Ne razumem kupovinu tastature bez numerike![]()
nisi nikad probao da ti numpad bude desno od miša. vrhunska ergonomija.Ne razumem kupovinu tastature bez numerike![]()
nisi nikad probao da ti numpad bude desno od miša. vrhunska ergonomija.
sad bas gledam,najjeftinija nazovi mech tastatura u srbalja je 60e okruglo,kineske kopije cherry-ja,bez ikakvog osvetljenja,rapoo v500 je u pitanju.posto je napolju 50 dolarjev najjaca cena za istu,a vrlo cesto je i po 30 dolarjev,posle nas pitaju sto obigravamo oglase i buvljake u nadi da ce negde model M ili sl da izleti...
Nije mi jasno da mogu da valjaju robu od preko 150 evra, i da je posle par meseci normalno da ti se polomi taster,
Koriste Kailh switcheve, iste koji koristi Razer.
Pogledacu je sutra, mozda je i pazarim ako valja za tu cenu pa javljam utiske. 7k nije mnogo za meh. tastaturu.
Pa dotle je doslo da prodaju nov set keycaps za 29$ pa onda mi je bolje da kupujem tastaturu od 5 evra.Par miliona korisnika koristi mehanicke tastature i on bi sad da ceka porast kvaliteta keycapsa hahahahahah :d " tup zilet " sto bi lane rekao ..
Mada si za ovo u pravu, no takva je sad situacija kod konzumenata.
Pa dotle je doslo da prodaju nov set keycaps za 29$ pa onda mi je bolje da kupujem tastaturu od 5 evra.
P.S. Imam chiconi mehanicku tastaturu od pre 26 godina, svi tasteri i dan danas rade u fulu.
Ono sto pise na sajtovima domacih firmi su uglavnom lepe zelje.
ne radi se o tome,vec o 100+ posto marzi,ja licno ne mogu da me bas toliko magarce domace hijene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari