TrotterVranje
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2015
- Poena
- 180
Jos jedan kanal manje u digitalnoj ponudi nema kanala Shutel tv. Trenutno 128 digitalnih kanala.
Kakve panicne objave na forumu:iz digitalne ponude izbacen TV Shutel,ne emituje TV Bosilegrad!Stvarno pa to su kanali koji su imali izuzetnu gledanost i bez njih se nemoze!LJudi pa to su kanali samo da popune broj i koje niko nije ni pogledao.Inace situacija je u Boru mnogo bolja:tv shutel i tv bosilegrad nismo ni imali pa za njima mnogo ni ne patimo,kanal ID EXTRA sa arapskim prevodom takodje nemamo pa ni to nas neuzbudjuje.Takodje u digitalu nemamo ni euro sport hd 1,2,ni jedan HD kanal a i jos 30-ak kanala koje vi imate a mi nemamo.Nista se u Boru ne desava sto se kopernikusa tice,vise od pola godine je lista kanala nepromenjena,neradi ni info kanal.Inace cena kablovske je ista kao u Vranju.PA GDE JE TU PRAVDA GOSPODO IZ KOPERNIKUSA!Ili ubacujte nove kanale i radite nesto ili smanjujte cenu !
A tv "plemnja" ?
Za šta vi ljudi bacate skoro 14000 godišnje....... dobro što sam na vreme otkazao da se ne nerviram.
Pozdrav, imam Kopernikus kablovsku ali ne koristim njihov internet. Interesuje me da li bih uz DVB-C mogao da gledam digitalne kanale?
Hvala ti puno, sad si me oraspolozio. Samo da nabavim neki STB![]()
Od pre neki dan ubačeno: :zgran:
714.00 - KA Tv, MostNet Prokuplje, NTV, TV 4S, TV Klisura, Diskos, Tv Kraljevo, Tv Krusevac.
722.00 - Tv Leskovac, Melos, Tv Nisava, Tv Trstenik.
U kom gradu ovo?
ja trazio skoro, mnogo su skupi... 6-7.000din
ima polovnih na KP, ali neki krs od preko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari