Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Imam problem na VOX televizorima na dva različita mesta od juče. Ne mogu da preskeniram frekvenciju 698. Kad pustim skenirane kanale sa te frekvencije, TV se resetuje i vrati na prethodni kanal. Tako je i kod 32" modela i kod 40". Na LG je sve u redu. Da li neko ima sličan problem?

Isti problem i sa televizorom SHARP 39" smart kada naidje na frekfenciju 698 Mhz restartuje se. Vladicin Han.

Isti problem i sa televizorom SHARP 39" smart kada naidje na frekfenciju 698 Mhz restartuje se. Vladicin Han.

I meni je na JVC smart 40 tv juce nestala frekfencija 69800 i kada skeniram tv se restartuje i vrati na prethodni kanal. Vracao sam tv na fabricka podesavanja i skenirao 10 puta i uvek se restartuje. Mislio sam da idem da reklamitram tv , ali vidim da je u pitanju nesto sa kopernikusom. Vertovatno nisu dobro podesili digirtalne kanale na ovoj frekfenciji. Zovite njihovu korisnicki sevis na broj 011-211-777-20 i prijavite smetnje. Ja sam prijavio. Valjda nam nisu unistili televizore .....Leskovac

Poslednja izmena:
Kod mene je na jednom tv bilo problema sa frenkfencijama 730000 i 738000. Sad se sredilo ali pokazuje slabiji kvalitet i jačinu signala. Nešto je do njih očigledno. Slažem se sa kolegom iz Vlasotinca, moraju uskoro da uvedu EPG.

Kakve panicne objave na forumu:iz digitalne ponude izbacen TV Shutel,ne emituje TV Bosilegrad!Stvarno pa to su kanali koji su imali izuzetnu gledanost i bez njih se nemoze!LJudi pa to su kanali samo da popune broj i koje niko nije ni pogledao.Inace situacija je u Boru mnogo bolja:tv shutel i tv bosilegrad nismo ni imali pa za njima mnogo ni ne patimo,kanal ID EXTRA sa arapskim prevodom takodje nemamo pa ni to nas neuzbudjuje.Takodje u digitalu nemamo ni euro sport hd 1,2,ni jedan HD kanal a i jos 30-ak kanala koje vi imate a mi nemamo.Nista se u Boru ne desava sto se kopernikusa tice,vise od pola godine je lista kanala nepromenjena,neradi ni info kanal.Inace cena kablovske je ista kao u Vranju.PA GDE JE TU PRAVDA GOSPODO IZ KOPERNIKUSA!Ili ubacujte nove kanale i radite nesto ili smanjujte cenu !
Ima li konačno u Boru nekih promena?

JAGODINA - Novi digitalni kanali frekvencija 658. Kvalitet 99%

Sport Klub 4...5...6
Cinemania
N1
Grand Tv

DSC_0671.JPG

evo za ljude sto se pitaju zasto dajemo pare za kopernikus

Samo da javim, prijavio sam kvar kao sto mi je @vladimirle predložio i kontaktirali su me iz Kopernikusa JA da me pitaju koji su modeli televizora u pitanju da bi mogli da provale u čemu je problem. Pohvala za ažurnost, valjda će da otklone problem. Sami su ga napravili, žalbe su krenule otkad su pustili novu frekvenciju.

Dajte molim vas ako neko iz Kopernikusa ovo cita poboljsate muzicke kanale ubacite VH1 kanale ubiste nas sa onim pinkovim sra.....
Svaka cast za sportske kanale dajte ubacite koji normalan muzicki kanal i dodajte jos koji obrazovni kanal.

@secur
Slažem se za muzičke kanale, Izbačeni iz ponude još u maju 2013. godine.
Pričao ko zna koliko puta sa korisničkim servisom - ali do danas ništa od toga ...

Imam problem na VOX televizorima na dva različita mesta od juče. Ne mogu da preskeniram frekvenciju 698. Kad pustim skenirane kanale sa te frekvencije, TV se resetuje i vrati na prethodni kanal. Tako je i kod 32" modela i kod 40". Na LG je sve u redu. Da li neko ima sličan problem?

i ja takođe imam VOX TV, i kod mene je isti problem...

Do pre sat vremena kod mene isti problem, VOX, na LG bez greške, zvao prijatelje koji imaju LG, Samsung, Philips, onaj njihov box što dele - svima sve radi bez problema, samo VOX brljavi... Inače sada je ok. Ruma.

Poslednja izmena:
I samo da dodam, problem nije počeo juče ili jutros, traje par dana, od pre ovog povećanja programa... Ali ajd, sad je ok :)

U Boru se ama bas nista ne menja,neznam da li neko ima problema sa VOX televizorima ali sto se novih kanala tice tu se bas nista ne desava.

Poslednja izmena:
U analognoj promena pozicije kanala Pink soap 647000 - 367000, Pink sc&fan 655000 - 375000, znaci oslobodili su dve frekvencije za digitalne kanale na 658000 su pustili kanale, 650000 nije jos aktivna. Trenutno u digitalnoj ponudi 134 kanala.

TrotterVranje;4590508]U analognoj promena pozicije kanala Pink soap 647000 - 367000, Pink sc&fan 655000 - 375000, znaci oslobodili su dve frekvencije za digitalne kanale na 658000 su pustili kanale, 650000 nije jos aktivna. Trenutno u digitalnoj ponudi 134 kanala
Mislis da ce da puste i 650000

Poslednja izmena:
Pozdrav svim clanovima foruma. U SD je stanje ovako - u analognoj kanali KCN3 i Best promenili poziciju. U digitali ubaceni SK4, 5, 6, Grand, N1 i Cinemania, ALI iz nekog razloga izbacen Fox crime!?! U digitali u ponudi trenutno 130 kanala!

Ono sto sam pisao pre skoro mesec dana da N1 ne dolazi sam vec u paketu sa nekim drugim kanalima se i desilo. Novi kanali su sasvim ok. Pridruzujem se apelu za VH1.

Nazad
Vrh Dno