Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Redovna godisnja kontrola botova...Ili neki fini tuning pred trku. Ja se spremam...Mislim da akumulacija na oko 0.008 traje vec dosta dugo. Nadao sam se padanju ali mu ipak nisu dali da ode mnogo dole ovog puta.
Obratite paznju i na btc-e novcice..ppc, nmc i nvc...akumulacija traje poprilicno dugo vec, ja sam trenutno all in u nmc i nesto malo nvc-a. Ubedjen sam da ce tu biti skoka uskoro.

Pa LTC nam je najvise love doneo od svih valuta. Poslednji skok 9x ($1 -> $9), pre samo 8 meseci.

Ja sam prosle god zakasnio sa kupovinom pa sam uleteo nesto kasnije. Ali sam uzeo 3x sto je opet brutal.

Ovaj put ulecem sa mnogo vise, i 50% dobitka mi je astronomska zarada, a kamoli 2-3-4x.

Obratite paznju i na btc-e novcice..ppc, nmc i nvc...akumulacija traje poprilicno dugo vec, ja sam trenutno all in u nmc i nesto malo nvc-a. Ubedjen sam da ce tu biti skoka uskoro.
svi btc-e novcici ce mnogo nagore sa ltc-om...i svi su u akumulacionoj fazi jos uvek.

Pa donosi zakljucak na osnovu bunara u kojem je zavrsio BTC, Etherum... i ostali :p

ajde ya ove sto prate sitove, usao sam u
BitShares PTS na 0.00000017
New Piggycoin na 0.00000013
sa nekom sicom 0,03 btc, da li da budem i ja alav :p
stavio sam prodaju na 900 i 9000 jer vidim da ya oko 100 btc-a moye da se napumpa lepo?

:p zaradeh samo 0.06btc-a, mislim da sam izasao prerano al da ga hebem,
PTS
24hr High
0.00000129
24hr Low
0.00000032

student, sta znace crveni a sta plavi brojevi na ovom grafiku u gornjem levom uglu? kupljeno/prodato i ukupan volume?

Poslednja izmena:
:p zaradeh samo 0.06btc-a, mislim da sam izasao prerano al da ga hebem,
PTS
24hr High
0.00000129
24hr Low
0.00000032

student, sta znace crveni a sta plavi brojevi na ovom grafiku u gornjem levom uglu? kupljeno/prodato i ukupan volume?

Prvi broj (zeleni ako je rast ili crveni ako je pad) je volume u valuti a drugi broj (plavi) je broj trgovina. Ako prodas 5 i kupis 5, prvi broj ce biti 10 a drugi 2. Nema veze sa oblastima koje sam obelezio, nego vazi za polje na kom mi je bio mis kad sam radio prtscrn...

Legle pare na banku i to $ bitstamp uzeo svojih 15$ banka ~5.5$. Kasnilo je jedan dan ali to se moze oprostiti. Jedino sto sam ispao majmun pa sam u zurbi konverziju odradio u banci umjesto da sam lijepo digao $ tako da ma banka zavalila za ~30e.
BTW Odgovor od bitstampa zasto nema euro u opcijama za wd

Dear ******,

thank you for reaching out.

Please kindly note that since the only trading pair is BTC/USD. All fiat currency transferred to your account will automatically be converted to USD by our bank.

In case of withdrawals please note that our bank will automatically transfer USD into EUR, since all SEPA transfers are strictly EUR denominated.

Should you require additional information please feel free to ask.

Moze bez problema. Rekli su mi da devizni racun nije vezan ni za jednu valutu tako da na isti mozes primati evro i $ samo su navodno instrukcije iste. Medjutim kad sam provjerio na stampu ispada da su ipak instrukcije iste bar ono sto stamp zahtijeva.

Moze bez problema. Rekli su mi da devizni racun nije vezan ni za jednu valutu tako da na isti mozes primati evro i $ samo su navodno instrukcije iste. Medjutim kad sam provjerio na stampu ispada da su ipak instrukcije iste bar ono sto stamp zahtijeva.
Odlicno, hvala

Večeras povukao da testiram sa Stampa na RFZ pa javim...

Neće proći i dobićeš obaveštenje relativno brzo.

Zbog toga sam otvarao račun u TB.

I tu se Bitstamp nije proslavio, prihvatili su transfer ali se nije realizovao ni za nedelju dana, pa su posle mog povlačenja za rukav ovako sročili odgovor:

Our records were examined and it was determined that your withdrawal request ****** was processed correctly and a transfer order submitted to our bank. Upon further investigation however we determined that the transfer has failed to be delivered and was returned to our bank account.

The reason for the failure was due to our bank choosing the incorrect intermediary bank.

We have now re-sent the transfer in the original amount and our bank will chose the correct intermediary bank. The transfer should arrive to your bank account in 2 to 5 business days.

We apologize sincerely for any inconvenience this may have caused you and we kindly ask you to please contact us again should you not receive the transfer in the mentioned time frame.

Poslednja izmena:
Neće proći i dobićeš obaveštenje relativno brzo. Zbog toga sam otvarao račun u TB. I tu se Bitstamp nije proslavio, prihvatili su transfer ali se nije realizovao ni za nedelju dana, pa su posle mog povlačenja za rukav ovako sročili odgovor:
Jesi li bar dobio novac nazad?

Naravno praktično ti status u withdrowal bude failed i novac ostaje na računu. Neće ni pokušati da ga proslede, dobićeš ovakav odgovor:

Dear Jonh Doe,

We regret to inform you that your withdrawal request has been rejected.

Reason:
Bitstamp has recently learned that the Raiffeisen Banking Group has adopted an internal policy regarding Bitcoin-related transfer. The group no longer allows transfer related to Bitcoin. As a consequence we rejected your recent withdrawal request.

For your future transfers we kindly ask you to make a withdrawal request to your alternate bank account held in your name.

If you have any questions regarding Bitstamp exchange service please read our FAQ or use our support form (https://www.bitstamp.net/support/). Our support staff will be more than happy to assist you.

Best regards,
Bitstamp team

Neće proći i dobićeš obaveštenje relativno brzo. Zbog toga sam otvarao račun u TB. I tu se Bitstamp nije proslavio, prihvatili su transfer ali se nije realizovao ni za nedelju dana, pa su posle mog povlačenja za rukav ovako sročili odgovor:

Ok, ali samo treba da se promeni intermediary (posrednicka) banka. Uvek idu preko neke koja pravi problem ali moze da se trazi druga na zahtev.

Pročitaj moj prethodni post, nije tako kao što misliš.

Evo i meni stiglo danas na racun u Sberbank. Tri dana kao i obicno, bez problema.

Koliko vidim svi sto su rekli da moze i da im je proslo su iz Banja Luke,mozda i to ima veze.Mene su oko nove godine odbili i vratili mi sredstva na racun u pitanju je bila banka Inteza,e sad da li se nesto u medju vremenu promenilo to ne znam..

Tebi je posrednicka banka pravila problem. Intesa ko Intesa prima uplate.
Jel mozes da proveris koja je tebi posrednicka banka? Ako nisi menjao na Stampu verovatno jos pise. Cisto da znam dal da menjam posrednicku ili ne.

Tebi je posrednicka banka pravila problem. Intesa ko Intesa prima uplate.
Jel mozes da proveris koja je tebi posrednicka banka? Ako nisi menjao na Stampu verovatno jos pise. Cisto da znam dal da menjam posrednicku ili ne.

Evo naso sam mail,koji su mi tada poslali:
"Please be informed that your withdrawal has failed to be finalized due the intermediary bank Commerzbank's internal policy of not allowing bank transfer connected with Bitcoin anymore.
Please provide an alternative bank account at a different SEPA member bank in order to receive the transfer. We can also convert the EUR back to USD and return the funds back to your Bitstamp account."

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno