Jedina mana ovog telefona je baterija. Sve ostalo je super za te pare.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Retko koji telefon može da se pohvali odličnom autonomijom. Zato su mi super služile dve baterije za g4. Nemaš osećaj da se telefon puni, jer je uvek druga baterija spremna da se ubaci...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Probaj da isključiš backup opciju u backup and reset (Google backup), javi ako pomognea root je majka! Ovako ne mogu da vidim sta mi drzi tel awake... :-/
Ali zar nije smor menjati bateriju i gasiti telefon?+1.
Uz dodatni battery kit, koji inace nije uopste skup, zaboravis na bateriju, punjace, dopunjavanje, cimanje...
Odličan mu je GPS.Hvala na odgovorima.
Baterija me ne brine toliko jer sam i planirao da uzmem i rezervnu, a takođe imam i Xiaomi powerbank 10000mah.
Za kameru čujem samo pohvale i gledao sam po netu i bolja mi ne treba.
Bitan mi je i GPS jer koristim Stravu i navigaciju. Kakav je telefon po tom pitanju?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nisam primetio bilo kakav problem sa GPS. Brzo nađe lokaciju.
Ali zar nije smor menjati bateriju i gasiti telefon?
Jedina mana ovog telefona je baterija. Sve ostalo je super za te pare.
To je jedina slabost, slazem se. Za te pare dobijas telefon sa vrhunskim ekranom, odlicnom kamerom i koji je retko dobro optimizovan i fluidan.Hvala na odgovorima.
Baterija me ne brine toliko jer sam i planirao da uzmem i rezervnu, a takođe imam i Xiaomi powerbank 10000mah.
Nema takvog problema, ako se radi o sporosti ponekad, to je do MM i eventualno rutera,treba se ručno dns ubaciti. Ili dnset app.Nisam čuo za to i nemam taj problem.
Probaj da isključiš backup opciju u backup and reset (Google backup), javi ako pomogne![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kakva ti je baterija na 5x? U odnosu na g4. Bolja ili losija?G4, Nexus 5x, gledam moto g 3rd ili kad izadje 4th da uzmem pa sve rasprodam
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari