Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

hahaha tako je i meni bilo u pocetku, dusa nema mira. Medjutim posle par dana koristenja skontam da tog pada nema, ili ako ga ima, da je mizeran. Ljudi ovo je super baterija da se ne lazemo. Tel se svjedeno mora puniti posle 30h usage, jer nije dovoljno velika da moze izgurati 48h usage. Da mi je samo da vidim sta je aprilski update donjeo novo, mozda se iz toga moze skontati tih pola sata ukredenog sota.

Nego jel iko uspeo da instalira samsungTTS HD english na telefon? Na note 5 redovno imam i radi, dok na s7 nemam uopste niti u language opcijama niti u samsung storu?! :(

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Mozda je MRA bug. Poverite u statistici koliko drzi radio, ako je u pozadini uopste altivan na 3G mrezi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Google services meni vuce ukoliko sam na 3g, jer ne vidim nacin da iskljucim google service da ne vuce kad sam na 3g. Ukoliko sam na wifi google services mi je 2-3%. Mozda ima neki drain, odradi reset, pa probaj.
Može u pozadini da se ugasi:
b0575cf29f7f18d500c3725148b2ce9f.jpg
e9149ea39ea4f9f68f871f2bdd67f848.jpg

Poslato sa tastature koja greši.

Ne mogu ja to da ili nadjem ili nemam to.
uploadfromtaptalk1461595590160.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ovde :
b9fc9bf9f0f05cdad702881bd076a77a.jpg

Klikni na "Details".

Poslato sa tastature koja greši.

Ne znam gdje je to drug. To na srpskom nista ne kontam. Jel ti imas S7?

Naravno da normalnim koriscenjem je bateriju nemoguce skroz iscediti za 24h ;). Nego onako kazem oseti se bar kod mene pad u trajanju. Vidim da nije ista pa mi to nanosi dusevnu bol :D

Izmenjao sam brdo android flagship fonova i bacio dosta para...I samo jedno sam zasigurno utvrdio. Kada god sam radio update, vise nisam bio zadovoljan. Oni testiraju fon na osnovu tog ROM kada ga sklapaju i planiraju bateriju itd.. Kada uslede update, rizici rastu i skoro uvek se nesto zezne. To je neko moje iskustvo. Tako da se drzim pravila : kupi i ne diraj update sistema.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ljudi mozel na engleskom pbjasnjenje kako da udje u taj ekran?

Ides na data usage pa kliknes na app koju zelis(ispod grafika), pa stikliras Restrict app background data.

Nemam tu opciju. Pa postavio sam ekran sta imam. uploadfromtaptalk1461599718620.jpg

Mada ne pricamo o istoj stvari. Google play services mene zanima, ne store.

Poslednja izmena:
Hm ovi poceli da izbacuju standardne opcije.

A u settings pa data usage, da li imas Background data negde?

Pa i services je app. Isto i za nju vazi.

Poslednja izmena:
Ljudi vi pricate napamet. Nema te opcije za google play service. Moze neke da blokira, ali ovo ne moze.

Mozda pricam napamet za S7, ali Android mora da ima tu opciju u Data usage.

uploadfromtaptalk1461600539993.jpg

Imas gore ekran sta imam od opcija. Ima ta opcija odvojeno ali ne moze da blokira google play service.

Nema te opcije, pisao sam ja jos pre nekog vremena na note 5 temi...jos jedna stvar koja je otisla prelaskom na MM.
Btw play store nije isto sto i play services.

Nema te opcije, pisao sam ja jos pre nekog vremena na note 5 temi...jos jedna stvar koja je otisla prelaskom na MM.
Brate prepao sam se da sam se preforsirao na poslu :) Hvala ti :)

E pa kad mi stigne u cetvrtak note 5 pevacu ako je na lolipopu.I ne diram nista. Ako budem radio update i posle ovde ili u note 5 temi kukam, nahranite me onim sto se ne jede...

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Haha dark, velika je sansa da je na 5.1.1 posto uzimas nov!
Inace sa sada sam prezadovoljan sa autonomijom kako se baterija drzi, 47% sot 4:20...al to je wifi, videcemo sutra stanje na poslu!

Nema sanse da docekam posto sam na 43% i 4:50 sot...sutra cu mu vadim dusu na poslu ako ostane ovakvo djubre od vremena (mislim na kisu).

Zalepio sam neko staklo kaljeno (pojavljuju se ogrebotinice po ekranu ma koliko se pojedini kleli u gorilu), ali je otprilike 3mm od ivica telefona, katastrofa koliko je ruzno i sto je jos gore secka prst kada se skroluje...poludim li ima da bacim sve ove zastite i prestanem biti zavisnik od telefona!

Ceo dan 3g, wifi, lokacija, osvetljenje auto, ali sam 70% vremena bio u zatvorenim prostorijama sa prilicno jakim osvetljenjem tako da je drzao skoro max, skinut jutros u 6.30 sa punjaca..

Iskreno baterija je stvarno super, ali mislim da taj Android System kad bi stojao do 10% kao na s7, dobio bi jos pola sata do 45min SOT-a

544edd42968404df2a6e81a192974923.jpg
98cc9ab85be07a1d2f028f5dfa6ad48d.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel može neki savet za kaljeno staklo?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nema sanse da docekam posto sam na 43% i 4:50 sot...sutra cu mu vadim dusu na poslu ako ostane ovakvo djubre od vremena (mislim na kisu).

Zalepio sam neko staklo kaljeno (pojavljuju se ogrebotinice po ekranu ma koliko se pojedini kleli u gorilu), ali je otprilike 3mm od ivica telefona, katastrofa koliko je ruzno i sto je jos gore secka prst kada se skroluje...poludim li ima da bacim sve ove zastite i prestanem biti zavisnik od telefona!
Ma kakvo staklo bre, skidaj to i uzivaj u telefonu. Ja dok sam drzao staklo nisam ni blizu uzivao kao bez. A ogrebotina nece biti ako malo vodis racuna. Ja oko mesec dana furam bez icega i nema ogrebotina. A i da se pojave ko ih hebe, nije on kupio tebe. :)

Xperia Z2

Sve se slazem, ali dosta cesto menjam telefone, ogrebotine im dosta snizavaju cenu (nije bas da berem pare,jel).

Sad nesto gledam i razmisljam, kakav bi posao bio kad bi ovi iz samsunga ubacili imx377 senzor (ovaj iz novih nexusa i htc10) u naredni note6 ili s8...pozdravili bi sve ostale za duze vreme kontam!

I da se pojave, ne bi se videle kada je ekran upaljen.

Sve se slazem, ali dosta cesto menjam telefone, ogrebotine im dosta snizavaju cenu (nije bas da berem pare,jel).

Sad nesto gledam i razmisljam, kakav bi posao bio kad bi ovi iz samsunga ubacili imx377 senzor (ovaj iz novih nexusa i htc10) u naredni note6 ili s8...pozdravili bi sve ostale za duze vreme kontam!

To je drugo, mada sitne ogrebotinice nece vise od 20e da ti ubiju. A sad bas da mu robujes zbog toga...
I da se pojave, ne bi se videle kada je ekran upaljen.

Mene bas nerviraju ogrebotine pa ga pazim, ali je zbog sledeceg kupca. A i nije tako lako ogrebati ekran u normalnoj upotrebi.

Xperia Z2

Pa ko ima kancelarijski posao ne mora da brine, al nama na gradjevini nije bas naivno

Vrh Dno