Dosta serija se završilo i sad kreće kopanje za nečim solidnim ili vracanje proverenim kvalitetima...

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Dexter sta ces kad ti spadas u onih par promila sto gleda hanibala. 30% popa koji gleda tv gleda tv novele.

Ma mozda bi gledali i takve serije i vise ljudi al zasto u 1h, pa rts2 im zvrji prazan i nema se na njemu gotovo nista korisno gledati sem ponekog sporta povremeno i tu bi mogli da uglave neku bolju seriju bar od 22-23h, ovako od 1h gledaju samo oni koji pate od nesanice :D u cemu im Hanibal sigurno nece pomoci :D

Na rts2 idu Vikinzi, a ja sam siguran da je gledanost nikakva iako je serija vrhunska. U Srbiji se na tv-u gleda samo vrhovni vođa, rijaliti i Nole :D

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

POI
Skidam kapu kakva sezona.
Savrsenstvo. Ni jedna mana.
Prosto neverovarno sta je ukinuto.
Malo su hteli da bace mamac za spin off ovom epizodom. Iskreno bas bi bilo glupo da se POI zavrsi a da krene spin off od nje.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel gotov PoI skroz? Mislim jel su emitovane sve epizode?

Sa fejsbuk stranice AMC Srbija,Breaking bad zanimljivost:

Dakle, ono što je jedinstveno u vezi sa Breaking Bad, a danas je retko i na filmu i televiziji, jeste da se još uvek snima na filmu od 35mm, i to je jako važno za seriju jer su kreatori tako uspeli da dobiju te oštre žute i plave filtere. Naravno, u seriji postoje i digitalni snimci ali običan gledalac za njih ne zna. Naravno, ima i tih manjih stvari i njih snimaju na Canon 7D i Canon 5D.
Zanimljiv primer bi bio kadar sa dna bazena u četvrtoj sezoni kada je Don Eladio ubijen. Kamera stoji tako da snima sa dna bazena i kada ga upucaju on pada pravo na nju. To je bio Canon 7D smešten pod vodom.

Na rts2 idu Vikinzi, a ja sam siguran da je gledanost nikakva iako je serija vrhunska. U Srbiji se na tv-u gleda samo vrhovni vođa, rijaliti i Nole :D

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
A Sulejman i Mala (pokojna) nevjesta?

Jel gledao možda neko Ezel? Ja se sećam te serije sa RTL-a Hrvatskog, bilo je i kod nas mislim. Uvek sam gledao na 10-20 minuta, nikad celu epizodu, kad kad naletim.

Rekli su mi neki da je kvalitetna. Možda neko od vas (a)ko je gledao, da baci neki komentar.

Sent from my m2 note

Ja samo znam da zbog te serije "pusis kao Turcin" ima skroz drugaciji smisao :)

Sa fejsbuk stranice AMC Srbija,Breaking bad zanimljivost:

Dakle, ono što je jedinstveno u vezi sa Breaking Bad, a danas je retko i na filmu i televiziji, jeste da se još uvek snima na filmu od 35mm, i to je jako važno za seriju jer su kreatori tako uspeli da dobiju te oštre žute i plave filtere. Naravno, u seriji postoje i digitalni snimci ali običan gledalac za njih ne zna. Naravno, ima i tih manjih stvari i njih snimaju na Canon 7D i Canon 5D.
Zanimljiv primer bi bio kadar sa dna bazena u četvrtoj sezoni kada je Don Eladio ubijen. Kamera stoji tako da snima sa dna bazena i kada ga upucaju on pada pravo na nju. To je bio Canon 7D smešten pod vodom.
Zanimljive informacije mada sam ja protivnik prevelike upotrebe filtera. U pojedinim serijama je to prosto mučno gledati, gde je sve u nekakvim pastelnim bojama ili sa preteranim kontrastom što izgleda totalno neprirodno. Slažem se sa povremenom upotrebom prilikom naglašavanja pojedinih scena ali kada je cela epizoda takva to je preterivanje koje nema smisla. Ali neko to verovatno smatra da je super, što više efekata i filtera to bolje, tkzv Michael Bay sindrom :D

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

nemere to bude nikako michael bay sindrom,samo i iskljucivo ingvi logika:

Poceo sam da gledam Daredevil i svidja mi se, mracan je a u isto vreme zabavan. Tek sam odgledao drugu epizodu prve sezone al svasta ima vec tu da se vidi

tuca u hodniku je brutalna

Evo zašto je POI otkazan:

He mentioned that this also affected fall TV schedule choices, as the CBS-owned Elementary was renewed, but Warner's Person of Interest was canceled.

Elementary made an about profit of $80 million last year, Moonves said, while the company broke even on Person, "because Warner Bros got all that additional revenue." Out of CBS' six new shows for fall, CBS fully owns three, 70 percent of one and 50 percent of the remaining two. He said others do the same, saying Fox and ABC only don't know one show each out of their new fall additions.

http://www.hollywoodreporter.com/news/cbs-ceo-says-netflix-remains-895681

Jel gleda neko Orphan Black?
Odgledao prvu epizodu ove poslednje sezone pa ako može neko da mi pojasni jednu stvar:

Jel ova sezona prequal prvoj sezoni ili koja je fora?
Počinje sa Bet koja je policajka i koja je mrtva još u prvoj sezoni pa ova glavna preuzima njeno mesto. To znači da ili rade prequal ili je možda par epizoda o Bet pa posle nastavljaju gde su stali u trećoj sezoni. Šta je u pitanju?

Idu malo napred, nazad, rasvetljuju pređašnje događaje, ali jest malo nejasno u početku.
U svakom slučaju dosta dobra serija.

Moze li neko da mi objasni kako u HBO serijama sme da se izgovara rec fuck,a na mnogim drugim tv ne sme ukljucujuci i AMC?Jel se to AMC obavezao necim cime se HBO nije obavezao?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Ne sme na freeview kanalima, sme na PayTV i Cable. (ima podesavanje 18+, PG, PG14, PG12, MA, itd. i korisnici mogu birati cak negde i preciznije)

Cista glupost po meni, sve sem da li je nesto uopste za decu ili nije.

Odgledao Humans.
Britanci znaju da naprave seriju kako treba.
Zanimljiva serija mada je kraj malo bled ali nekoliko bas iritantnih likova u seriji.

Vidim da se jos ne zna hoce li biti druge sezone ili ne

Odgledao i ja dva top gear-a. Chrisovo vikanje ubija serijal. Bolje da su dali Matt-u da vodi sam emisiju. Mnogo je bolji.

Ufff.... "Outcast" obećava. Prva epizoda extra.
Gledao i nove serije druge sezone "Wayward Pines", sviđa mi se što se odma nastavlja radnja iz prve sezone i kreće akcija ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno