Šta je novo?

HTC One M8

S obzirom da je 2 generacije stariji, ovo radi kao sat.. [emoji4]

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

Telefon radi odlicno.

Samo sa vremena na vremena baterija ima da bude problem.

S obzirom da je 2 generacije stariji, ovo radi kao sat.. [emoji4]

Bitaj je software, a perf. samo nesto sitno moze bolje da bude nego tada 2014.

2k/4k ekran i ostale glupost na 5/5.5 inchu telefonu je totalno glupost. Samo trosi bateriju brze.

Pa ovogodisnji modeli su sigurno brzi. Brze memorije, brzi CPU, logicno je. Samo da je fluidan, to sto ce da otvara 1-2sec duze, to mi nije bitno.

60315192d473778cd60598b1d9625673.jpg

Da li je jos neko imao problem sa treperenjem ekrana na ovom telefonu? Drugar mi se žali da ga je ispraznio i tako mu je stojao prazan i ugašen telefon skoro ceo dan, zatim ga je prikačio na punjač i ekran je počeo da treperi kada se upali, dok sve ostalo radi normalno. To se dešava i na punjaču i van njega. Meni pada na pamet baterija. Šta vi predlažete?

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Covece, gasio je svaku petu app, posle 50h uptime-a, 500mb moze max da kesira, a od toga 200mb kesirao.
System usage 1.2GB. Ma nice, JW 10 port kida sa MT-om... Sta bi bilo tek sa smartboost-om? :D

Firetube 5. aplikacija u recents-u, kliknem da se vratnim na firetube on mi ponovo ucitava tu app, umesto da otvori i da odmah pustim pesmu. Ajde da je 10. nego 5.

Taj port i sense 8, nigde sense 7 rom-ova. Xda strucnjaci vole hibride neke da prave. Trenutno stock koristim, radi super. Samo imam mali problem sa boomsound...

Ne pokazuje mi notifikaciju za boomsound i ne mogu da ga iskljucim sa wired playback-om(prikljucene su slusalice).

Poslednja izmena:
Ја се изгледа враћам на чист gpe.. Опет сам га се ужелео, изгледа и флуидности.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pa probaj :) Imas i custom rom, Blues GPE sa nekim sense aplikacijama i modovima, radi na sense firmware-u, pa probaj ako te mrzi da radis konverziju. Ili idi na cist gpe RUU.

H13 je poslednji update. Jos se update-uje :)

Ма ја то рокнем комплет ruu јер имам s-off. Јел могу после да оспособим неке Sense апликације?

Tesko, smanji ti sistemsku particiju sa RUU, a moras da imas neki prostor kako bi ubacio neke sense aplikacije. Mazda moze nesto i preko data.

Који је онда најбољи gpe ром? Да само из twrpa га црпнем? Који је иначе последњи Sense firmware? Нисам апдејтовао још од првог mm апдејта..

Taj je jedan jedini mm firmware.

Samo kroz TWRP, full wipe pa flesujes. Uzmi Blues rom od Lyapote. Modovan je GPE, imas u AROMI, Sense aplikacije, pa biraj. Izaberi LonelyX kernel, dobar je.

Taj je jedan jedini mm firmware.

Samo kroz TWRP, full wipe pa flesujes. Uzmi Blues rom od Lyapote. Modovan je GPE, imas u AROMI, Sense aplikacije, pa biraj. Izaberi LonelyX kernel, dobar je.
Може линк ка теми на xda?
Свиђа ми се како си то описао да изгледа па бих да видим.

Ima da se bira u AROMI, bukvalno sve. Da, taj post sadrzi poslednju verziji, H13. Nego nesto su serveri spori, ne znam sta je u pitanju :)

Par dana pokusavam, 2h mu treba i posle 15min odustanem. :D

Pre 3 dana je editovao post, vidim da je dodao Sense 8 aplikacije. Ovo mora da se proba :)

Pise na ovom sto si ti linkovao da mogu da se izaberu apdejtovane Sense 8 aplikacije.

added Sense 8 Home as alternate Launcher (with facebook, twitter, instagram & google+ plugins)
* added Sense 8 goodies - Weather, WorldClock, WeatherClockWidgets, Mail, Htc VideoPlayer, Htc Sound Recorder
* added/updated Sense Calendar & widget, Htc Music & widget, Camera, Gallery, Sense Input, Ringtone Trimmer

Da, da. Pre nije bilo Sense 8 aplikacija, skoro je dodao. Ckpv5 nije glavni dev tog rom-a. Lyapota ne pise jos od marta na xda.

Jos nisam flashovao rom koji ima ovoliko opcija u aromi.. Evo dize se prvi put malo duze pa cemo da vidimo kako ce to da izgleda. Izabrao sam audio mod JBL posto sam cuo da H/K nesto baguje..

Da, dosta opcija. Ima i f2fs i ext4 fs u aromi. Preporucujem ext4+lonelyx kernel sa default-nim podesavanjima.

A sa jbl bi trebalo da imas kvalitetniji audio output, jer imas S-OFF.

Poslednja izmena:
Имам, зато сам и ставио.. Мсм за сада не примећујем да је нешто различито.. Ал добро видећемо. Ром ради баш добро, а за та подешавања не знам шта сам ставио осим кернела.. А реци ми што бих то требао да ставим?

Edit Богами и овај мод за звук кида, нисам ја пустио праву песму да приметим..

Poslednja izmena:
Primecujes razliku sa JBL?

Ma nista, sve default koristi i bice super.

Izasao, osecam da radi brze.

Jel probao ko? Šta, izgleda kao na jw? Ja prešao juče na 7,5,pi

Jel probao ko? Šta, izgleda kao na jw? Ja prešao juče na 7,5,pi

Isto kao na JW 7.5.0.

Predji na JW 5.4.0, mnogo bolje radi. Najbolji JW build, A9 port.

Vrh Dno