+1E a bez veze su vam ovi snimci ekrana, dajte snimite video kako vrtite 35 aplikacija bez ispadanja iz RAM-a...tako cete malo osveziti i zaciniti temu![]()
Zašto mi, ne izbacuje, nikakvo obaveštenje, kada prikljucim slusalice?
Zvuk, u slusalicama radi, ali ne izbacuje nikakvu ikonicu,kao i kada nisu prikljucene .
Lol, nisam imao pojma.Pa nije bas tako, ali evo ti primer, slusas muziku npr preko firetube-a, otvoris browser da nadjes lyrics, stavis to u pozadinu jer hoces da vidis nesto na instagramu. Eto to ti je vec jedno 400MB. I sada zamisli ako ne moze da kesira ni 200. Pa ja bi izludeo da moram da cekam da se nesto ponovo pali. Nisam valjda uzeo fon sa 2 ili 3 gb rama da cekam. Plus ako imas kao ja, twitter, instagram, wa, viber jedino nemam fb, volim da kada radim znam da moze odredjene operacije da odradi bez problema.
Zato sto je oduvek tako, bar kod gugla
Pratim stvari koje me zanimaju
Ne, pratim tech stvari i patike ako već moram da se pravdam.Lol, gledas slike drugih ljudi mislis :d
Da ja to zamisljam ovako: Upalis telefon, odmah proveris stanje kesiranih aplikacija, zatim stigne ti sms, procitas, pogledas stanje kesiranih aplikacija, odgovoris na sms pa pogledas stanje kesiranih aplikacija. Te dozvolis da se ekran sam ugasi, pa ga upalis pa pogledas stanje kesiranih aplikacija. Stigne ti nova poruka na viberu ili wa, pogledas, odgovoris, pa proveris stanje kesiranih aplikacija. Onda se osmehnes, pa upalis youtube i startujes neku igru, upalis mail i onda se setas izmedju aplikacija i proveras naravno stanje kesiranih aplikacija i ako neka aplikacija ispadne iz memorije pocastis telefon socnom psovkom i onda nastavis dalje sa multitaskovanjem. Zatim dodjes kuci ili ako si vec kod kuce, legnes da spavas i navijes alarm da te probudi negde oko 2-3h ujutru da proveris stanje kesiranih aplikacija, kako se krece dok je tel. bio u mirovanju. Ako je u medjuvremenu stigla neka notifikacija, naravno ponovis sve one prethodne radnje i recimo sat vremena kasnije nastavis da spavas. A kad se probudis ujutru, sta je prvo sto ces da uradis (pre odlaska u toalet i obavljanja ostalih fizioloskih potreba)..verovatno si bio blizu ali pored provere stanja kesiranih aplikacija ima da okacis screenshot u temu predvidjenu za taj telefon da svi vidimo tvoje rezultate
Ovo je otprilike standardna procedura koju sprovode svi clanovi bench foruma koji koriste Android telefone![]()
Znam tj. nije jos ni beta tek u aprilu ide beta 1, mada ne verujem da je do toga, do sad nije bilo problema.N je jos u beta fazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari