- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 660
koristi li neko vnc na OpenELEC ili Xbian-u? ne uspevam nikako da ga konfigurisem. kada izvadim HDMI kabl, funkcionise perfektno. kako ga ustekam u TV krecu problemi tj. na klijentskoj strani dobijam samo crn ekran. mis i tastatura se i dalje uredno forvarduju na serversku stranu. od OpenELEC-a sam odustao noseci se mislju da cu uspeti da resim problem sa Xbian-om al' me docekalo isto neprijatno iznenadjenje. Krene da butuje i kad podigne mrezni interface, vec moze da se ostvari veza vnc-om. prikazuje sliku dok menja splash ekrane al cim stigne do tacke da pokrene kodi, streaming videa prestaje i dobija se samo crn ekran. restart vns servisa nema nikakvog efekta. pokusao sam da deinstaliram postojeci vnc kako bi eventualno podigao tightvncserver al' iz nekog razloga ne uspevam to da uradim.
klijent je tightvnc na Win7
TV je Samsung, FHD
nesto sam siguran da je problem ili negde u kodi-ju ili u podesavanju vnc servera al' nema ideju gde i sta da menjam. ubacivao sam "hdmi_mode=4" u config.txt al' ne primecujem nikakav efekat te radnje
klijent je tightvnc na Win7
TV je Samsung, FHD
nesto sam siguran da je problem ili negde u kodi-ju ili u podesavanju vnc servera al' nema ideju gde i sta da menjam. ubacivao sam "hdmi_mode=4" u config.txt al' ne primecujem nikakav efekat te radnje