Šta je novo?

LG G4

Jedina mana ovog telefona je baterija. Sve ostalo je super za te pare.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I ja..ako je samo na 3g...kombinovano 3g i wifi oko 4h... Uspeo sam na wifi samo i slabom osvetljenju da izvučem 5h i15min sota uz solidan uptime...to mi je rekord :) da ima 4000mah baterija to bi bilo taman

Poslednja izmena:
Retko koji telefon može da se pohvali odličnom autonomijom. Zato su mi super služile dve baterije za g4. Nemaš osećaj da se telefon puni, jer je uvek druga baterija spremna da se ubaci...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Retko koji telefon može da se pohvali odličnom autonomijom. Zato su mi super služile dve baterije za g4. Nemaš osećaj da se telefon puni, jer je uvek druga baterija spremna da se ubaci...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

+1.

Uz dodatni battery kit, koji inace nije uopste skup, zaboravis na bateriju, punjace, dopunjavanje, cimanje...

Hvala na odgovorima.
Baterija me ne brine toliko jer sam i planirao da uzmem i rezervnu, a takođe imam i Xiaomi powerbank 10000mah.
Za kameru čujem samo pohvale i gledao sam po netu i bolja mi ne treba.
Bitan mi je i GPS jer koristim Stravu i navigaciju. Kakav je telefon po tom pitanju?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nisam primetio bilo kakav problem sa GPS. Brzo nađe lokaciju.
+1.

Uz dodatni battery kit, koji inace nije uopste skup, zaboravis na bateriju, punjace, dopunjavanje, cimanje...
Ali zar nije smor menjati bateriju i gasiti telefon?

Hvala na odgovorima.
Baterija me ne brine toliko jer sam i planirao da uzmem i rezervnu, a takođe imam i Xiaomi powerbank 10000mah.
Za kameru čujem samo pohvale i gledao sam po netu i bolja mi ne treba.
Bitan mi je i GPS jer koristim Stravu i navigaciju. Kakav je telefon po tom pitanju?

Odličan mu je GPS.

Nisam primetio bilo kakav problem sa GPS. Brzo nađe lokaciju.

Ali zar nije smor menjati bateriju i gasiti telefon?

Cimanje koje traje manje od minut. I mnogo manje po meni nego dopunjavanje bilo na punjacu bilo na power banku.

Meni nešto bolje zvuči bežično punjenje, sad šta znam...

Hvala na info. Definitivno polako svodim finalni izbor ka G4. Cena mu je sad čini mi se veoma popularna tj. povoljna.

G4, Nexus 5x :) , gledam moto g 3rd ili kad izadje 4th da uzmem pa sve rasprodam

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

:) il htc-ov nexus...
nisam gledao, jel ima valjanih stok i aosp romova za g4?

Poslednja izmena:
Imam sad nov g4 pa nisam otključao ali jedan sam koristio i ok je. Cm nisam, nema smisla kad radi odlično. I ja se nadam htcu :)

Probaj da isključiš backup opciju u backup and reset (Google backup), javi ako pomogne :)

ово ми се само од себе јутрос средило, ввтф? :) Само да подржи, јер је био будан скоро 100% времена...
Не бих гасио бекап, прије 5-6 дана ми је на компу рикнуо хдд од 3 терабајта, па проклињем себе што нисам бекаповао све битно (срећа па фотке јесам, и то буквално дан раније, а иначе никад прије тога)

Znam, ali očigledno pogađa sve uređaje koji imaju to upaljeno ...

pa ne znam baš, kako se sad normalizovalo, a i dalje je upaljen bekap?

I meni se smirilo. Ali i dalje ne mogu da verujem da je baterija ovako slaba, pa onaj nexus 5 sa njegovom skrnavom baterijom mi je bio bolji.

moguce da je do MM-a. Ja sam na Loli u pocetku dobijao i po 5h SoT, al tad sam i koristio LG kao sekundarni tel (trebalo mi je mjesec dana da ga ispodesavam kako odgovara i penzionišem One m7 :d )

Ne mogu još reći, tek sam ga uzeo i odmah stavio Android N. Zamisli foru USB c kabl i to je to..nema spajanja na komp :) moram naručiti. Što se tiče rada moba meni je g4 bolji..još nisam vidio tu kameru što su hvalili na n5x (valjda je na n6p ista osim oisa)

:) ma nista, to je firma kupila iako sam ga ja planirao kupiti...sad gledam i mislim si: "drago mi je da nisam"

G4... <3

Bio sam na droidconu u ZG pa nam je zaposlenik googla pokazivao kako ce novi android N biti bolji, novi doze itd itd..uglavnom glupost, profitirat ce oni koji ga i ne vade iz dzepa. Pa je pricao kako ima puno servisa koji trose bateriju (...pa da..google servisi lol..) pa ce recimo kad se upali net samo neki pregledati i osvjezavati se a ne svi. (OT)

@bender_007 Sta to znaci "kad se upali net", valjda je net non stop upaljen...ili smo došli do tog stepena razvoja androida da moramo i net gasiti !?

Sent from E6533

Hoću reći u doze modu na Android N, ugasi Wi-Fi i napravi tranziciju na data. Takodjer kad skaces od hotspota do hotspota, ideš na posao itd kad predaja Wi-Fi> data . i to mu je "spajanje", tako lik objasnio :)

Nazad
Vrh Dno