Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni najmanje. Bio sam vizionar i batalio onomad kad je Snow zapalio Ygritte, koliko se sećam sa poklon strelom u leđima.

Haha, dobro onda.

Dobro sam izdrzao, prve tri sezone gledao dvaput, ovo sad sve sa pola muke i jednostavno ne lezi. Imam osjecaj da se samo zapetljava, a kao da neko u hodu odlucuje sta ce raditi, bar su tako knjige bile napisane (ovo van knjiga nisam ni gledao niti je bilo mnogo da znam kako ce izgledati). I kao da gledam zapetljavace se do zadnje epizode kad ce pokusati naglo sve to da otpetljaju.

Nije ovo za mene.

Kuda ide ovaj blacklist ***?
Iz dupeta vade nove likove i sa njima nove misterije. Vise nema veze sa blacklist.

Uzeo malo da gledam The 100. Čekao sam da se nakupi epizoda. Uglavnom ova treća sezona je u prvih 10ak epizoda jako traljavo izvedena.

Ovo za AI su drpili od Star Trek-a (borg) i tek od tako negde 10-te, 11-te kreće sve da eskalira. Uspeli su donekle da se izvuku, ali su baš u ovoj zadnjoj trećini dobili haos kada je priča u pitanju. Solidno je, ali je jako nabacano. Mogli su imati odličnu sezonu da nisu razvlačili 10 epizoda ...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ubili su ih fanovi kad su izglumeli GoT. To je jedan od najgorih pokusaja biti GoT.
Pogledaj samo ocene na imdb posle te epizode a pre toga sve od 8.6 cak je i dosta njih preko 9
Cak su se javno izvinili gledaocima zbog te odluke
d859a6014185e3ed7ad5cbc594a6bc56.jpg

Meni iskreno jako interesantna serija

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Castle se završava,otkazana 9 sezona.
Agent Carter se završava,otkazana 3 sezona.
Supergirl obnovljena za 2 sezonu,seli se na CW i postaje deo Arrow-Flash sveta.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Btw, Fish se vraca u Gotham 🙂
Naj odvratniji lik u seriji, niti postoji u Batman-u, to je izmišljen lik za seriju.... Taj ženski negativac mi se nikako ne svidja, ili bar ona crnkinja to tako glumi, namerno me nervira

Meni nesti kaze da ce nju kao Rasu da revivuju, mada je rekla vec da ce odmah reci "I'm Fish Moony, bitch!"
Ali da je lik out of ctx, jeste.

Gomora odlicna druga sezona (pogledao prvu ep)

Castle se završava,otkazana 9 sezona.
Agent Carter se završava,otkazana 3 sezona.
Supergirl obnovljena za 2 sezonu,seli se na CW i postaje deo Arrow-Flash sveta.

Видећемо како ће да је убаце кад није у истом универзуму-свету.. Али да је била добра епизода са флешом јесте.. Имају добру хемију кад глуме заједно..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Uzeo malo da gledam The 100. Čekao sam da se nakupi epizoda. Uglavnom ova treća sezona je u prvih 10ak epizoda jako traljavo izvedena.

Ovo za AI su drpili od Star Trek-a (borg) i tek od tako negde 10-te, 11-te kreće sve da eskalira. Uspeli su donekle da se izvuku, ali su baš u ovoj zadnjoj trećini dobili haos kada je priča u pitanju. Solidno je, ali je jako nabacano. Mogli su imati odličnu sezonu da nisu razvlačili 10 epizoda ...

Ja to batalio posle prvih nekoliko epizoda trece sezone. Katastrofa od sezone a i od serije iako mi se prva sezona dosta svidela

Beyond Genius Lies Insanity

Horace and Pete, vrhunski pilot. Sta god Louis C.K dodirne je zlato.

Ja to batalio posle prvih nekoliko epizoda trece sezone. Katastrofa od sezone a i od serije iako mi se prva sezona dosta svidela

Beyond Genius Lies Insanity
Slažem se. Sezona je raspad. Ovo sad u zadnjih 5 ep. je dosta bolje od onih prvih 10, ali kasno su se setili. Da nije Netflix-a ja ovu seriju nikad ne bih ni planirao da skinem i gledam 😀.

Prva je onako - vrlo dobra, ali druga je fenomenalna.

Видећемо како ће да је убаце кад није у истом универзуму-свету.. Али да је била добра епизода са флешом јесте.. Имају добру хемију кад глуме заједно..

Ne shvatam ni ja kada su sa drugačijeg sveta,mada je možda i Kara toliko brza da može putovati kroz vreme-svetova.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ne shvatam ni ja kada su sa drugačijeg sveta,mada je možda i Kara toliko brza da može putovati kroz vreme-svetova.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Хмм не бих рекао, требало би да је спорија.. По стриповима је флеш бржи и од ње и од Кал ела

А можда је продуцентима зинула бу.а за још кинте па су тражили од сценариста да се иске.ају више него иначе и сад ви ту тражите смисао у том бесмислу (читај: њиховом про.еравању)...

A snimanje Castle-a se otkazuje jer onaj baja ne moze vise da podnese Stanu Katic. Postavio ultimatum producentu i ovaj poludeo i prekida snimanje. Tako da #leaveStanaalone !

A snimanje Castle-a se otkazuje jer onaj baja ne moze vise da podnese Stanu Katic. Postavio ultimatum producentu i ovaj poludeo i prekida snimanje. Tako da #leaveStanaalone !

Na kog baju mislis? Nisam imao pojma da su ugasili seriju. Meni je bila ok.

Ona je napustila seriju sama, ne diraj nam Filiona 😀. Bilo je u planu da ide čak i bez nje, ali su fanovi jasno dali do znanja da obustave.

Ja konačno iskoristih malo ređi raspored u obavezama da konačno odgledam Breaking Bad koji je nekih godinu i po dana čučao na hardu i čekao svojih 5 minuta. Oljuštio sam svih 5 sezona za nekih tri nedelje, serija je stvarno fenomenalna, nemam nikakvu zamerku. Ocena je čista desetka i preporuka onima (verujem) retkima koji je još nisu pogledali (do kraja).

Usput, sa radošću dočekah i nastavak Peaky Blinders-a i Gomorra-e, a oštrim se i da počnem Farga.

Auuuuu kakva epizoda GoT!!!!![emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Kao da su hteli da ova epizoda bude omaž 1 Sezoni!!!!
Dugo čekano ujedinjenje Starkovih!!!!!
Ružičasto pismo!!!!
Little Finger!!!!!
Tirijan je opet zasijao u punom sjaju!!!!
Deneris Talgarijan ponovila zadnju scenu iz prve sezone samo sad sa vise njih [emoji122] [emoji122] [emoji122] !!!!

Poslednja izmena:
Besmislena epizoda Igre Prestola... završna scena potpuna katastrofa. Jel se toliko nema para za CGI pa Deni menja zmaja? A to je još i najmanja zamerka... ne znam odakle bih počeo i sa tom i sa ostalim scenama. Čist filer, protraćeno 60 minuta.

Deneris je najpopularnija u got zato sto su je skidali 100 puta dok je u knjigama vise neki "sporedni glavni lik". Vecina gledalaca hoce da ona ode u Westeros a to je prakticno nemoguce otkad je doputovala u zaliv robova. Zivo me interesuje kako ce pisci ovo da promene.

Poslednja izmena:
Zašto nemoguće? Kako je došla, tako može i da se vrati, nije na drugoj planeti.

Meni nije jasno (kao ni prvi put što nije bilo jasno) kako DeGeneris
preživi vatru
a da joj kosa nije oprljena od onolike vatre?
Od čega je njoj kosa i jel ona pirgava po celom telu? :d

Poslednja izmena:
Zašto nemoguće? Kako je došla, tako može i da se vrati, nije na drugoj planeti.

Zato sto

Oslobodila je robove u zalivu i sada je odgovorna za sve te ljude. Martin je namerno to uradio u knjigama, dao nam za sada jedinog znanog preostalog Targarijena ali ga je osudio da ne moze da se vrati u Westeros. Ona je zakleti borac protiv robovlasnickog sistema i Baristan je lepo rekao da ce se ceo zaliv vratiti na taj sistem cim ona kroci van zaliva. Robovlasnistvo nije kao komunizam, monarhija ili demokratija da mozes samo da napravis revoluciju i da predjes na nov sistem. Robovlasnistvo je tu od postanja zaliva i u ljudima je na genetskom nivou. Jedino sto ce ljude drzati da se ne vrate na stari sistem je sila. Potrebno je da Deneris vlada tamo bar 50-100 godina dok ne izmeni genetski kod ljudi. Prilicno je prost koncept i upravo zato Deneris u knjigama i ako ima zmajeve nije medju glavnim konkurentima za presto. Znaci da bi ona napustila Esos mora nesto nepredvidjeno da se desi, da je izdaju oslobodjeni ili nesto slicno kao Dzonu da bi odustala.

Ovde se vidi koliko su knjige superiornije od serije zato sto Martin pise kako on zeli i mi ga volimo zbog toga dok pisci serije prave odluke po rejtingu likova. Svi vole Deneris i zele da ona ode u Westeros i verujem da pisci idu ka tome. Ljudi obozavaju Brijenu od Tarta koja je tu samo da prikaze Dzejmijevu promenu karaktera i ponasanja dok je u seriji sada glavni lik od koga je zavisilo toliko toga.

Poslednja izmena:
Zato sto

Oslobodila je robove u zalivu i sada je odgovorna za sve te ljude. Martin je namerno to uradio u knjigama, dao nam za sada jedinog znanog preostalog Targarijena ali ga je osudio da ne moze da se vrati u Westeros. Ona je zakleti borac protiv robovlasnickog sistema i Baristan je lepo rekao da ce se ceo zaliv vratiti na taj sistem cim ona kroci van zaliva. Robovlasnistvo nije kao komunizam, monarhija ili demokratija da mozes samo da napravis revoluciju i da predjes na nov sistem. Robovlasnistvo je tu od postanja zaliva i u ljudima je na genetskom nivou. Jedino sto ce ljude drzati da se ne vrate na stari sistem je sila. Potrebno je da Deneris vlada tamo bar 50-100 godina dok ne izmeni genetski kod ljudi. Prilicno je prost koncept i upravo zato Deneris u knjigama i ako ima zmajeve nije medju glavnim konkurentima za presto. Znaci da bi ona napustila Esos mora nesto nepredvidjeno da se desi, da je izdaju oslobodjeni ili nesto slicno kao Dzonu da bi odustala.

Nije ona jedini preostali Targerijan 😉
Ako si čitao knjige znaš ko je Young Gryff 😉

Ne slažem se.
Istorijski, robovlasništvo u različitim društvima se gotovo uvek završavalo brzo i u krvi. ,,Genetski" robovi ne postoje. Pritom imaš patuljka da sve to isplanira. Njoj je namera da se vrati, a uzevši u obzir njenu popularnost, verujem da će povratak biti spektakularan.
^GoT.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno