Cebe, dosta levo, ali ne skroz dole? (ako je to, cak i ja ga vidim, uz moje resenje o slabom vidu, mislim da je dovoljan dokaz da postoji

)
Moje iskustvo sa MTSom - SVE reklamacije su neosnovane pri prvoj zalbi

Ne salim se, kao da neki robot automatski odbije sve prve reklamacije, ne citajuci NISTA od prigovora. (znam, pisao sam i duze i krace prigovore, prvi odgovor je uvek bio negativan zadnje dve godine, morao sam uvek da se zali vise od jednom - e drugi put ne cita robot, pa onda zavisi sta je u pitanju, pa cak i ko procita).
Znaci, kada reklamiras prvi put nesto u MTSu, sigurno ce biti vraceno kao neosnovano

(jedini izuzetak su problemi sa internetom koje prijavis tehnickoj podrsci telefonom, ili za fixni - to se resava prilicno dobro i brzo, ukoliko je moguce)
Ako imas fiskalni/garanciju, odnesi direktno u servis telefon, zaobidji MTS. Ako ne treba zamena celog telefona, pre ces tako dobiti rezultat. Ovako ces morati da se zalis RATELu da bi nesto uradio. (jer kada vide da si se vec zalio na nesto, nece ni slati sledeci put u servis, odmah ce vratiti neosnovano za uredjaj)
Inace, ja se skroz slazem da se kod operatera ne uzimaju aparati. Ne smao da su derikoze nego su postali gori od Madjara extremno. (vise verujem garanciji iz Madjarske nego nasoj odavno, cak i kad kupujem telefone ili nesto vec duze vreme insistiram da budu strani primerci)