Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Da, piše L za LTE.
Jos jedan bug koji sam uocio, a to je da mi se mail notifikacije ne prikazuju u action centru, iako sam sve setovao kako bi trebalo.
Moras i u aplikaciji da ukljucis baner notifikacije, ne samo u glavnim podesavanjima.
U samom Outlooku sam podesio da mi prikazuje notifikacije, ali ne i baner. Medjutim, izgleda da je resenje ovog problem (koji su vec mnogi imali, koliko sam citao), jeste u sustini, da se pored setovanja svih ovih opcija u opcijama aplikacije i sistemskim opcijama, ukloni tile emaila sa start menija i ponovo se doda. Zvuci ludo, ali meni je (i drugima) proradilo ovako (kao da su tile i notifikacije povezane).
To što je teta stavila treba iz tri dela da bude, kartica i dva adaptera u jednom pa se lomi, po tome se zna... Ako su ti ma plastici ostali adapteri onda jeste 4G kartica. I proveri da li su ti aktivirali uslugu, umeju i tu da omanuBio sam u poslovnici u subotu i potpisao novi ugovor (nisam davao staru karticu već mi je tamo teta stavila novu...nisam proveravao šta je stavila ali je valjda stavila ono što trena...mada ko zna)
KOristim odgovarajuću tarifu
I telefon se gubio i na Ušću gde bi trebalo da ima 4 g signal...ali evo sada (gremlini) sam opet prebacio na 4g i telefon se ok ponaša..trenutno drži H+ i ne puca veza i ne menja tip veze ko lud (sada nisam u 4g područiju)...tako da nemam pojma šta da mislim.
Hvala za pomoć !
To što je teta stavila treba iz tri dela da bude, kartica i dva adaptera u jednom pa se lomi, po tome se zna... Ako su ti ma plastici ostali adapteri onda jeste 4G kartica. I proveri da li su ti aktivirali uslugu, umeju i tu da omanu
koji ti je apn u podesavanjima za net? ima valjda dve varijante, gprsinternet i gprswap ili kako vec idu.. jedna od njih ne radi na 4g.
Nema na čemuInače, primetio sam jos jedan bug ili je to feature
a to je da bez obzira da li imam pinovane outlook i gmail sandučiće, oba ce uvek prikazati onaj koji je poslednji biran, bez obzira koji je tile korišćen. Drugim recima, ponašaju se kao jedan, pa nema potrebe držati vise od jednog mail tile-a
E sad, jel zna neko kako ih razdvojiti? Mada, nije mi ni ovako lose, štedim na prostoru, a lako se smenjuju unutar Outlooka
![]()
Problem koji je još ranije uočen na w10, pa ako ga je neko "rešio".
U pitanju su kontakti kojima se br. tel. razlikuje za jednu cifru.
U pozivima i porukama je opšti haos, više ne znam ko me zove, pogrešna identifikacija, isto je i sa porukama.
Problem koji je još ranije uočen na w10, pa ako ga je neko "rešio".
U pitanju su kontakti kojima se br. tel. razlikuje za jednu cifru.
U pozivima i porukama je opšti haos, više ne znam ko me zove, pogrešna identifikacija, isto je i sa porukama.
Da li mogu ocekivati od Telenora da posalje poruku da je dostupna nadogradnja na W10..kada se sve lepo utegne ?
Planirao sam danas da i ja odradim prelaz na W10 na mojoj Lumiji 535 ali citajuci vasa iskustva poprilicno sam siguran da ce to sacekati neko vreme..dok se malo ne sredi.
Da li mogu ocekivati od Telenora da posalje poruku da je dostupna nadogradnja na W10..kada se sve lepo utegne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari