Šta je novo?

Windows (phone) 10

možeš li napisati sve parametre koje treba popuniti?[/QUTE]

Наравно. Ево све у две слике:
frNpPct.jpg
и
z2eBDHC.jpg

На крају друге слике се не види SAVE и то је све. Лозинка је 064.

Sent from mTalk @ L640 LTE

Poslednja izmena:
Instalirao ja upravo Win 10 na mojoj L930. Preko onog Update Advisor-a...

Proslo lepa instalacija i sad mi zakljucan screen, trazi mi da unesem pin, a nemam tastere gde bih to mogao da uradim :).
Pise samo "unesi pin" preko celog ekrana.

:D

Sta koj q... sta sad da radim :)

edit:
oke, nasao sam da je to standardni bug :)
http://www.neowin.net/forum/topic/1253302-solution-for-the-sim-pin-problem-in-windows-10-for-phones/

I meni nije ovo bio problem, odnosno nisam imao problema sa SIM pinom, nego sa lock screen PIN...
Sa recovery tool vratio nazad na 8.1 pa azurirao ponovo.
Telefon mi se sam resetuje :). Da li je normalno, da li mozda nesto instalira pa se resetuje, u svakom slucaju nisam srecan.
I pored toga, keyboard mi ne radi. gde god hocu da unesem neki tekst, ne izlazi mi keyboard...

sunce ti, koliko bagova...

Jesi li odradio hard reset? To rešava dosta problema.

Poslato preko mTalk

kako se radi?
down button i power? Na taj reset?

Sad sam otisao u "About" i uradio reset, pa se nadam da ce to resiti...
Mozda je problem jer sam pokupio neki recovery od bekapa koji sam ranije uradio

edit:
jeste, reset je pomogao, a verovatno i to sto nisam pokupio stari backup, nego otpocetka pustio

Poslednja izmena:
@CoyoteKG
Jeste, to preko About i to preko tastera je jedno te isto. Hard reset.

Restartovao sam fon i čini mi se da je bolja baterija

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ok, prvi utisci su mi dopadljivi.
Ako ne racunamo probleme prilikom samog upgradr-a kad sam pozeleo da se vratim na android... :)

Lepuskasto izgleda, prilicno brzo radi...
Ne znam da li cu se privici na ovu foru sa skajp i sms porukama na istom mestu...

Konacno su nasli resenje sa ovim malim dzojstikom na tastaturi. Pre je bio pakao da se primeni slovo ili rec u sred recenice...

Edge mi radi bas brzo i na 3G mrezi, ranije mi je to kilavilo... Ali me nervira kad kliknem na neki link, recimo da otvorim ovu temu, pojma nemam da li sam kliknuo uopste na link. Ne promeni izgled... Pa onda nabadam jos 3 puta misleci da sam promasio...

Ok, prvi utisci su mi dopadljivi.
Ako ne racunamo probleme prilikom samog upgradr-a kad sam pozeleo da se vratim na android... :)

Lepuskasto izgleda, prilicno brzo radi...
Ne znam da li cu se privici na ovu foru sa skajp i sms porukama na istom mestu...

Konacno su nasli resenje sa ovim malim dzojstikom na tastaturi. Pre je bio pakao da se primeni slovo ili rec u sred recenice...

Edge mi radi bas brzo i na 3G mrezi, ranije mi je to kilavilo... Ali me nervira kad kliknem na neki link, recimo da otvorim ovu temu, pojma nemam da li sam kliknuo uopste na link. Ne promeni izgled... Pa onda nabadam jos 3 puta misleci da sam promasio...

Ne moraš da se privikavaš, to je privremeno rešenje. Izbačena je ta integracija u novoj verziji...

Ja samo da kazem da sam se vratio ima nekoliko na WM10, build .218 Lumia630. Moze se reci da odlicno radi. Cak se i Edge popravio. Jedina Messenger je standardno los ali to je do aplikacije..

Da završim večitu priču... Svaki se šlogira... Nisam imao telefon da nije imao stanku...
Zadnja blokada na L950 je bila sa .29, a opet na .318 i dva pre toga nisam imao problem... Iphone 6S plus, isto imam povremeni štuc, a sa xperiom Z5 sam juče imao štuc... Nemojte se gnjaviti i opterećivati glupostima...
P.S. Iphone i xperia su službeni...

hsv, kupio si win phone :p ?

Nisam dugo u ovom delu foruma, pa mi to simpaticno :)

Elem, kad odem u prodavnicu, svaka aplikacija mi ima ove arapske tekstove...
Sto? :)

wp_ss_20160516_0001.png

Ma cale uzeo L550 (ocekivao je 100% stabilan fon za 10-15 osnovnih aplikacija i neku prosecnu ''smart'' upotrebu).

