Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na engleskoj kucaj hgh pa razmak, on ce da je podvuce, onda klikni na tu podvucenu rec...

Provalio sam kako ali ne radi za latinicu. Otkucaj neku novu rec koja nije u rečniku, pritisni razmak, onda će ta nova reč da bude podvučena crvenom crtom. Klikni na nju i ponudiće ti da je sačuvaš...
Da provalio sam i ja sinoć, fora je što mora da bude uključen spell checker.
Al' glupo je što radi samo za engleski ***, neću da idem u podešavanja i da dodajem sam reč po reč..

Instalirao sam modovanu verziju Spotify. Na Wi-Fi i LTE radi bez greške. Međutim na 3G mreži imam neku distorziju zvuka. Da li postoje neka podešavanja dodatna? Za quality mi stoji automatic.

Stavi na high quality pa probaj.....kod mene nema distorzije....

Sa kojom aplikacijom / plejerom mogu da slušam muziku koju sam nabacio na mt:s disk?

Uzeo sam pre par dana Foldersync pro, da konacno sredim i backup-ujem fajlove iz telefona.
Podesio nekoliko folderpairs za foldere koje zelim da backup-ujem na g.drive, scheduled na weekly, instant sync, samo na wifi-ju itd. Imam nekoliko problema...sync nikako ne prestaje, sinoc je zavrsio sve foldere, proverio sam na g.d. svi fajlovi su uredno bili prebaceni, jutros vidim i dalje radi, ponovo sync-uje folder koji je odradio...kada sam odabrao u sync statusu stop, vidim da u tom folderu, ciju sam sinhronizaciju stopirao, nedostaju fajlovi na cloudu...
Viber slike su mi duplirane, a za whatsapp images folder izbacuje gresku.
Pretpostavljam da su mi neka podesavanja pogresna...zeleo bih da imam backup foldera na drive-u, a da foldersync jednom nedeljno uploaduje sve ono sto je novo u tim folderima na g.d.
Hvala unapred na pomoci.

Može li mala pomoć, kako da na drugom telefonu skinem lg calendar aplikaciju sa lg g4?

Ima portovanih aplikacija na XDA, npr. "knock on", ali posto je u pitanju obican kalendar, nema neke velike potrebe za tim - ima dovoljno dobrih alternativa.

Hteo sam na s3 neo instalirati Google Street View, da bih radio i delio one 360 panorame. Odlaskom na google play i pronalazenjem iste pise da je ona vec instalirana ali nema ikonice u mobu niti moze da se pokrene iz PS, niti da se izbrise. Gogle kamera lepo radi 360 panorame. Da li neko zna u cemu je kvaka? :)

Pinuješ tačku na Gmaps tako što zadržiš prst negde na mapi i u dnu će ti se pojaviti street view opcija

To je za gledanje a meni treba ova aplikacije jer ima opciju za stvaranje i izbacivanje tih panorama na google maps. :) Za opste dobro :) xexe

To već ne znam :)

Kod drugara na S5 skine lepo aplikaciju, a meni neće.

Kao uredjaj ne podržava?

e5a5e3af5d3620cd1470af7f211d30ca.jpg

Jel? Kontao sam da vredi bar necemu?

Ne razumem zasto ne radi na svim uredjajima?

Oba su na LP, oba imaju FHD rezoluciju, sta bi moglo da bude...

Ovaj link sto si ostavio ne radi, tj kopiram ja package name, ali kad treba download, stalno ide na redirecting i tako samo refreshuje stranu, a ne skida.

uploadfromtaptalk1459201673719.jpg
Bug neki, jer evo meni radi. Kontam da nam je isti i build roma. 22?

edit: Menjao si dpi?

Poslednja izmena:
Mogu oni na više načina da ograniče download ...

Na ovom sajtu radi, onaj stari izgleda zeza.

https://db.tt/7b5ZWaR9

Jel? Kontao sam da vredi bar necemu?
Ne razumem zasto ne radi na svim uredjajima?
Oba su na LP, oba imaju FHD rezoluciju, sta bi moglo da bude...
Ovaj link sto si ostavio ne radi, tj kopiram ja package name, ali kad treba download, stalno ide na redirecting i tako samo refreshuje stranu, a ne skida.

Obrisao posle par dana, ne vidim svrhu aplikacije :)

Poslednja izmena:
Ima li neka dobra alternativa za youtube background play od OG(ona mi baguje mnogo).

Battery Life Repair Pro

Ne znam koliko je ova aplikacija pouzdana i da li je uopste realno da postoji bilo sta slicno a da moze da ''zaleci'' bateriju ali eto, probajte bar i javite sta prikazuje.

Na mom telefonu je za 8 meseci staru bateriju prikazala da ima nekoliko ''low celija'' i onda je kao odradila nekakav repair/fix.

Inace ima veoma visoku ocenu i veci broj preuzimanja..
I da li ti sad baterija duže traje, nego pre instalacije te aplikacije?
Tek juce sam skinuo ovu app pa ne znam.

Ipak je krs, kao sto sam i mislio.. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?328932-Samsung-Galaxy-Note-4&p=4600745&viewfull=1#post4600745

Poslednja izmena:
I da li ti sad baterija duže traje, nego pre instalacije te aplikacije?

Kod mene pronasla 5 low i 1 inactive celiju na bateriji staroj 2 godine mozda cak i vise.Mislim da aplikacija nije bas realna

Ma ovo je izgleda neko djubre od app.. ocigledno nema pravu svrhu osim da namami ljude da je skidaju.
Moguce da svima isto ili slicno prikazuje bez obzira na stanje baterije a onda kao nesto ''popravi''

Vrh Dno