zasto ltc ne prati ovaj trend btc-a?
Na Huobi-ju ide ka 600 usd. Trenutno na 574...
Cenu ltc i btc odredjuje kina hteli to mi da priznamo ili ne i nema veze sa polovljenjem
Sve zavisi od.naseg drugara Lee i ako on kaze da ce btc biti 5k$ ili 5 mil$ bice tako i niko ih ne moze spreciti
njegovo osnovno pitanje je bilo da je li milanovic986 sam vrsio konverziju ili je negde nasao, uz opsaku da je on trazio Huobi na eng i nije uspeo da nadje...ja sam dao link gde se u gornjem tabu vidi cena btc-a u USD na manje vise svim relevantnim menjacnicama pa i Huobi (cena iskazana usd/cny)...

:lupko:
slep kod očiju
Ja mislim da ne treba nista, ja sam slao na perfect money i nisam tu nista upisao stiglo je bez problema.
Vidim sad traze da se nesto napise :/ napisi donacija :d
Upravu si ja sam se nesto tu zahebao, ali sad se ne sjecam kako sam to uradio, znam da sam prabacio 10$ na PM, sad da li je ovo ovako ranije bilo ne sjecam se.
Po sadasnjem tu se mora upisati "nesto" nisam nikad slao na taj moneypolo, odustajem ti od daljeg pomaganja 😉 ne znam stvarno kako se sada salje da je manja suma probao bi ali min 100$ 🙂
Kako lako nagruvaše cenu sa ~450=>530$....otpora kao da nije ni bilo, šteta što tu stadoše....valjda ne žele da izgleda kao novembar 2013....😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari