Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

:)
Jesi li dovoljno čekao, možda ne vidiš da se pomera ali sačekaj da zavrsi...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

sibo, sta bi na kraju? Nadam se da si uradio backup pre igranja. Ali trebalo bi da je sve i dalje tu, nema potrebe za paniku :)

I da ti ne prodje javi pa da ti pomognemo dalje. Bas kao sto iMilan rece, bez panike.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

uploadfromtaptalk1462346868991.jpg Koju verziju ja imam i sta mi preporucujete da flashujem?Hvala.

Koliko vidim imas kinesku globalnu verziju. Zavisi od tvojih potreba i iskustva sa romovima. Moja je preporuka uvek xiaomi.eu weekly rom. Sad sam na 6.4.28 i fon leti. Baterija je vise nego solidna i sve funkcije mi rade kako treba. Ono sto je mozda nekima *******cija jeste da mozes staviti novi rom svake nedelje. Mene to ne mrzi, mozda je nekom smaranje. Da, fon ti je sa tim weekly romom rutovan vec.

Te weekly romove moram preko twrp?Moze li neki guide kako da instaliram najlakse twrp.Hvala

Hvala @vkozomar uspio sam da flashujem twrp sad da flashujem ovaj 6.4.28 rom.Nadam se da nije tesko(skinem rom stavim na memoriju fona, reboot i udjem u twrp, uradim wipe data i cash i flash rom nakon taga restart i to bi trebalo da bude to :))Jel mi preporucujete da uradim backup 1st ili..?

Napravi backup svakako

Poslednja izmena:
^^ i meni je to pomoglo ali sad kako sam flesovao preko apdejtera global stable vise nece da se instalira twrp

Jel ima neko resenje?

Upravo zavrsio sve sad da reinstaliram aplikacije i vratim podesavanja :).Uradio sam backup(jel normalno da mi je zauzeo skoro 5 gb? prostora)

jel normalno da mi je zauzeo skoro 5 gb? prostora)

Meni je to nesto puno ? Cim ti novi proradi obrisi stari backup, novi ne bi smeo da ide preko 1 - 2 gb

^^ i meni je to pomoglo ali sad kako sam flesovao preko apdejtera global stable vise nece da se instalira twrp

Jel ima neko resenje?
I ja sam na 7.2.30 I isto mi je obrisao TWRP.
Probaj preko Windroida, ja sam ga tako I prosli put instalirao i rutovao...

Evo obrisah stari backup(koji je bio 5,2 gb :) e sad da krenem da napravim novi backup najvise ide na "data" 2.5 gb, bez data, dakle samo "system" i "boot" imace oko 1.5 gb.Dakle dal da maknem data( sta uopste spada pod data-ja mislim slike muzika i ostale *******cije koje mogu manualno da uradim backup).Isto ima neka opcija "enable compression" na koju nije stavljen strik mozda ce to smanjiti velicinu backup-a .

Evo obrisah stari backup(koji je bio 5,2 gb :) e sad da krenem da napravim novi backup najvise ide na "data" 2.5 gb, bez data, dakle samo "system" i "boot" imace oko 1.5 gb.Dakle dal da maknem data( sta uopste spada pod data-ja mislim slike muzika i ostale *******cije koje mogu manualno da uradim backup).Isto ima neka opcija "enable compression" na koju nije stavljen strik mozda ce to smanjiti velicinu backup-a .

Ne diraj nista, backup mora da obuhvata te stavke ili nista od restore-a, lepo ga stavi na PC ako ti treba prostor na telefonu. Enable compression NI POD RAZNO NE DIRAJ

Ja koristim 7.2.3.0 lite. Nadji ga na en.miui.com Probajte jer meni se odlicno pokazao. Od CM rom-ova Mokee by Bule. Nema bitnih bug-ova a antutu mi daje preko 55000 sto se oseti itekako.

Ima neko iz Beograda i ko je voljan da kad uzmem telefon ako mi je potrebna u pocetku bilo kakva pomoc oko ovih romova, castim pice negde nesto haha :D

Ma ne treba ti niko, ako fobijes sa kineskim romom puknes onaj weekly i miran si.

Ima neko iz Beograda i ko je voljan da kad uzmem telefon ako mi je potrebna u pocetku bilo kakva pomoc oko ovih romova, castim pice negde nesto haha :D

Cim instaliras twrp posle je lako, stavis rom na sd karticu, odes na wipe i posle samo install, e sad nekad ako ne radi rom, nadjes drugi i probas isto sa prethodnim wipe om. Ima bar 3 dobra rom-a za rn2.

Moracu ekran brzo da menjam pocele neke zute flekice na jednom mestu ,pa me interesuje da ga nije neko porucivao kod kineza i gde ako jeste;)

Poslednja izmena:
Kako iskopate ove telefone da mi je samo znati

ja porucila ekran pre 15ak dana i jos ga cekam.oko 25 dolara je, preko alija

Ajde ako nekome nije problem da da odgovore pa da odlucim da li otici kupiti telefon :)

Ja imam prime verziju, telefonom sam zadovoljan, narocito kamera na dnevnom svetlu rastura.Sve igre melje. YT mi zaledi svaki treci video, od prvog dana, nikako da se pozabavim tim. Sto se tice romova, nemam vremena za bacanje, tako da kad nesto radi, ne diram.

Vlasnik sam telefona 3 meseca,nisam imao nikakvih problema stigao mi je sa 5.10.22 i odlicno je radio sve do danas,pogledao sam telefon pokusao da ga kao i uvek probudim i nije islo.Telefon reaguje na pover tipku tako sto zavibrira i osvetli ekran kada pustim pover on se ponovo ugasi molim za pomoc

Vrh Dno