Neki regioni/zemlje su posle apgrejda na MM dobili i nove zakrpe, a neki, kao npr SEE, ne mogu da dobiju ni LL apdejt. Nije da patim od bolesti zvane MORAM IMATI NOVI SOFTVER, ali je to sramota za ovako skupo plaćen uređaj. ili je Samsung više zagrizao nego što može da proguta, tj izdjelio je to na mnogo regiona.
Pa koliko sam mogao da primetim puno ljudi se vratilo na 5.1.1 sa tog Poljskog firmvera. Možda su sad ispravili nedostatke ali nesumnjivo je da ih je bilo. Ako treba da sačekam da bi dobio kako treba verziju onda ću i sačekati. Poljaci su izgleda zamorčići Samsunga, prvo njima puste apdejt pa onda ispravljaju u hodu nedostatke koje im prijavljuju.Ako, ti i trebaš da čekaš... Kad već nećeš da flešneš poljaka...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Potvrda za SEE stiglo pre oko sat-dva
Nisu zamorčići nego su srećniciPa koliko sam mogao da primetim puno ljudi se vratilo na 5.1.1 sa tog Poljskog firmvera. Možda su sad ispravili nedostatke ali nesumnjivo je da ih je bilo. Ako treba da sačekam da bi dobio kako treba verziju onda ću i sačekati. Poljaci su izgleda zamorčići Samsunga, prvo njima puste apdejt pa onda ispravljaju u hodu nedostatke koje im prijavljuju.
Ja na poljaku od 5.1.1, samo upgrade, nikad problem... Dača isto mislim.
http://www.sammobile.com/firmwares/download/73238/N910CXXU2DPE6_N910COXA2DPE1_XEO/
Imaš dole Odin i uputstva kako flešovati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari