Šta je novo?

Sta kupiti?

ni jedno, ni drugo...

Izlazi nov PS skorije, ne bi valjalo dati sad pare za PS4... A to drugo je "meeeh".... Osim sto je malecko, nista posebno ne pruza.

Reci do koliko para i sklopice se vec neka masina, ako treba moze i da bude mala... ;)

Uzeo bi nesto manje da moze stajati pored tv-a na komodi i da tv koristim kao monitor do 750e ako ima tako nesto bolje od ovog ostavite link necu znaci ono veliko kuciste to vec imam pa ocu da se resim smeca

GIGABYTE GA-H81N-D2H - kod madjara na kp oko 60e
Intel i5 4460 - kod madjara na kp oko 160e
8gb najjeftinijeg rama - recimo u emmi za oko 30e
ssd 250gb - oko 60e

to je oko 310e....

e,sad... izaberi neko mITX kuciste koje ti se svidja.... prema njemu biras i napajanje... biraj neko u koje staje ATX napajanje... da bi mogao da uzmes nesto ok od oko 500w za do 50e....

ostaje ti otprilike 250e za graficku... ako izaberes kuciste u koje staje dugacka kartica,onda uzmes R9 380X... ili jos bolje, pretrpis jos koji mesec na integrisanoj,a onda uzmes nesto od novih kad budu izasle...

od jeftinijih ITX kucista, recimo Thermaltake Core V1, ili Cooler Master Mini Tower Elite 120 Advanced

Poslednja izmena:
Gaming I malo kuciste nikako ne idu zajedno, bolji onda uzmi PS 4

Idu ali uz debele kompromise.. A i komponente ce se namuciti da nadje, mislim da kod nas nema da se kupi nijedna dobra low profile graficka.

Mozda je bolje ipak da ide na APU u tom slucaju, npr A10 7860K, neka FM2+ miniITX ploca, i neka sto brza memorija, npr 2x4GB Corsair DDR3 2400mhz (6000din). I sve to spakuje u npr OVO kuciste

Idu ali uz debele kompromise.. A i komponente ce se namuciti da nadje, mislim da kod nas nema da se kupi nijedna dobra low profile graficka.

Mozda je bolje ipak da ide na APU u tom slucaju, npr A10 7860K, neka FM2+ miniITX ploca, i neka sto brza memorija, npr 2x4GB Corsair DDR3 2400mhz (6000din). I sve to spakuje u npr OVO kuciste
Onda bolje da uzme onaj rog nego tu glupost :D
Bas ce sa apu da se naigra xD
Sto mora low prof grafu,eno ti da biras kucista za velike grafe. Velicine dva sonija da stavis jedan preko drugog

Fali mu sto se neces jos dugo igrati sa tom 750ti.... ispod prosecna kartica,jos malo i dve generacije stara.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Onda bolje da uzme onaj rog nego tu glupost :D
Bas ce sa apu da se naigra xD
Sto mora low prof grafu,eno ti da biras kucista za velike grafe. Velicine dva sonija da stavis jedan preko drugog

Pa ovo sto sam mu predlozio je duplo jeftinije nego onaj rog..

A ja kad neko kaze da hoce malo kuciste odmah pomislim na miniITX i slim dizajn, uostalom i sam je postavio jedan takav racunar kao primer. Zato sam mu i rekao da bolje da uzme PS 4 u tom slucaju

Vrh Dno