Hardverom tog telefona sam zadovoljan ali i dalje cekam stabilan build bez bagova. Kad budu sredili softver za 550 bice to odlican fon za male pare, mislim da su novi oko 90e po oglasima a za taj iznos nudi odlican ekran, zvuk, kameru.

Poslednja izmena:
Pitanje... Jeste li svi na 10586.318? Mislim na W10 korisnike...

Ja podigao 14332.1001 verziju, jel to redstone? Za sada vidim samo da mi u dodacima ima samo opcija"mrežne usluge". Glance mi, uprkos tome, radi isto kako je i radio. Ne znam şta bi odatle još moglo da mi nedostaje. Inače odavno nisam radio hr posle updejta. Meni telefon dobro radi i jedini razlog što mi nije poslovni telefon je to što nema snimanje razgovora. Još uvek nisu to ubacili.

U pitanju je lumia640 ds

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Pitam se zašto nisu stavljali glance na svaki uređaj :lupko: ?!
Ima neka fora valjda sa panelom ekrana jer nisu na svakom koristili isti... spominje se neki display memory, a šta im to tačno znači zaista ne znam.

Evo sad od ove reinstalacije 10ke iz korena radio je puna 3 dana bez problema i malo pre mi se resetovao tel. kad sam u Edge otvorio sajt Caribic-a da pogledam cene. Mora da je jadničak ogladneo. :d

Poslednja izmena:
Ima neka fora valjda sa panelom ekrana jer nisu na svakom koristili isti... spominje se neki display memory, a šta im to tačno znači zaista ne znam
Znam za to, IPS ima glance, Amoled ne.
Neuporedivo bolje nego led notofikacija na Androidu.
A opet, nije mi jasno ni zašto ostali proizvođači nisu ubacili svoju verziju glancea,
nego su ubacili glupost poput skenera otiska prsta da ti žena ne vidi da se viberišeš sa ravom, nepotrebno skroz.

Znam za to, IPS ima glance, Amoled ne.
Neuporedivo bolje nego led notofikacija na Androidu.
A opet, nije mi jasno ni zašto ostali proizvođači nisu ubacili svoju verziju glancea,
nego su ubacili glupost poput skenera otiska prsta da ti žena ne vidi da se viberišeš sa ravom, nepotrebno skroz.

L925 ima AMOLED i glance!

Ma ok, razumem ja sve to, ali meni 830 radi super, kamera super, baterija ispod prosečna,
i šta me briga ko šta piše za WP i MS, može da piše ko šta 'oće.
Niti je moja firma niti primam platu od njih da bi je branio, neka propadne sutra, zabole me.
A što se trovanja teme tiče, moderacija treba da reaguje ako se prekrše pravila.

Slažem se da treba da saznamo nešto novo.
Mene recimo zanima da neko od upućenijih objasni zašto svaki WP nije na Amoledu
jer izgleda fantastično i bolje nego na IPSu, i zašto nema glance screen svaki?
I zašto su izbacili dttw opciju koja je isto odlična?

Cena, nedostatak panela .

Koja Ms lumia nema glance ?

MS Lumia ima svaka, Nokia 735 i 930 nemaju glance.

Za cenu sam i pretpostavio, ali Lumia nikad nije bila jeftina, mogli su da ugrade Amoled, vidno bolje izgleda nego IPS.
Koristio sam 735 par dana ali sam ipak kupio 830, bolje i lepše izgleda na 735 iako je jeftinija od 830.

MS Lumia ima svaka, Nokia 735 i 930 nemaju glance.

Za cenu sam i pretpostavio, ali Lumia nikad nije bila jeftina, mogli su da ugrade Amoled, vidno bolje izgleda nego IPS.
Koristio sam 735 par dana ali sam ipak kupio 830, bolje i lepše izgleda na 735 iako je jeftinija od 830.

Nokia je uvek imala neke fix ideje. Preskup hardver i zakidanje na funkcijama , ne znaju ni oni razlog.

To su baš stari telefoni, Ms je to ispravio i ubacivao i u ove jeftinije glance..,

Za Lumiu 640 ds sam dao novembra 100e i to je fenomenalna cena. Dok je bila nokia takav model sa solidnim karakteristikama bi plaćali preko 200 e.

U stvari i nije bilo takvog modela, svaki iz nižeg segmenta su osakatili nedostatkom neke bitne funkcije .

Poslednja izmena:
Glance bi ja uveo na svim telefonima, nevezano od proizvođača i OSa.

Slažem se za Glance.
Svi modeli da ga imaju. Slatko, ukusno, ne goji!
Bolje Glance nego li LEDić notifikacija...

Nisam bio ovde neko vreme pa nisam u toku, pa da pitam. Dobijaju li l730/735 i l925 zvanicno w10? Planiram da uzmem neki telefon za majku. L925 mi je prelep.

Nazad
Vrh Dno