Šta je novo?

ArenaSport Sport Klub i ostali sportski kanali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Makarena
Da li će premijer paket osim duplog neta imati i još neku premijernu pogodnost,kao recimo uključen hd paket kao kod super boksa ili veći upload ili možda uključen neki dodatni tv paket ili čak besplatni drugi iptv box.
Plašim se da samo povećanje neta i nije nešto bog zna šta premijerno.
Sve ono što sam gore nabrojao je daleko značajnije i korisnije od duplog neta.

Poslednja izmena:
gde to?

ja znam da nisam imao uslova za onaj stari od 50

Pa ne mogu da najave nešto šštšo ne prenose

SK i ove godine prenosi turnir prijateljstva koji se igra u Etno Selu Stanisici.

Ako se dobre sjecam,Arena je prenosila prvo izdanje a SK je prenosi prosle godine.

Arena sport prenosi internacionalni kup šampiona baš kao i prošle godine...

Za nas bi najbolje bilo da prava za Premijer ligu dobije Eurosport, kao u Rumuniji. Em što svi imaju Eurosport (Telekom i SBB), em što bi bili dostupni engleski komentatori koji su za svetlosnu godinu ispred ovih sa Sport kluba.

Imam Samsung SW-25M064N CRT tv nisam ga pre mnogo gledao,e sada ako bude premijer liga na kanalu koji imam zanima me kakav signal dobijam,koju rezoluciju ako neko zna?

Za nas bi najbolje bilo da prava za Premijer ligu dobije Eurosport, kao u Rumuniji. Em što svi imaju Eurosport (Telekom i SBB), em što bi bili dostupni engleski komentatori koji su za svetlosnu godinu ispred ovih sa Sport kluba.

To je jednostavno nemoguće kod nas. Rumuni imaju skroz drugačiju verziju Eurosporta, drugačiju od evropske koju imamo mi. Mali broj zemalja se razlikuje. Sumnjam da imaju engleski ton kod njih.

@makarena

Kada kažeš dupli net, misliš li na download ili i na upload? Imam Telekomov FTTH MegaBox i planirao sam da pređem na SBB uskor, ali sad me baš zanima kakvu će ponudu izbaciti.

Makarena
Da li će premijer paket osim duplog neta imati i još neku premijernu pogodnost,kao recimo uključen hd paket kao kod super boksa ili veći upload ili možda uključen neki dodatni tv paket ili čak besplatni drugi iptv box.
Plašim se da samo povećanje neta i nije nešto bog zna šta premijerno.
Sve ono što sam gore nabrojao je daleko značajnije i korisnije od duplog neta.

Osim duplog neta, trebao bi da bude i Sport HD paket, a za ostale pogodnosti stvarno ne znam.

jel će biti u blokovima

Nemam pojma, ali znam da uzurbano rade na omogucavanju tehnickih uslova sto vecem broju korisnika.

@makarena

Kada kažeš dupli net, misliš li na download ili i na upload? Imam Telekomov FTTH MegaBox i planirao sam da pređem na SBB uskor, ali sad me baš zanima kakvu će ponudu izbaciti.

Mislim na download, dok se upload verovatno nece menjati, ali mozda se desi da i po tom pitanju nesto urade.

Naredne tri sezone Premijer liga ce biti na Areni, tako da ta prica pada u vodu, plus Eurosport nije ni pokusao da je uzme.

Pa svi sportski kanali koje ima Telekom u HD rezoluciji, znaci sve Arene, Eurosport i sta jos vec imaju u njihovoj ponudi sto se tice sporta.

Aha. Mozda i nas Crnogorski T-Com da tako nesto.... Da i mi imamo Europsort HD... Arene imamo u HD..

E to vec zaista ne znam, ovo je iskljucivo akcija koju ce raditi Telekom Srbija, znaci ne odnosi se na druge operatere iz regiona koji saradjuju sa njima.

Trazio sam nesto za Eurosport i procitao da su otkupili prava prenosa Wimbldona od 2016-2020. Pa da li se to odnosi i na nase trziste... Dal zna neko?

Makarena
Da,to sa premijer boksom i dodatkom hd paketa i duplog neta ima smisla.
Već je sada jasnije zašto su onda ukinuli super boks paket.
Kada bi ti još imao neku čudnu moć ,pa da ih omađijaš da ubace i ukinuti booster ,to bi stvarno već bilo premijerno[emoji2]

Poslednja izmena:
Imam dva pitanja... Da li će arena i iduće sezone prenositi Serie A? I da li će prenositi Ligu šampiona?

Italijane jos 2 godine.
Francuze jos 2 godine.
Liga Sampiona jos 1 godinu( Nek me proveri Makarena ili jos 1 ili jos 2 posto nisam siguran)
Ovo su im ugovori koji vaze jos...

Poslednja izmena:
Osim duplog neta, trebao bi da bude i Sport HD paket, a za ostale pogodnosti stvarno ne znam.

Nemam pojma, ali znam da uzurbano rade na omogucavanju tehnickih uslova sto vecem broju korisnika.

Mislim na download, dok se upload verovatno nece menjati, ali mozda se desi da i po tom pitanju nesto urade.

Naredne tri sezone Premijer liga ce biti na Areni, tako da ta prica pada u vodu, plus Eurosport nije ni pokusao da je uzme.

Kada ce objava o prenosu PL Na Areni?

Pisao je @makarena x puta o tome.
Kad se završi priča u Sloveniji oko prava,tad će Arena objaviti.

Liga Sampiona jos 1 godinu( Nek me proveri Makarena ili jos 1 ili jos 2 posto nisam siguran)

Liga Sampiona i Liga Evrope jos dve godine, isto kao Copa Libertadores i Copa Sudamericana.

Kada ce objava o prenosu PL Na Areni?
Vjerovatno kad se zavrsi PlayOff za ulazak u Premier Leagu.

Moze biti za par dana, a moze biti i za par nedelja, ne postoji nikakav fiksni datum niti Telekom ima neke skrivene planove, jednostavno ceka se samo da im IMG da dozvolu.

Situacija u Sloveniji i dalje nije resena, pre ili kasnije IMG ce tamo ili postici dogovor ili povuci TV prava sa njihovog trzista, dok se to ne dogodi, Arena nece smeti nista da saopstava.

Konacno ta premiere liga na areni da bude. Ovde imamo nekog kablovskog operatera za nasu opstinu koji ima sve arene i jos i hd, 100 kanala i sve to za 500din mesecno na 3 tva. Milina jedna. :) A ne svi jurimo ovaj total samo zbog te lige. Koliko njih znam koji su presli na total samo da bi to gledali. Sad ce da im opadne verovatno i broj korisnika, to je ono najbitnije sto su imali.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno