banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Eto vidiš, nisu me postpaid tarife zanimale jer sam na boxu, ali sam mislio da je isto.
To znaci da uz Box daju i vece brzine ili si ti trazio VDSL ali nije bilo uslova pa si onda uzeo Box?Podnet zahtev za box2 u subotu, kada bi od prilike trebalo da me obaveste da dodjem po opremu?
Kaze tetkica, nemate uslova za vise od 10mb posto ste udaljeni 2km od centrale, ali dobicete vdsl ruter, pitam ja koji model a ona pa ovaj Huwei HG630, kakav ping da ocekujem? :-D
Pa da greska u kucanju. Podesice ti oni ako je parica u redu na 10Mb/s koliko zelis, 99% da ce ti staviti fast.Mislis na port? Aha dobro....kapiram i da se ceka pocetak meseca da mi odobre. Jos jedno pitanje, moze li Fast Channel da se podesi na taj ADSL od 10MB tj do 10MB kako im pise na sajtu, da bih imao ok ping? kome pisem taj zahtev? ili mogu sam da promenim?
Bas.. ovo ne bih rekao da je ispod 700m daljine? Morao si molbu slati da se testira parica ili su sami dali odmah?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari