Imam problem na VOX televizorima na dva različita mesta od juče. Ne mogu da preskeniram frekvenciju 698. Kad pustim skenirane kanale sa te frekvencije, TV se resetuje i vrati na prethodni kanal. Tako je i kod 32" modela i kod 40". Na LG je sve u redu. Da li neko ima sličan problem?
Uvek nešto fali.Hvali arena sport 5
Isti problem i sa televizorom SHARP 39" smart kada naidje na frekfenciju 698 Mhz restartuje se. Vladicin Han.
Uvek nešto fali.
Fali i SK HD, SK Golf, Arenasport BiH, Eurosport News, RAI SPORT SATTELLITE....
Ima li konačno u Boru nekih promena?Kakve panicne objave na forumu:iz digitalne ponude izbacen TV Shutel,ne emituje TV Bosilegrad!Stvarno pa to su kanali koji su imali izuzetnu gledanost i bez njih se nemoze!LJudi pa to su kanali samo da popune broj i koje niko nije ni pogledao.Inace situacija je u Boru mnogo bolja:tv shutel i tv bosilegrad nismo ni imali pa za njima mnogo ni ne patimo,kanal ID EXTRA sa arapskim prevodom takodje nemamo pa ni to nas neuzbudjuje.Takodje u digitalu nemamo ni euro sport hd 1,2,ni jedan HD kanal a i jos 30-ak kanala koje vi imate a mi nemamo.Nista se u Boru ne desava sto se kopernikusa tice,vise od pola godine je lista kanala nepromenjena,neradi ni info kanal.Inace cena kablovske je ista kao u Vranju.PA GDE JE TU PRAVDA GOSPODO IZ KOPERNIKUSA!Ili ubacujte nove kanale i radite nesto ili smanjujte cenu !
Imam problem na VOX televizorima na dva različita mesta od juče. Ne mogu da preskeniram frekvenciju 698. Kad pustim skenirane kanale sa te frekvencije, TV se resetuje i vrati na prethodni kanal. Tako je i kod 32" modela i kod 40". Na LG je sve u redu. Da li neko ima sličan problem?
i ja takođe imam VOX TV, i kod mene je isti problem...
Uskoro sledi povećanje pretplate!Baš su me lepo obradovali.
U leskovcu je resen problem sa frekfencijom 69800 na Vox, Jvc, Sharp, Toshiba televizorima odnosno na sve sto pravi Vestel iz Turske![]()
Ceniš?Uskoro sledi povećanje pretplate!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari