Šta je novo?

[Nov model] Microlab M200 Platinum - dobar ili ne?

Maestro013

Poštovan
Učlanjen(a)
07.04.2016
Poena
51
U pitanju su Microlab M200 Platinum edicija: http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=682

Reč je o novom modelu Microlab 2.1 sistema. Uzeo sam ih u Emmi. Sutradan je počeo da mi zuji levi zvučnik pri višim tonovima. Reklamirao sam ih pri čemu su konstatovali u radnji da nije do zvučnika nego do jednog output - a u vuferu. Vraćen mi je novac. Bio sam prilično zadovoljan njima prvog dana, štaviše oduševljen - izuzetno jak vufer i kristalno čisti zvučnici. Sada razmiljam da ih opet uzmem ali kod drugog prodavca jer mi je Emmi dosta sumnjiv. Ako neko ima iskustva sa ovim zvučnicima, voleo bih da mi napiše. Takođe, voleo bih da vidim šta mislite o specifikacijama i samom modelu. Čini mi se da je jedan od jačih u svom cenovnom rangu, pošto se mogu nabaviti za 6000 rsd.

Specifikacije se nalaze na gore postavljenom linku.

Hvala unapred svima na odgovoru.

vratili su ti pare i sad su ti sumnjivi?:) mislis da su zvakali taj zvucnik pa je zato prokrcao? svakako nisu oni uvoznici
jednostavno - microlab je kinez, QC im je na niskom nivou i ima fals primeraka, zapao ti je takav - treba probati i sa drugim primercima, a mozda je i cela serija losa (npr da su stedeli na tim izlazima)

Stvarno...
Kako bre uspete da dodjete do zakljucka da je prodavac kriv za pokvarenu robu?
Pa prodavac ne bira robu vec prodaje sta mu kupci traze.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Recimo da sam posle ovih još jedne reklamirao u istoj firmi. Oba paketa su bila čudno spakovana, kao da su otvarana i bez zaštitnih nalepnica. Ne bih pisao bez razloga. Možda su oni odlični ali ja nisam imao lepo iskustvo sa njima. Pogotovo iznenađuje što Emmi i WinWin drži isti vlasnik a cene su totalno različite, da ne zalazim u detalje... Moje pitanje je više usmereno na kvalitet ovog modela nego na raspravu o prodavcima.

Pa onda je valjda logicno da zakljucis da ta vrsta roba ima problem, ne kvare je prodavci te radnje.

Emmi prodaje vraćenu robu kao novu. Više ljudi je to dokazalo, a i ja lično sam imao takav slučaj.

Prodaju i robu koja je bila izložena po winwin radnjama, npr. ako je ostao 1kom nečeg u nekom winwinu, oni to uzmu odatle i prodaju. Otud otvorene kutije sumnjivog izgleda :)

To se radi sa svakim tipom robe.
Sta bi vi radili sa robom koja je vracena a ispravna ili bila izlozena?
Bacili?

Kao otpakovana i izlozena treba da se prodaje po snizenoj a ne po punoj ceni. Nismo bas tolike veverice. Ko voli da polovno placa kao novo, taj nije bas u vinkli.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Pa i prodaje se...naravno da ljudi nisu veverice.

Ko bi kupio koriscenu robu ili outlet robu po punoj ceni?
Pa i probrani krompir na pijaci se prodaje jeftinije.

Ali prvo mora da se proda sto vise robe po punoj ceni, posle se spusta.
Kupac bira.

Ja sam razumeo da su zavaljivali otpakovanu robu kao novu, po punoj ceni, u tome je kvaka. Bilo je slucajeva, zalili se ljudi, kacili i slike, slali im koriscenu robu bukvalno. Sramota sta su pokusali da uvale kupcima. Jedno je outlet a sasvim drugo polovna tj koriscena roba sa falinkom (to mora biti vidno naznaceno).

Problem je sto ti narucis nesto, platis punu regularnu cenu, a stigne ti ocigledno koriscena stvar. Meni su tako pokusali da uvale 5.25 na 3.5 adaptere, 2 komada, prasnjavi do iznemoglosti, bez kutije ili kese iako proizvod poseduje pakovanje, po regularnoj ceni. No-no

Pa prodali su i onaj prethodno obogaljeni 3570k kao nov, a proc je isao pod noz kod prvog vlasnika. Sta reci...

A šta si im ti neki advokat? Ajde, ne troluj više ovde. Ljudi ne znaju kakva im je politika i zeznu se. Kad nauče lekciju, drugi put su pažljiviji.

Dokle god domaće radnje budu služile za razgledanje robe pre nego što se ista naruči kod švercera ovakve priče će se ponavljati.

Zatim, reklamacije oko grafika iz rudnika...ista priča.

Sebični smo, gledamo samo sebe. Kakvi smo mi kupci, takve su nam i radnje. Ne zaslužujemo bolje.

Hvala svima koji su pisali u ovoj temi. Žao mi je što nisam dobio ni jedan komentar o zvučnicima, ali to je verovatno jer ih ljudi nemaju. Na osnovu komentara ovde, preporučujem budućim kupcima da zaobiđu Emmi. Nisam jedini koga su pokušali da zeznu. I molio bih korisnika pod nickom "bakara" da prestane da spamuje i izigrava advokata. Zaobiđi temu čoveče.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno