Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Mislim da svaka promena nakon isteka ugovora traži potpisivanje novog ugovora.
Uflesuj mu DD-WRT, ako ni to nece, onda kupuj novi.
Ćao svima, kako primate vest da KKR fond planira da ulaže ~1,5 milijardu evra u kupovinu domaćih preduzeća u stečaju (otkupom bankarskih nenaplativih dugova), koje će da restruktuira i onda proda za veće pare?
Da podsetim, KKR je vlasnik United grupe, koja poseduje SBB u SRB, Telemach u SLO, BiH, CG. Imaju neku mrežu i u MAK. Navodno su vlasnici nekih medija. KKR upravlja fondom vrednim 100 milijardi dolara.
Direktor KKR-a (tačnije KKR Instituta) je general Dejvid Petreus, bivši prvi čovek CIA i nekada glavnokomandujući američkih snaga u Iraku.
(Link na vest.)
Samo sam glasnik!Veoma mracna vest za ovo doba dana prike![]()
Investicioni fond KKR najviše je zainteresovan za otkup kredita javnih i državnih preduzeća za koje je garantovala država. To znači da su američkom fondu na čijem je čelu bivši šef CIA Dejvid Petreus najzanimljiviji dugovi preduzeća kao što su RTB „Bor“, „Srbijagas“ i EPS, za čije servisiranje te kompanije nemaju para.
Pošto država nema para za njih, predmet pregovora za otkup kod RTB mogu biti rudne rezerve, jalovina ili neki delovi kompanije koji mogu da daju profit, kao što su nekretnine. Za druga državna i javna preduzeća moguća je da će tražiti prirodne resurse. Naime, ovaj fond zainteresovan je za nalazišta nikla, ali i nalazišta uljnih škriljaca, što Srbija ima.
Postavi bezicni, bazu kod modema a punjac i slusalicu gde zelis.
Sent from my HTC E9 using Tapatalk
Kome se zaliti??
SBB me pre mesec dana zove i nudi promociju u naredne dve godine, besplatno uredjaj i ne znam ni ja koliko kanala.
Nasednem ja, postave oni d3 mini, imam ja gomilu novih kanala, sve super...
Danas - ukinuli promotivne kanale, ponuda kao i pre akcije. Zovem ja njih - kazu nismo mi vama nudili dve godine sve komplet, nego samo d3 uredjaj i osnovni paket. Ako hoces da se vratis, plati lepo dodatnih 1800 din. Stoka.
Pogledam ja ugovor, pise da u slucaju jednostranog raskida ugovora duzan sam da platim preostali iznos, dakle 23 meseca x 1250 din... Stoka jos jednom.
Dakle, oni su ovu dvogodisnju ugovornu obavezu placanja pretplate ZAMASKIRALI kao nekakvu sjajnu-bajnu promociju i doveli potrosaca u zabludu !
Kome se zaliti??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari