Šta je novo?

The Witcher 3

Procitao sam clanak o tome skoro, i rekli su da ne razmisljaju o Witcheru 4, ali nije bilo reci o EE trojke i slicnom. Cyberpunk im je sada main task, mada navodno postoji info da ce se pojaviti nesto na E3 od njih, ali da je druga igra u pitanju, iako svi ocekuju nesto o Cyberpunku... Tako da videcemo, sto se tice Witchera 3 sacekacu malo, kupovina je neminovna svakako..

Sto se tice grafike, oni rekose da je igra optimizovanija i da ovaj novi dlc radi dosta bolje.. Po tvom potpisu imas ok racunar, mada mogao bi na neki upgrade grafe, nesto sa vecim vRamom i to je to, da uzivas u potpunom smislu u igri. :)

Ja još nisam počeo da igram W3, čekao sam da izađu svi DLC-evi pa da na miru da igram. Znam da se EE verzija ne očekuje ali me interesuje da li možemo da očekujemo još neki patch koji ispravlja bug-ove ili poboljšava performanse igre? Da bih znao da li da sačekam još malo ili mogu polako da krenem da igram.

Mislim da mozes da kupis, jer sama igra bez dlc-ova je dobro optimizovana i ne vidim zasto ti ne bi radila, imas dobru masinu. Meni je piratska verzija igre, proslog maja radila perfektno, sada verovatno nema mana. Prvi dlc radi lepo, nisam probao ali verujem, sad za ovaj novi, kolega kaze da ga nesto zeza, ostali kazu da je sve u redu..

Kupi i igraj basic story jer je sam po sebi dug, dok predjes, izacice novi update, pasce malo cena dlc-u i mozes tada da ih kupis i nastavis igru.

Ja još nisam počeo da igram W3, čekao sam da izađu svi DLC-evi pa da na miru da igram. Znam da se EE verzija ne očekuje ali me interesuje da li možemo da očekujemo još neki patch koji ispravlja bug-ove ili poboljšava performanse igre? Da bih znao da li da sačekam još malo ili mogu polako da krenem da igram.

Ma bre kreci,sta cekas :D

Ma bre kreci,sta cekas :D

Pa i W2 EE sam odigrao tek pre nekih godinu i po, bukvalno nekoliko meseci pre nego što je W3 izašao. U međuvremenu sam odigrao sve što je bilo na "čekanju" od igara tako da još samo W3 stoji na "to play" listi.

Nema vise sta da izadje, sve sto je izaslo je izaslo sa ovim zadnjim DLC tako da ako planiras da krenes sa igrom sada ti je pravi trenutak.

Ok, hvala na informacijama, taman za vikend da se počne. :D

Ehej Fotoshoperi

Ako moze mala pomoc.
Da li neko moze da mi iskopa negde pozadinu za skeliga dek?

Radim ostatak gwent karata za stampu tj. Skeliga dek.
Ako nekome treba da stampa sve karte imam sve ovde:
https://www.dropbox.com/sh/rzne1ha5jbctlk3/AADd9ZdXXYOzA4Dca-UJgCNda?dl=0
(uskoro doradjujem poslednji skojatel dek sa znacenjima za sve karte sa nekom funkcijom)

E sad ono sto mi fali je samo pozadina u malo kvalitetnijoj rezoluciji, kao sto su ove pozadine na linku ispod:
https://www.dropbox.com/sh/0wqjnbiujywx4jf/AAA50f0m62Nz5oV9nNtVSATBa?dl=0

Evo i slika jedne od tih pozadina:

J2Jz8jdC9IzjU-j3VMiyMyLWwnhMYBeZ2QXJZKzV_Aw

Da li neko moze da mi iskopa negde pozadinu za skeliga dek?

ili ako moze da od ovih extra poazdina
da doradi tj. prepravi i napravi skeliga pozadinu,

evo kako izgleda ali u maloj rezoluciji http://cdn3.dualshockers.com/wp-content/uploads/2016/04/GwentSkellige-3.jpg

Poslednja izmena:
Koliko ja znam, rekli su da neće da pričaju o EE, pogotovo kad je tek izašla poslednja ekspanzija. Neće sebi da seku noge, naravno.

Voleo bih baš da vidim neki link gde su izričito rekli da neće nikada da izbace EE.

Koliko sam ja video, samo su rekli da to sad ne planiraju, jer se fokusiraju na poslednji DLC.

Sto li Regis kulira ove brukse, namuci se da ih ubijem... A ostale vampire sabija
3ErA0aF.jpg

Sto li Regis kulira ove brukse, namuci se da ih ubijem... A ostale vampire sabija
3ErA0aF.jpg

Meni su pa "one" najlakse lol. Ali samo sirovo bez trapa, dodge i attack. Btw i ja sam rekao wtf ubagovano, ali na poslednjem fajtu ima smisla..

Tu su vitezovi, cekaju ih ne sme da pokaze da je vampir, iako je glupo odradjeno ako je to imalo cilja

Mazi7
Ja sam mislio da nece zbog Dettlafa, ali sto bije druge vampire to mi nije jasno :D al dobro. Ucitao sam sam sejv pre nego sto ti igra kaze da nema "nazad" Taman da zavrsim jos par main kvestova, i treasure hunta, moram jos da ojacam, previse sam slab uleteo na poslednji kvest

Poslednja izmena:
Izlazi GWENT kao zasebna igra. Registrovali su je pre dva dana.

Upravo su najavili da će uskoro da izbace novi patch koji ispravlja gomilu bug-ova - bolje da sačekam da i taj patch izađe pa da polako krenem da igram W3 prvi put...

Sacekaj Dimco.. Inace baci steam da se dodamo, ako si aktivan..

Sto se tice Gwenta kao zasebne igre, zanimljivo.. :D

Na Steam-u sam totalno nekativan (odigram po nekad malo ARMA3 ili Insurgency), a W3 imam GOG verziju. Da budem iskren nisam trenutno u blizini gaming računara tako da nisam siguran ni koji mi je tačno steam ID. :D

Hehe, dobro onda.. :) Mogao bi da budes aktivniji, ide summer sale.. :p

Ja odigrao celu expanziju nijedan jedini bug ili problem nisam imao.

Izasao novi pec, popravljaju sve poznate bagove.

Jel ima neko save game tamo negde od 25lv do 35lv?
pa da mi nekako pošalje?

Vrh Dno