Te weekly romove moram preko twrp?Moze li neki guide kako da instaliram najlakse twrp.Hvala
^^ i meni je to pomoglo ali sad kako sam flesovao preko apdejtera global stable vise nece da se instalira twrp
Jel ima neko resenje?
jel normalno da mi je zauzeo skoro 5 gb? prostora)
I ja sam na 7.2.30 I isto mi je obrisao TWRP.^^ i meni je to pomoglo ali sad kako sam flesovao preko apdejtera global stable vise nece da se instalira twrp
Jel ima neko resenje?
Evo obrisah stari backup(koji je bio 5,2 gbe sad da krenem da napravim novi backup najvise ide na "data" 2.5 gb, bez data, dakle samo "system" i "boot" imace oko 1.5 gb.Dakle dal da maknem data( sta uopste spada pod data-ja mislim slike muzika i ostale *******cije koje mogu manualno da uradim backup).Isto ima neka opcija "enable compression" na koju nije stavljen strik mozda ce to smanjiti velicinu backup-a .
Ima neko iz Beograda i ko je voljan da kad uzmem telefon ako mi je potrebna u pocetku bilo kakva pomoc oko ovih romova, castim pice negde nesto haha![]()
sibo, sta bi na kraju? Nadam se da si uradio backup pre igranja. Ali trebalo bi da je sve i dalje tu, nema potrebe za paniku![]()
Ajde ako nekome nije problem da da odgovore pa da odlucim da li otici kupiti telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari