Šta je novo?

LG Nexus 5X

Što raste sad

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ma nece da raste nemoj lupati :D jos su i pale cene.

Kako skočile kada 6p sada ima za 465e, a 5x verovatno nema toliko po tim radnjama u Mađarskoj i onda je verovatno zbog toga nestašica. Pada će cene brzo...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Наручио сам данас од Владимира, сутра му стиже. 16 gb, даје човек и мали попуст ако се позовеш на бенч.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

E da sam znao to pre mesec dana :D barem kabl da dobijem

Kako skočile kada 6p sada ima za 465e, a 5x verovatno nema toliko po tim radnjama u Mađarskoj i onda je verovatno zbog toga nestašica. Pada će cene brzo...

6P Gray 32GB nema nigde po toj ceni. Ja sam ga našao kod Mladena iz NS i još jednog na KP i cena je 495-500, i još se čeka nedelju dana. [emoji4]

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk

Evo Dejan je do sada silver prodavao na forumu za 465e... Prodao čovek par komada kao da alvu prodaje... [emoji4]

Imaš na benchu oglas?

Ok za Silver, ali Grey nema niđe. [emoji4]

Pa pitanje koliko će se i pojavljivati graphite grey... Boja ko boja, ne uzimaš Nexus zbog boje telefona... [emoji12]

Prekosutra uzimam 5x, kupujem ovde od clana na forumu za 230 evra. Menjam g2 posle godinu i po dana

Pa pitanje koliko će se i pojavljivati graphite grey... Boja ko boja, ne uzimaš Nexus zbog boje telefona... [emoji12]

Ih, pa i boja je bitna. Neću uzeti telefon od 500 jura samo da bih ga uzeo. Kad već uzimam, izabraću boju koja mi odgovara. [emoji4]

Ma šalim se naravno. Meni boja nije igrala ulogu uopšte, ali te razumem u potpunosti... [emoji4]

Vec sam pisao razlike jer sam ga koristio 1 dan ceo i izneo sam utiske, ali eto kad ga malo vise budem cackao javicu da li sam jos nesto primetio :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Utisci su sledeci. Kome treba dobra kamera best buy je 5x. Ko ne koristi previse kameru, redmi note 3 pro.
Mislim ovo je zaista odlican telefon samo me zvucnik izludjuje.

Uh, ne bih se slozio nikako. 5x i bez zvucnika mi je bolji izbor. :)

Xperia Z2

Zvucnik jeste los, ali sta da se radi. Bolje imati losiji zvucnik nego losiju kameru. :)

Pa sa druge strane skoro duplo bolja baterija, kvalitet izrade, ir, veci ekran :D No nije ni bitno :D

Znaci nista od daljinca na 5x? :D

Za 245e ovo je best buy bez pogovora. Otpakujem p8 lite pre neki dan kad sam dosao kuci i krenuo sam da placem od muke ono je smesno.. Dete mi ima kvalitetnije igracke a i taj telefon po radnjama cene preko 200+e

Recite mi, kameru koristite u 16:9 ili koristite full rezoluciju 4:3?

Gledah ga juče na Ušću i razočarah se. Tako da sam odustao od ovog modela :-O

Sent from my LG-D802

Kako možeš da se razočaraš sa 5x posle G2? Ne vidim šta je to toliko loše?

Nisam ja rekao da je kvalitetan 5x ali u peredjenju sa p8 lite je daleko ozbiljniji telefon sto se izrade tice

Nexus 5 je paklena masina za taj isprdak zvani p8 lite, ne treba se ni truditi i porediti ga sa 5x.

Nisam bas stekao utisak da je 5x tenk u odnosu na njega.

Xperia Z2

Fo real ne razumem sta vise pokusavas? Majkemi bio si kul, sada si samo ......

*** cak ni stjepan nije ovoliko naporan bio u neksus 5 temi, sa svojim neksus 4.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno