Uradi factory resetda li ima jos neko ove bagove ili samo na 6.0,kada deinstaliaram neku aplikaciju telefon zabode,prvo ekran zacrni ekran,onda se zakljuca telefon a onda ga ja otljucam i deinstalira se aplikacija a drugi je kada se telefon skroz isprazni,stavim ga na punjac,i kada se napuni 5% sam se upali.
dal da ga reklamiram?
Pa onda probaj da flesujes rom koji je za tvoj telefonuradio sam vise puta i opet isto.
Pa onda probaj da flesujes rom koji je za tvoj telefon
Ako ni to ne pomogne onda nosi u servis
Možeš i da ga vratiš na LL pa vidi dali se to isto dešava - ako je isto onda nosi u servis
LG V10
Pa ćeš čekati 10 dana a ovako možeš sam za pola sata sve da uradiš - kako hoćešmrzi me sad da se zezam sa tim,odnecu ga u servis.
Pa ćeš čekati 10 dana a ovako možeš sam za pola sata sve da uradiš - kako hoćeš
LG V10
ne znam koliko je cimanje vratiti se na LP, ali ako se vec cacka, moze se i odraditi root. Gsam sam resetovao sad kad sam odradio root+kernel, do tad je average SoT bio ~3h 30min, a sad je (samo da pogledam)... 4h 43min. Koristim LTE, ne koristim lokacije uglavnom, i taaakooojoriq opcija 3 je vratiti se na lp gde nema logd problema i gde je baterija solidna...3 do4h sot. Samo na wifi je moguce i preko 4h...
Ps imam i ja problem sa stock galerijom i skidanjem slika iz google chroma..skinuo sam quickpic sa google playa koji koristim kad mi hitno treba skinuta slika...
ovo prvo ne, ovo drugo je normalnoda li ima jos neko ove bagove ili samo na 6.0,kada deinstaliaram neku aplikaciju telefon zabode,prvo ekran zacrni ekran,onda se zakljuca telefon a onda ga ja otljucam i deinstalira se aplikacija a drugi je kada se telefon skroz isprazni,stavim ga na punjac,i kada se napuni 5% sam se upali.
dal da ga reklamiram?
U Srbiji ti ne bi prihvatili reklamaciju na toProvalio sam da imam takozvani clicking sound while recordingnaime radi se o tome da se čuje neko kuckanje dok se snima video ako je uključen Wireless a ako je isključen Wireless nema toga.
https://youtu.be/g3KcKW6-BKw
Ne znam sad da li da se cimam oko garancije jer mi to nije neki specijalni problem - u 99% snimam na lokacijama gde nemam Wireless.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
da meni je vracao..mts,i prvi put kad sam ubacio karticu,i svaki f resetDa li se još nekome dešava da se posle svakog restarta tel vrati jezik na srpski?
Meni posle menjanja karticeDa li se još nekome dešava da se posle svakog restarta tel vrati jezik na srpski?
Sto nisi usao u recovery?Hvala na savetu. Uspeo sam da ga povratim. Išao sam na refubrish, full wipe i stavio 20A verziju MM.
Upravo diže aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari