Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ej sve je to OK, opustite se, tako radi eth mreza, da vidis kako je to variranje na 50,100 kartica

Kod mene genoli imao iste probleme,izbrisao ga ponovo instalirao radi normalno.

kako si ga instalirao kad se ne instalira, dolazi portabl folder

@Phoenix257

opustio bih se da mi ne pokazuje tako *****sko zauzece kartica... plus je radilo najnormalnije do jednog trenutka kada se sve poremetilo.

stavi 15.7.1 drv i 1.07 genoli miner (on se ne instalira , samo se raspakuje) i probaj

Ma opusti se osedeces

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Jedno pocetnicko pitanje. Meni jedna karta daje oko 20MH. Da li ce mi isto toliko davati i prilikom kopanja nekog drugog coina, exp-a, dcr-a itd, ili to zavisi od coina do coina?

Može li neki link na pp gdje ima uputstvo od nule kako da pustim u pogon jedan PC sa 2x380 kombinacijom?
OS Windows ili Ubuntu?

drugari, jedno pitanje.

U početnim dana igranja sa kopanjem sam preko getha generisao eth adresu. Naravno, ubrzo zatim sam počeo da koristim onu sa poloniexa. Sada imam zaglavljeno 1 novčić na toj 'lokalnoj' aderesi i da bih izvršio bilo kakvu transakciju moram da skinem chainblock. To mi nikako ne polazi za rukom i sync se uvek zaglavi, bilo preko getha bilo korćenjem walleta. Na ruteru sam pustio i port 30303. Nije meni toliko stalo do tog novčića ali zašto je toliki problem skinuti chainblock? Znam da je u međuvremenu značajno povećana veličina ali opet... moralo bi da se bar sinhronizacija relativno lako inicira.

geth --rpc
Nešto radim pogrešno?

Već probao. Wallet koristi geth u pozadini tako da moram da rešim problem sa gethom...

Ja sam na 15.7.1, cini mi se da je receno da je on dobar, druge probao nisam,

Sto mislis da je bolja opcija?

Nema nikakve razlike izmedju 15.7.1 i 15.12 bar za etherum, a za druge novcice kad bude trebalo isprobavacemo ;)

Ja sam na 15.7.1, cini mi se da je receno da je on dobar, druge probao nisam,

Sto mislis da je bolja opcija?

Negde sam pročitao i na novih nekoliko sistema po tri VGA sam ih instalirao radi sve ok. Nisam video razliku, tj. ne znam ni kako bi je uvideo.

Negde sam pročitao i na novih nekoliko sistema po tri VGA sam ih instalirao radi sve ok. Nisam video razliku, tj. ne znam ni kako bi je uvideo.

Ja sam bas u nedelju presao sa 15.7.1 na 15.12 nesto sam cackao onaj claymore miner i probao te drivere, na kraju ostao na 15.12 isto apsolutno daje kao i 15.7.1 sve stabilno bas nisam primjetio nikakvu razliku.

15.7.1 su stabilniji drajveri i na njima rade i drugi coini na max, posle njih su 16.2.1

Pozdrav svima,
kopam Ethereum oko mjesec dana (R9 380, R9 380X i R9 390) i imam 8 rigova. Imam jedan neuobičajen problem sa AMD driverima koji do sada nisam vidio. Na slici se vidi i o čemu se radi. Postavim sistem (Windows 10 ili Windows 7 x64) instairam drivere ( 15.7, 15.12, 16.1 itd) i onda se desi da ne mogu otvoriti Catalyst interfejs ali miner uredno radi. Ne mogu da: očitam klokove, temperaturu itd. Da li je neko imao ovaj problem? Hvala na odgovoru.AMD driver.jpg

Pozdrav svima,
kopam Ethereum oko mjesec dana (R9 380, R9 380X i R9 390) i imam 8 rigova. Imam jedan neuobičajen problem sa AMD driverima koji do sada nisam vidio. Na slici se vidi i o čemu se radi. Postavim sistem (Windows 10 ili Windows 7 x64) instairam drivere ( 15.7, 15.12, 16.1 itd) i onda se desi da ne mogu otvoriti Catalyst interfejs ali miner uredno radi. Ne mogu da: očitam klokove, temperaturu itd. Da li je neko imao ovaj problem? Hvala na odgovoru.Pogledajte prilog 198503
Koje grafe ti rade bas na tom mineru?
Pitam jer mi je identican hashrate bio sa 2x380 plus 280x, pa mi se odjednom srozao na prosecnih 56mhs uz velika variranja u mineru i tako danima vec.

Brzina uopšte nije bitna. Ako ti i dalje daje prosečan share, ne buni se.

Pozdrav svima,
kopam Ethereum oko mjesec dana (R9 380, R9 380X i R9 390) i imam 8 rigova. Imam jedan neuobičajen problem sa AMD driverima koji do sada nisam vidio. Na slici se vidi i o čemu se radi. Postavim sistem (Windows 10 ili Windows 7 x64) instairam drivere ( 15.7, 15.12, 16.1 itd) i onda se desi da ne mogu otvoriti Catalyst interfejs ali miner uredno radi. Ne mogu da: očitam klokove, temperaturu itd. Da li je neko imao ovaj problem? Hvala na odgovoru.Pogledajte prilog 198503
Pazi i meni se dešavalo tako nešto. Ali to se uzrok je obično snimanje drugih tj. kad se dobro ne očisti stari drajver. Mora DDU da radi onaj ati clean up je shitina.
Drugi uzrok je Win verzija što je manje verovatno.

Vrh Dno