Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Jos jedan kanal manje u digitalnoj ponudi nema kanala Shutel tv. Trenutno 128 digitalnih kanala.

Kakve panicne objave na forumu:iz digitalne ponude izbacen TV Shutel,ne emituje TV Bosilegrad!Stvarno pa to su kanali koji su imali izuzetnu gledanost i bez njih se nemoze!LJudi pa to su kanali samo da popune broj i koje niko nije ni pogledao.Inace situacija je u Boru mnogo bolja:tv shutel i tv bosilegrad nismo ni imali pa za njima mnogo ni ne patimo,kanal ID EXTRA sa arapskim prevodom takodje nemamo pa ni to nas neuzbudjuje.Takodje u digitalu nemamo ni euro sport hd 1,2,ni jedan HD kanal a i jos 30-ak kanala koje vi imate a mi nemamo.Nista se u Boru ne desava sto se kopernikusa tice,vise od pola godine je lista kanala nepromenjena,neradi ni info kanal.Inace cena kablovske je ista kao u Vranju.PA GDE JE TU PRAVDA GOSPODO IZ KOPERNIKUSA!Ili ubacujte nove kanale i radite nesto ili smanjujte cenu !

Kakve panicne objave na forumu:iz digitalne ponude izbacen TV Shutel,ne emituje TV Bosilegrad!Stvarno pa to su kanali koji su imali izuzetnu gledanost i bez njih se nemoze!LJudi pa to su kanali samo da popune broj i koje niko nije ni pogledao.Inace situacija je u Boru mnogo bolja:tv shutel i tv bosilegrad nismo ni imali pa za njima mnogo ni ne patimo,kanal ID EXTRA sa arapskim prevodom takodje nemamo pa ni to nas neuzbudjuje.Takodje u digitalu nemamo ni euro sport hd 1,2,ni jedan HD kanal a i jos 30-ak kanala koje vi imate a mi nemamo.Nista se u Boru ne desava sto se kopernikusa tice,vise od pola godine je lista kanala nepromenjena,neradi ni info kanal.Inace cena kablovske je ista kao u Vranju.PA GDE JE TU PRAVDA GOSPODO IZ KOPERNIKUSA!Ili ubacujte nove kanale i radite nesto ili smanjujte cenu !

Svako ima svoju "muku". I ona je za njega najveća ...

Ja samo pisem o promenama koje desavaju kod nas. Niti zalim niti panicim za tim kanalima koje su izbacili iz ponude nisam ni gledao te kanale. A to sto vi u Boru imate probleme sa kopernikusom niko od nas na forumu nije kriv. Pozz...

Ja samo pisem o promenama koje desavaju kod nas. Niti zalim niti panicim za tim kanalima koje su izbacili iz ponude nisam ni gledao te kanale. A to sto vi u Boru imate probleme sa kopernikusom niko od nas na forumu nije kriv. Pozz..

Samo ti idalje pisi o promenama kod nas mozda i napises neku lepu vest pozdrav

@miki a @mikianciki1971
Nije mi jasno zašto citirate post koji je odmah ispred vašeg?

Kolega Trotteru, samo nastavi sa izveštavanjem, tvoje informacije su najpouzdanije što se tiče juga Srbije. (U poverenju, ja zbog izbacivanja TV Shutela i TV Bosilegrada celu noć nisam spavao. Počinje da me hvata panika. :D)

Od pre neki dan ubačeno: :zgran:

714.00 - KA Tv, MostNet Prokuplje, NTV, TV 4S, TV Klisura, Diskos, Tv Kraljevo, Tv Krusevac.

722.00 - Tv Leskovac, Melos, Tv Nisava, Tv Trstenik.

A tv "plemnja" ?
Za šta vi ljudi bacate skoro 14000 godišnje....... dobro što sam na vreme otkazao da se ne nerviram.

A tv "plemnja" ?
Za šta vi ljudi bacate skoro 14000 godišnje....... dobro što sam na vreme otkazao da se ne nerviram.

Za 4 Arene, 2 HD Eurosporta, 3 Sport kluba. HD Animal Planet, HD Discovery science, HD Discovery Showcase, i ceo Pink paket :whip:

Sa DTV i ovom trenutnom ponudom 1200 dinara mesecno je ok cena, ali dok smo imali samo analognih 60-ak kanala to je bio lopovluk.

U analognoj ponudi umesto kanal Tv K-1 ubacen kanal RTK. Na kanalu Tv Caricin grad vec duze vreme je pizama dok u digitalnoj radi normalno. Nema u ponudi kanala Studio MS.

Do 17 časova je bio RTK, pa je vraćen TV K-1.

Pozdrav, imam Kopernikus kablovsku ali ne koristim njihov internet. Interesuje me da li bih uz DVB-C mogao da gledam digitalne kanale?

Od pre neki dan ubačeno: :zgran:

714.00 - KA Tv, MostNet Prokuplje, NTV, TV 4S, TV Klisura, Diskos, Tv Kraljevo, Tv Krusevac.

722.00 - Tv Leskovac, Melos, Tv Nisava, Tv Trstenik.

U kom gradu ovo?

Pozdrav svima, imam jedno pitanje ako možete da mi odgovorite.
Da li može SBB-ov DVB-C da se iskoristi za prijem digitalnih kanala od Kopernikusa?
Ne isplati mi se da uzmem internet od Kopernikusa jer već imam ADSL a slučajno sam došao do pomenutog risivera.

Naravno da ne može. Uostalom, probaj pa ćeš videti. Treba ti televizor sa ugrađenim DVB-C tjunerom. Ili neki STB sa istim.

ja trazio skoro, mnogo su skupi... 6-7.000din
ima polovnih na KP, ali neki krs od preko...

Nisu skupi, ja sam pre nedelju dana kupio STB "Amico Impulse" koji cak ima i pored DVB-C i DVB-T2 tjuner i izuzetno sam zadovoljan, pored toga ima i mogucnost povezivanja na internet i jos mnogo aplikacija. :D Ja sam ga platio 4990 din u Tehnomaniji, dok je na ovom linku malo skuplji, ali vredi. ;)
http://www.avmarket.rs/amiko-impulse-t2-c-zemaljski-i-kablovski-risiver.html

Poslednja izmena:
Stara Pazova DTV update od posle ponoci... 139 kanala...

Novi kanali

Sport Klub 4...5...6
Cinemania
N1
Grand Tv

Lepo... :D

Imam problem na VOX televizorima na dva različita mesta od juče. Ne mogu da preskeniram frekvenciju 698. Kad pustim skenirane kanale sa te frekvencije, TV se resetuje i vrati na prethodni kanal. Tako je i kod 32" modela i kod 40". Na LG je sve u redu. Da li neko ima sličan problem?

I u Vlasotincu nova DTV frekvencija 658000 kHz:

311. Grand TV
422. Cinemania
502. N1 Srbija
808. Sport Klub 4
809. Sport Klub 5
810. Sport Klub 6

Nazad
Vrh Dno