Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Imas 6.0.1 ruski rom SER, pojavio se pre par dana, flesni ga preko odina, lepo radi za nas region, ako neces da cekas telenor...

Neki regioni/zemlje su posle apgrejda na MM dobili i nove zakrpe, a neki, kao npr SEE, ne mogu da dobiju ni LL apdejt. Nije da patim od bolesti zvane MORAM IMATI NOVI SOFTVER, ali je to sramota za ovako skupo plaćen uređaj. ili je Samsung više zagrizao nego što može da proguta, tj izdjelio je to na mnogo regiona.

Meni je juče stigao MM na Galaxy Tab S2, na Note4 još ne. Čekamo, valjda će uskoro.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
2c92a7f175f153471ca90deb398f43de.jpg

Neki regioni/zemlje su posle apgrejda na MM dobili i nove zakrpe, a neki, kao npr SEE, ne mogu da dobiju ni LL apdejt. Nije da patim od bolesti zvane MORAM IMATI NOVI SOFTVER, ali je to sramota za ovako skupo plaćen uređaj. ili je Samsung više zagrizao nego što može da proguta, tj izdjelio je to na mnogo regiona.

Jel moze neko da mi objasni u cemu je tacno razlika u regionima? Secam se da sam na nekom od svojih ranijih Samsunga koristio Rusa koji je bio identican nasem SEE samo daleko ispeglaniji i sa manje bloat-a. Da li, osim toga, ima nekih razlika bitnijih? Ili je to samo njihova pohlepa i bezobrazluk? Razumem fw za nekog operatera, ali ovi otkljucani po regionima, ako moze neko da mi objasni razliku?

ab00d03056d05981f188e04efd5e8a83.jpg

Evo stize Telenor(MSR) update ovog momenta

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

SEE jos uvek nista

Kod mene takođe na Telenoru nema još uvek update.

Biće vetovatno u toku dana, proveravaj periodično

Jel uz update mora hard reset?

Jok.

Valjalo bi :)
Za to vreme na poljaku stiže nov update ...

2afc144b73524811ab2a12bfe43559fc.jpg
c60a390c79a255f67dd29befbdedd3b3.jpg
b0a305fb1e643149af4c157fc41cc43b.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam na poljaka i mislio :)

53dcd825decbe51712120d6ab5091593.jpg

Je l' to sada verzija sa ukljucenim update-om koji sada stize za poljaka ili ce tek izaci za ovu moju(MSR) verziju?

I ova je sa zakrpama od 1. maja ...
Google je u podešavanjima sada posebna stavka kako je i trebalo da bude :)

SEE po Božiću :D
@nikolass83 Svaka čast, fino da su se setili !

Potvrda za SEE stiglo pre oko sat-dva

Ja ne kapiram kako meni još uvek nema apdejta (Telenor)? Prošli put sam 5.1.1 flešovao preko Odina verziju firmvera koju sam skinuo sa Sammobile za Serbia (Telenor). Da li to ima neke veze ne znam. Valjda ne bi trebalo. Ovog puta sam hteo da sačekam OTA. Svaki put kad proverim da li ima dostupnih apdejta dobijam poruku da koristim poslednju verziju.

Ako, ti i trebaš da čekaš... Kad već nećeš da flešneš poljaka...

Ako, ti i trebaš da čekaš... Kad već nećeš da flešneš poljaka...

Pa koliko sam mogao da primetim puno ljudi se vratilo na 5.1.1 sa tog Poljskog firmvera. Možda su sad ispravili nedostatke ali nesumnjivo je da ih je bilo. Ako treba da sačekam da bi dobio kako treba verziju onda ću i sačekati. Poljaci su izgleda zamorčići Samsunga, prvo njima puste apdejt pa onda ispravljaju u hodu nedostatke koje im prijavljuju.

Ja na poljaku od 5.1.1, samo upgrade, nikad problem... Dača isto mislim.

Pa koliko sam mogao da primetim puno ljudi se vratilo na 5.1.1 sa tog Poljskog firmvera. Možda su sad ispravili nedostatke ali nesumnjivo je da ih je bilo. Ako treba da sačekam da bi dobio kako treba verziju onda ću i sačekati. Poljaci su izgleda zamorčići Samsunga, prvo njima puste apdejt pa onda ispravljaju u hodu nedostatke koje im prijavljuju.

Nisu zamorčići nego su srećnici :)
SEE dobio danas 6.0.1 XEO to isto ima par meseci , a juče i novi update ...
Mislim da je centrala Samsunga za Evropu prebačena iz Londona u Poljsku ...

Ja na poljaku od 5.1.1, samo upgrade, nikad problem... Dača isto mislim.

Sve je po propisu i ok radi :)

Firmware for Samsung SM-N910C -
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/

Poslednja izmena:
Ljudi, koji odin koristite? U poslednje vreme ne mogu da nadjem neki koji nece izbaciti:" Not responding". :/

Nista, ajmo na taj SEE da vidimo kako radi 601 posle peglanja :)
Ko je vec presao na novi xeo ili see nek napise utiske...

Nazad
Vrh Dno