Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Drugar se vraća iz kine, šta preporučujete, ja sam mu rekao xiaomi redmi 3 pro da mi uzme? Note mi je nešto veliki... A i ne znam negde piše 2 ram negde 3 ram?

Kolike su cene po prodavnicama u Kini?Koji je best-buy do 250 evra?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam, pitaću ga, ali on je duduk za tehniku, ne zanima ga to, šta mu kažem on će da kupi, nadam se da neće pomešati nešto

Reče mi da je malo jeftinije od alija

Poslednja izmena:
Neka pogleda da li je Lenovo Zuk Z2 pusten u prodaju,mislim da je Sd820,4gb ram i 64gb memorije za 250 evra dzabe.Ako ga nema po prodavnicama onda neka verzija mi5

Problem je što ja ne bi davao toliko para, idem do 150e... A kad je neko duduk za telefone, teško mogu da dobijem neke informacije osim onog što konkretno tražim

Procesor,rezolucija ekrana i zadnja kamera je razlika izmedju RN3 Pro i R3 Pro

Koji je trenutno best buy kineski tablet? Do $150. Pozeljno oko 10 inci ekran i Full HD.

Nije "do" $150 a ni 10" :)

Mada mu je za mene svakako najveca mana nedostatak GPS, tako da je zbog toga on otpao, ostalo bih mu oprostio.

Poslednja izmena:
Samo još jedno pitanje, bojim se da ovaj drugar ne uzme telefon za kinesko tržište, na šta treba da obrati pažnju, jel možete da mi kažete frekvencije i to što treba da bi radio kod nas?

900/1800 MHz - 2G (GPRS,EDGE) gsm
900/2100 MHz - 3G (HSPA+) wcdma
800/1800 MHz - 4G (FDD LTE)

Nije "do" $150 a ni 10" :)

Mada mu je za mene svakako najveca mana nedostatak GPS, tako da je zbog toga on otpao, ostalo bih mu oprostio.

Kinezi sad u vecinu tableta stavljau Intel atom x5, a on nema GPS.
Moj prijatelj ima Onda obook 10 dual OS, prezadovoljan je sa njim. Ima i tastauru i potpuno mu zamenjuje laptop, jedino nije za pc igrice, jer mu je relativno slaba grafika

Kao npr. kakvih problema?

IMG_20160603_143010_AO_HDR.jpg

IMG_20160603_143010_AO_HDR.jpg
drugar slikao u prodavnici u kini, jel zna neko da li ovo odgovara našim standardima? Inače nije velika razlika između aliexpressa

@Goxinho: Odgovara za naše tržište.

Inače, da se pohvalim, konačno je kod mene Xiaomi Mi 4 LTE 2/16 (od sinoć).
Za neki dan imaćete user review istog (dok ga malo pročačkam).
Na prvu loptu: Oduševljen sam (iako je bele boje). Jedina zamerka: topliji je od dosadašnjih fončića koje sam imao (2.5GHz Q Core)...
Long Live Xiaomi!

Poslednja izmena:
Ne znam 100% napamet sve brojeve bendova da uparim sa frekvencijama ali sam 99% siguran da je ok. U svakom slučaju, lako je izguglati pa proveri frekvencije koje sam ostavio sa brojevima bendova na slici da budes 100% siguran.

Nazad
Vrh Dno