Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Ljudi nosi li iko telefon bez ičega na ekranu ili sam ja jedina kamikaza. Nazad mi je incipio feather a naprijed nemam nista.

Ja nista na ekranu, ima mikro ogrebotinica ali nista spec. Nazad retko stavljam neke maske, samo neke ultra tanke. Trenutno sam stavio spigen al nije nesto tanak kako sam ocekivao...

Nije bas vezano za 6s ali ja nosim 5s preko godinu i po dana bez icega.Nema nijednu tackicu na sebi.Najezim se kad cujem, tako se cuva i lakse se proda.Znaci ja treba da nosim telefon u pirocanu da bi buduci vlasnik uzivao u njemu.

Takodje i ja sesticu nosim golu i peticu sam nosio golu, samo vodis racuna da ne ide u dzep sa kljucevima i nema problema.

Nije bas vezano za 6s ali ja nosim 5s preko godinu i po dana bez icega.Nema nijednu tackicu na sebi.Najezim se kad cujem, tako se cuva i lakse se proda.Znaci ja treba da nosim telefon u pirocanu da bi buduci vlasnik uzivao u njemu.

Isto... Pa nije to jedan jedini telefon u životu, pa da ga čuvam u pvc kesi. Kupiće se još 100 boljih ;)

Skoro čuo jednu foru, al ajde drugi put.

Poslednja izmena:
Meni je vec nekoliko puta ispao. Jednom na ploce GSP stajalista. Srecom nije bila velika visina. Inace se tacno na futroli vidi ogrebotina od udarca. Tako da je ona posluzila svrsi. I to je 6s da je ovaj plus model ispadao bi mi iz ruke svaki dan. :)

Jučer sam raspakovao novi 6S pa zbog toga pitam. Inače sam godinu i po nosio 5S bez ičega i prodan je u savršenom stanju bez packe na ekranu. Nikad nije išao u džep sa ključevima i to je to. Svaka zaštita ekrana pokvari onaj doživljaj vozanja prsta po cistom staklu.

Ја сам на обичној 6ици док сам је имао, пала с метар висине на екран, срећом само мала огреботина се створила :/ Сад носим Macally маску и каљено стакло. Каљено стакло баш препоручујем, јер је јефтино и не квари угођај ни најмање, и добра је заштита од лома екрана. Маске су ужас све редом....

Pstoji staklo, ne sa prorezom vec normalnog izgleda (sa rupom), za displej i za ledja i to ne bi trebalo da kvari dozivlaj kad uzmete telefon :)

А ја тврдим да је 10% лошија. Зскључили смо одавно да је то индивидуално.
Individualno nije nikako, bar 7-8 6S uredjaja koristi sto moja familija, sta drustvo. Svi su saglasni da je baterija dosta bolja. Tebi savjetujem da reklamiras taj uredjaj jer je baterija definitivno prsla skroz.

6s+ nazad nillkin tanki silikon, napred nista i tako svaki telefon nosim, nikakvih nikada problema. Doduse skoro nikada mi ne ispada :) Baterija vrhunska.

Koleginica kupila u telenoru 6s 64GB,rekli joj da je otkljucan,rece da ga je platila 140000,ja ne mogu da nadjem tu varijantu na sajtu,a ona ne zna nista vise da mi kaze. E sad ne prepoznaje joj lokalnu karticu (nismo u Srbiji),pretpostavljam da je ipak zakljucan. Ja ne mogu da verujem,toliko para a zakljucan telefon,da li je moguce? Nasla sam preko nekog lika otkljucavanje za 80 evra 7-18 dana. Kako vam se cini sve to,jel imao neko negativna iskustva?

Nikako to da radis. Ili reklamiraj licno u telenoru ili ih cimaj preko servisa sa brojem fiskalnog racuna ili sta vec ima da otkljucaju to.

Људи, овај 3D touch је таква револуција у гејмингу!!! Нарочито за пуцачине из прцог лица. Просто сам у невјероватној мултиплејер предности - с два прста се игра, јачим десним палцем ско притисне - пуца. Не морам да стајем и јурим окидач. Стравично :Д

Ili jednostavno uzmes Steelseries Nimbus i uzivas kao covek :)

Posle više mesečnog korišćenja iOSa vracam se na Android, previse mi je mala obicna 6ica, ne odgovara mi ovako zakljucan sistem, a nemam zivaca da cekam JailBreak vise tako da me interesuje kako da prebacim sve sms poruke i wa poruke sa iOSa na Android?

Poslednja izmena:
Kupis s7 imas onaj otg :D Za wa poruke nisam siguran...on bi trebao da ima neki backup na cloud cini mi se.

Stici će ga Samsung s10.

Objektivno, pričamo o nijansama. Koristio sam na par dana S5 i ni u jednom trenutku nisam bio frustriran brzinom rada. Ali jesam nedostatkom 3d toucha.

Mene S5 frustrira posle Z2 a kamo li posle 6s.

Bas tako, isto vazi za S5 i G3 mada nisam probao G3 sa MM-om a kazu da radi dosta bolje nego na svim prethodnim sw kada je umeo bas da se raspada.

A ovo poredjenje IP6s+ vs S7E samo govori da sirova snaga hardvera znaci dosta ali nema sta da trazi pored kombinacije mocan hardver/ispoliran softver :)

S7 je hardverski brutalan ali prakticno ima samsungov os preko androida :d TW znacajno sakati taj S7 koji i pored toga veoma brzo ucitava aplikacije ali ga MT i dalje usporava u takvim testovima a verovatno i fluidnost ispasta zbog nakaznog UI-a.

Dok Nexus 6p vec ima malo drugaciji problem - odlican softver ali problematican S810 cipset.. pa i pored toga radi odlicno samo sto sam ubedjen da bi radio dosta brze i bolje da ima hardver iz S7.

U svakom slucaju ko kupi IP6s+ nema sta da razmislja godinama - brutalan hardver, maksimalna podrska i odlican kvalitet softvera + odlicna baterija.
E ali tu je problem sto ce verovatno svako pozeleti da predje na 7 plus i 7s plus :)

Poslednja izmena:
Ja prešao na S7 i sada tek vidim koliko sam se zapravo navikao na #d touch i koliko puno vremena štedi.

Gde se prelazi sa konja na magarca, salim se malo, nije lose ponekad promeniti.

stoned@ kao i uvek, zadovoljstvo je citati tvoje komentare, samo u jednoj stvari gresis.I baterija na 6s je odlicna.Uzeo sam jutros od drugara da ga malo maltretiram.Ne ispustam ga iz ruku vec 2 sata a on je na 85%.

Ja ga spucam za kratko vrijeme sa 100% na 85%. Doduše uvijek ekran na 100%, autobrightness off, 3G, wifi sve uključeno.

Nazad
Vrh Dno