Isto vazi i za tebe - imas ignore opciju

Ili citaj i nerviraj se, to je tvoj problem.
Mislim da bar 2 nedelje nista nisam pisao ovde jer me mrzelo a u medjuvremenu se ispostavilo da su bagovi i dalje tu i da problem nije vezan za micro sd karticu.
Ovo je forum i naravno da cu da pisem o manama uredjaja koji koristim, posebno kada je do januara u temi sve bilo ''ok, dobro, odlicno do savrseno'' (a zna se da su svi w10m telefoni do tada radili katastrofalno lose) i onda je posle pocelo sve polako da se ''odmotava'' kada je nekoliko nas pocelo da pise o manama ovog telefona tj raspad softvera, posto je sam uredjaj hardverski vise nego dobar
Ako mislite da sam nekakav ms/win ''hejter'' evo imate u temi jos nekoliko clanova koji su navodili brojne probleme sa raznim buildovima na 550, psyhound je koliko znam dugogodisnji WP korisnik ali je covek realan i nece da skriva mane uredjaja. Ili jednostavno ''nema srece'' sa M$ beta build lutrijom kao ni je i jos nekoliko clanova dok svima vama sve radi tako ''savrseno''.
Isto tako bih i hvalio ovaj telefon da sve softverski radi kako treba i u skladu sa ocekivanjima. Kao sto sam i x puta pohvatio hardver, ekran, kameru, zvuk - za ovu klasu.
Ali posto nije tako onda usijane ms fanboj glave jednostavno neka se pomire da su pisati o manama softvera sve dok ne nadjem build koji radi kako treba a onda ce fon verovatno da ide jednom detetu na poklon a caletu uzimam Nexus.