Šta je novo?

LG G4

Chrome sačuva sliku ali ta slika je vidljiva odmah preko file managera dok preko galerije nije odmah vidljiva

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

pa to i kažem, stock galerija ju ne vidi, ne može odmah da se otvori, strelica koja označava downloadovani fajl ostaje tamnosiva... I ne radi prost share u vajber npr.

EDIT: na koji način mogu da podesim boju LED notifikacija za razne aplikacije?

Poslednja izmena:
Lightflow je verovatno najpopularnija app te vrste

joriq opcija 3 je vratiti se na lp gde nema logd problema i gde je baterija solidna...3 do4h sot. Samo na wifi je moguce i preko 4h...
Ps imam i ja problem sa stock galerijom i skidanjem slika iz google chroma..skinuo sam quickpic sa google playa koji koristim kad mi hitno treba skinuta slika...

Poslednja izmena:
Upoređivao malo stock camera app i ovu portovanu sa V10 i ova druga definitivno daje bolje slike. Donje dve slike su sa auto podešavanjima i hdr-auto.

G4 stock:
ef53c41e7bceee8598f545d6658c0fbf.jpg

V10 (portovana):
5ca1e4b22d9f231f9fa30c1bc2e7294f.jpg

Sent from my LG-H815

da li ima jos neko ove bagove ili samo na 6.0,kada deinstaliaram neku aplikaciju telefon zabode,prvo ekran zacrni ekran,onda se zakljuca telefon a onda ga ja otljucam i deinstalira se aplikacija a drugi je kada se telefon skroz isprazni,stavim ga na punjac,i kada se napuni 5% sam se upali.
dal da ga reklamiram?

da li ima jos neko ove bagove ili samo na 6.0,kada deinstaliaram neku aplikaciju telefon zabode,prvo ekran zacrni ekran,onda se zakljuca telefon a onda ga ja otljucam i deinstalira se aplikacija a drugi je kada se telefon skroz isprazni,stavim ga na punjac,i kada se napuni 5% sam se upali.
dal da ga reklamiram?
Uradi factory reset

LG V10

Mislim da je tako podešeno na stock romu (ako se telefon isključio zbog potrošene baterije), sam se uključi kad postigne minimum za power on. Ako ga ručno iskljuciš, neće se uključiti kad nakačiš na punjač.

Poslednja izmena:
uradio sam vise puta i opet isto.
Pa onda probaj da flesujes rom koji je za tvoj telefon
Ako ni to ne pomogne onda nosi u servis
Možeš i da ga vratiš na LL pa vidi dali se to isto dešava - ako je isto onda nosi u servis

LG V10

Poslednja izmena:
Probaj još možda drugi usb/micro usb kabl, zameni taj na punjaču.

joriq opcija 3 je vratiti se na lp gde nema logd problema i gde je baterija solidna...3 do4h sot. Samo na wifi je moguce i preko 4h...
Ps imam i ja problem sa stock galerijom i skidanjem slika iz google chroma..skinuo sam quickpic sa google playa koji koristim kad mi hitno treba skinuta slika...
ne znam koliko je cimanje vratiti se na LP, ali ako se vec cacka, moze se i odraditi root. Gsam sam resetovao sad kad sam odradio root+kernel, do tad je average SoT bio ~3h 30min, a sad je (samo da pogledam)... 4h 43min. Koristim LTE, ne koristim lokacije uglavnom, i taaakooo
dal da ga reklamiram?
ovo prvo ne, ovo drugo je normalno

Stigao mi jedan od 3 case-a koja sam naručio sa alija, za nekih 4.5$, lepo izgleda, kvalitet same izrade odičan, jedino što ovaj gumirani deo je mogao biti više gumen ili silikon, skoro da je plastika, to mi je jedina zamerka.

Imam isti takav, samo crni.[emoji6]
Ma odlična je ta tvrda guma, i radi posao za koji je predviđena - perfektno. Ne bi bilo dobro da je silikon ili neka kljakava guma.

Sent from my LG-H815

Provalio sam da imam takozvani clicking sound while recording :) naime radi se o tome da se čuje neko kuckanje dok se snima video ako je uključen Wireless a ako je isključen Wireless nema toga.

https://youtu.be/g3KcKW6-BKw

Ne znam sad da li da se cimam oko garancije jer mi to nije neki specijalni problem - u 99% snimam na lokacijama gde nemam Wireless.

Poslednja izmena:
Provalio sam da imam takozvani clicking sound while recording :) naime radi se o tome da se čuje neko kuckanje dok se snima video ako je uključen Wireless a ako je isključen Wireless nema toga.

https://youtu.be/g3KcKW6-BKw

Ne znam sad da li da se cimam oko garancije jer mi to nije neki specijalni problem - u 99% snimam na lokacijama gde nemam Wireless.
U Srbiji ti ne bi prihvatili reklamaciju na to :D

Sent from my Nokia 1110

Drugari, treba mi pomoć oko G4!
Otključao sam bootloader, flešovao novi TWRP, iz njega flešovao superSU i restartovao sam telefon.
Neće da butuje, stoji na "LG, life is good" (trenutno nije "good", preznojavam se :D ).
Gore levo stoji da je otključan bootloader i to je to. Ne ide dalje.
Skidam upravo Lg flash tool i KDZ, da ga vratim na stock. Hoće li to da upali? Hoće da uđe u download mode.
Šta da mu radim u međuvremenu?

Skini LGUP i njime i samo njime flešuj.

Sent from my SM-G930F

Hvala na savetu. Uspeo sam da ga povratim. Išao sam na refubrish, full wipe i stavio 20A verziju MM.

Upravo diže aplikacije.

Poslednja izmena:
Moj savet ti je da staviš 20E/20F. Po meni, mnogo bolje su se pokazali od 20A/20D.

Sent from my SM-G930F

Nazad
Vrh Dno