Šta je novo?

Metal Gear Solid V

Meni je i kraj PW bio dosadan. Ne vidim cemu uopste dodavanje/ponavljanje main misija koje realno nista novo ne donose. Da se vestacki produzi trajanje igre?
Neko se mozda nece sloziti, ali vise bih voleo da je sav filler izbacen i da igra traje duplo krace, a da je sve ostalo opciono.
Sto se tice modifiera, veliki je propust sto ne postoje za sve misije.

Inace, upravo citam spoiler temu na GAFu i vidim da se vecina slaze da je prica losa i bespotrebno zakomplikovana.

Kao sto rekoh- papazjanija

Da ne ulazim u to sto je junak jednooki specijalac (verovatno ima veze s prethodnim nastavcima zasto ima jedno oko), da li je moguce da igra koju su portali ocenili sa 10 /10 ne moze da se igra iz prvog lica ?!? Da stvar bude jos neverovatnija postoji opcija,pritisnes desni mis pa slovo f i bices u prvom licu (nisanjenje oruzjem) ali moras drzati desni mis stalno ?! Stvarno su developeri nekad *****i, ovim potezom su izgubili ogroman broj igraca a time i para.Mother base je naftna platforma...Mislim da bi bilo mgogo realisticnije i atraktivnije za pricu da je u pitanju bio nosac aviona ako je vec u pitanju super specijalac koji jede zeljezo i sere metke...A onda fora sa balonom ( nemam reci ), kao da je autorima cilj da ubiju svaku dozu realisticnosti pokusavajuci da dobiju poene na fazon sprdacine..A tek sam na pragu druge misije

Ti ocigledno nisi igrao prethodne igre i/ili ne varis Kodzimine gimmicke...i to je skroz ok. :) Inace, ideja o pokretnoj bazi (brodu/nosacu) zvuci zanimljivije i logicnije od naftne platforme. :)

Znaci ovako, prilikom sledece misije prigusivac mi se "pregrejao" , otkazao, posle 10 ispaljenih metaka iako sam ga poneo novog iz baze sto je teoretski nemoguce i posle par godina koriscenja (imam jedan kuci inace) i igra mi sugerise upotrebu kartonske kutije kao vrhunac inteligentnog hi tech ucinkovitog maskiranja i infiltriranja.Ozbiljno me brine mentalno zdravlje igraca i bilo koga kome mogu prodati ovakve *****ane.

Da ne ulazim u to sto je junak jednooki specijalac (verovatno ima veze s prethodnim nastavcima zasto ima jedno oko), da li je moguce da igra koju su portali ocenili sa 10 /10 ne moze da se igra iz prvog lica ?!? Da stvar bude jos neverovatnija postoji opcija,pritisnes desni mis pa slovo f i bices u prvom licu (nisanjenje oruzjem) ali moras drzati desni mis stalno ?! Stvarno su developeri nekad *****i, ovim potezom su izgubili ogroman broj igraca a time i para.Mother base je naftna platforma...Mislim da bi bilo mgogo realisticnije i atraktivnije za pricu da je u pitanju bio nosac aviona ako je vec u pitanju super specijalac koji jede zeljezo i sere metke...A onda fora sa balonom ( nemam reci ), kao da je autorima cilj da ubiju svaku dozu realisticnosti pokusavajuci da dobiju poene na fazon sprdacine..A tek sam na pragu druge misije

Jel znas sta je uopste Metal Gear u Metal Gear serijalu igara?

Zasto bi se igrala iz prvog lica, od kad je u 3d uvek je fakticki ovako funkcionisala, dosta je sto su experimentisali sa open-world. 3rd person vs "fps" je davno prestalo da bude bitan faktor za igru kod vecine igraca, a i racunaj da bi na sve to morali da prilagodjavaju igru za dva razlicita gamplay tipa, ipak je to sunjacina prvenstveno. Na pc je i ovako prelaka sa misom i tastaturom, jos da moze konstantno fps, tj da ne mora da se stiska f kad zagusti ne bi bilo ni malo izazova. Jeste da ima poente da bude i fps, al to je u neku ruku i spojler sekcija.

Kao sto rece Jovyland, fina ideja za pokretnu bazu, plus sto je avion bio u cetvorci, al to je jedna od manje bitnih stvari koje su propustili da iskoriste spram razvoja likova i price, pa i samog sadrzaja mape i misija, kao i izvedbe boss fight-a.

Poslednja izmena:
To sto je jednook manje vise, izgubio u ratu ili robokap varijanta itd koja god da je prica ... ali ovo niti je inteligentni shooter, niti kvalitetna parodija, ,ne mogu da verujem da su joj prodane duse od recezenata dale 10/10.Ne znam dal je tuznije sto se vecina igara pravi za decu (citaj IQ devetogodisnjaka) ili sto odrastao covek poput mene igra igre i ocekuje inteligentnu zabavu.

Ovaj ralos neki pro troll ako nije onda tuga xD

Ja sam ranije napisao da ce novi igraci MGSa imati problem i da nece moci da svare Kojimu, tako da Ralose krenuo si pogresnim putem. Odigraj prethodne delove, a ne odmah na peticu ili mozda MGS definitivno nije igra za tebe (ocekivao si nekog Splintera, COD ili sta vec, a dobio si kartonsku kutiju sa golom ribom).

Splinter Cell sam probao, nije mi se svideo.CoD2 i prvi CoD 4 modern warfare su bile genijalne igre, revolucionarne po gameplayu,pravo uzivanje....Novi Codovi su stancanje samo da bi se navukle pare na isti kalup...Svideo mi se fc3 i fc4 uz svemane koje su imali, obrnucu fc4 ponovo polako,zaviricu u svaki grm, samo sa kalasnjikovom....Eventualno malo snajpera s prigusivacem...u svakom slucaju bezim iz MGS teme, nemam vise sta da trazim ovde

Nazad iz mrtvih :D

Ima papazjanije ali ipak, ovo je odlična igra.
Kodžimin muzički ukus je skroz zanimljiv, nisam ni znao da je Midge Ure onako otpevao The man who sold the world.

Seks je bilo naterati igru da radi, i sad je opet zabola posle 46. misije ali vredelo je igrati, čak žalim što je nisam kupio.

Opet, ja sam veliki obožavalac serijala pa možda ne gledam stvari realno.

^
:D
Salu na stranu,mislim da vredi tih para!Ja koji nisam fun ovog serijala sabio sam nekih 50-tak sati,a tek sam presao 20%!Jos kada izadje multiplayer za PC,bice jos bolje!

Ne sećam se da sam se ovoliko ismejao, ovo je strava aahahahaha

Ponavljam se, kao baba neka :D
Vredi para, mada ja čekam popust neki :D
Nisam siguran da bih je uspeo izlečiti opet :p

Poslednja izmena:
Pukli su skroz :D

Poslednja izmena:
Uzeo PS4 verziju iz razloga sto je na stabilnih 60fps-a.. Kada se ocekuje mp za PC ? Ali kontam da ne vredi dupla kupovina jedino ako ima vise igraca u sta sumnjam.

Nema nikog zivog u mgs5 multiplayeru. To je bilo doa

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema nikog zivog u mgs5 multiplayeru. To je bilo doa

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Eh :( Nisam ni ocekivao doduse nesto od multiplayera ali kontao da ce na konzoli biti vise igraca u svakom slucaju, to ce onda tek brzo riknuti na PC-u.. Sta znam, vidim da mu je pala cena sa strane, mozda ubodem dobar sale.

Imam problem, posle 42-ge misije, ne otkljucava mi se naredna? a ima valjda 50 misija.
Poslusao sam sve kasete, odigrao sve main misije, sve important side misije, jedino nisam sve obicne side misije?

Koja je bila 42. misija? Šta je bio cilj?

Pa ona ponovljena misija, samo sad u Extreme izvodjenu, kad Snake-u i CodeTalker-u Skullsi obore helikopter, pa padnu dole na neki aerodrom i misija je da ubijes ta 4 skulls-a...
Sat vremena sam igrao tu misiju, jer ovi imaju nenormalan armor, koji najvise snajper probija, ali i to je mizerno, dakle sat vremena sam se mucio i presao, kad ono ne nudi mi nista posle te 42-ge misije.

Odigrao sam par sporednih misija i odjednom se otkljucao 43-ci nivo, pa i 44-ti posle njega, all good for now...

Superiška. Bila je bagovita jedna od zadnjih misija, ali sam već zaboravio koja. Možda da sačuvaš sejv u nekom momentu.

Nazad
Vrh Dno