Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Haha evo ga iznervir'o se :)

Kao neko ko je odrastao na najcistijoj reci a trenirao ''rukomet u bazenu'' :d skoro deceniju - da, znam sasvim dobro plivam i neka hvala, ne kupam se ''po adama'' i ostalim barustinama:)
Imam i ribu 7 godina (necu da se zenim jos ;)) tako da ne moras ni za to da se brines :d

Ne, ne nervira me uopste to sto neznalice pljuju Samsung kameru ''zbog 9MP 16:9 koja je malo za tv/monitor''?! :d vec to sto se bench stvarno polako pretvara u rekbu forumcic ali ne sa sirom nego sa neznanjem feat lupetanjem pa sve to na kub :)

:*

Poslednja izmena:
A meni nije jasno sto se prepirete oko gluposti. Svako ima svoje misljenje. Samo iskulirajte. Sto se tice kamere slika ce biti odlicna ako se slika u 12mpix ili u 9mpix i gotovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Stigao jos jedan OTA za S7 edge

303db3dd18640c16a4d757234fb91016.jpg

94365ab66cca42bf7aa03bfcc91b8a2d.jpg

Sent from my S7 Edge

I za s7 stigao
uploadfromtaptalk1460200172765.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Haha evo ga iznervir'o se :)

Kao neko ko je odrastao na najcistijoj reci a trenirao ''rukomet u bazenu'' :d skoro deceniju - da, znam sasvim dobro plivam i neka hvala, ne kupam se ''po adama'' i ostalim barustinama:)
Imam i ribu 7 godina (necu da se zenim jos ;)) tako da ne moras ni za to da se brines :d

Ne, ne nervira me uopste to sto neznalice pljuju Samsung kameru ''zbog 9MP 16:9 koja je malo za tv/monitor''?! :d vec to sto se bench stvarno polako pretvara u rekbu forumcic ali ne sa sirom nego sa neznanjem feat lupetanjem pa sve to na kub :)

:*

Malo je to smajlija i privatnih informacija za toliko stručan komentar :)
Boli ljude patka gde se ti kupaš i da li imaš devojku ...

A meni nije jasno sto se prepirete oko gluposti. Svako ima svoje misljenje. Samo iskulirajte. Sto se tice kamere slika ce biti odlicna ako se slika u 12mpix ili u 9mpix i gotovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Normalno, ali vidiš da čovek ne može da shvati da nisu svi potkovani kao on :D

Poslednja izmena:
Haha samo ti budi tako ''potkovan'' i dalje, ako nista drugo uvek ce biti dobrih komedija na benchu :)

Đe se kupaš, đe školjke skupljaš
Đe gaziš ježa i malog puža ? :)

Мogli bi moderatori da brišu ove gluposti, da ne kvarimo temu ljudima koji su kupili S7 ...

Ota updateovi su verovatno ovi security mesečni? Počeli svi redovno da rade update, vrh.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vjeruj da i ja ne vjerujem. Ovo nisam dozivio jos od lumia 1520. Bolja mi je i od Z3 koji je bio ono wow sto se tice baterije. Stvarno sam prezadovoljan baterijom.
Na pitanje u vezi mobile data ne znam dati odgovor, nisam pratio to. Mada je ovo sto sam okacio koristenje na 80% wi fi.

Predpostavih da si vecinu vremena bio na wifi. Mislim i meni n5 izvuce oko 5:30h kada sam kuci, ali zato na poslu 3:30 na mobile data i nesto losijem sognalu. Kako god, na s7 je neosporivo odlicna baterija, sto znaci da je na s7e jos i bolja. Neka te sluzi sprava!

Ja uzeo gear vr malo da probam :)

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Danas sam veci dio na mobile data, pa javljam stanje veceras. Nisam gear ni probao ako vjerujes :)

Posle update nece svaki put da otkljuca otiskom, nego trazi pass. Jel se desava jos nekome?

Poslednja izmena:
Whiplasher, meni se isto desava :(

Sent from my S7 Edge

Kao neka nova sigurnosna politika izgleda.

Tj svaki put mi trazi PIN, tj doceka me ovaj ekran:

3f257d6158d4551f41a8db11ae992f1e.jpg

Sent from my S7 Edge

Kod mene 50:50

Tako je, nazalost, mada vidim da su azurni, pre neki dan sam imao veliki OTA update, a sada dobih ovaj, rade kao pčele :)

Sent from my S7 Edge

Da se zapljunem, s7 edge onyx black uzet danas . *** kakav telefon, baterija bila na 37% pri kupovini sada na 16 posle svih instalacija. Videćemo kako će biti dalje .

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odogovr:

Ne pričamo o profi upotrebi, ovo je mobilni telefon. Godinama slikam u 16:9, godinama! Slike i uspomene gledam preko televizora 50" ili monitora 22", koji su kao što predpostavljaš wide 16:9. Treba li da kažem kako izgleda iphone kocka slika kada naleti u 4:3? Odvratno.

Ne samo na profi telu,standard je takav.4:3,3:2...to je format portreta jer portret je primarna funkcija svakog slikanja, a ne landscape.I to ce uvek biti osnova,difoltni ratio svakog fotaparata,bilo profi, amaterskog bilo telefonskog.
To je tako jos iz vremena pre fotoaparata i kamera i njegov koren pocinje u umetnosti, a pre toga jos u vreme stare grcke,u vreme nastanka geometrije i price o zlatnom preseku i zlatnom pravougaoniku.
Zbog lakse i lepse kompozicije slike, bolje ekspozicije, prijatnije za oko i na kraju zbog printa.

A zbog onih koji vole te wallpaper iliti landscape slike, za gledanje preko tv-a i monitora ubacena je i opcija da se slika i snima u tom ratio-u 16:9 ili 16:10.Znaci osnovno i najvece podesavanje nikada nece biti 16:9 na fotoaparatu, moze samo da bude opciono.A posto ga ima u opcijama,ne znam sto se pravi problem.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Danas sam veci dio na mobile data, pa javljam stanje veceras. Nisam gear ni probao ako vjerujes :)

Posle update nece svaki put da otkljuca otiskom, nego trazi pass. Jel se desava jos nekome?

Bas cekam da vidim stanje. Sto se pina umesto fingerprinta tice, na note 5 trazi samo kada se resetuje tel; jel i kod vas tako bilo ranije, posto u tom slucaju znaci da ce i ovde isto sa nadogradnjom sledecom biti (inace jako nelogicno po meni sto su tako napravili) :(

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Tako je bilo, sad nasumicno trazi, otprilike 50%

Valjda srede to ubrzo.

Na xda pišu da se to dešava samo kada koristite 3rd party aplikacije za zaključavanje ekrana, poput screen off and lock ili double tap na Nova Launcheru. Ukoliko zaključavate na dugme nece tražiti pin

Odmah probam

Bog ti dao zdravlja, srece :)
Sad da se odviknem od double tap na Novi... Ako ne izbace ubrzo kakav update za Nova.

Poslednja izmena:
Nece da otvori link.

Jel prije bila ova opcija display scaling?
d5e092a925cc23b28516c16ca2f21892.jpg

Poslednja izmena:
Na xda pišu da se to dešava samo kada koristite 3rd party aplikacije za zaključavanje ekrana, poput screen off and lock ili double tap na Nova Launcheru. Ukoliko zaključavate na dugme nece tražiti pin
Istina.
Koristih Screen Off, na koji sam nazalost bas navikao.

Sent from my S7 Edge

Omogucava vise prikaza na ekranu, tj smanjuje ikonice i sve

Vrh Dno