Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
gifs_01.gif

gifs_05.gif

meni ovo nikako da legne iako volim apstrakciju, nekako mi nije za tet i deluje kao da me neko iscrtao temperama...

Vecina onih tetovaza (imena) sto je odradio su valjda humanitarnog karaktera, neka od djece koja su dobila pomoc direktno od njega.

svaka mu cast svakako samo ima puno slika koje mi se svide a ne bih nosio na sebi... za mene je najbolji sajt sa radovima svetskih majstora ovaj: http://www.tattooartists.org

Ja sam prosle godine prognozirao da ce Chelsea izbaciti PSG i da ce ove godine situacija biti obrnuta...i drago mi je zbog toga i voleo bi da PSG uzme klempavog...

Pariz ih je izbacio i prošle i ove sezone...
Bajern, Barselona, Pariz, Real, to je po meni redosled favorita ove sezone.

U tim ''nijansama'' su im i pluca.

Dobro, bar smo u nečemu prvi :)
Ja sam ih bacio posle 12 godina :)

^hahahahahahaa.....

Bogami purnjali bi ovi sa severa samo tako da im pljuge nisu najskuplje na planeti.

Ne znam koliko su na severu, ali tesko da su skuplje nego na NZelandu (16,8 EUR paklica Marlbora).

1.gif

Poslednja izmena:
Sa fb skinuo sliku sa stranice dnevna doza crnogorca u bg.

Bogami purnjali bi ovi sa severa samo tako da im pljuge nisu najskuplje na planeti.

U odnosu na standard i visinu primanja mislim da su kod nas cigarete daleko skuplje nego na zapadu.
Ja sam ostavio posle 15 godina i to ne iz zdravstvenih razloga.
Utesno je sto vidim da danasnje generacije klinaca imaju dosta manje pusaca nego sto je moja imala.

Hehe, vise nema ono "pusis ko turcin" sad smo daleko ispred njih.

Kod mene u okruženju svi ostaviše cigare u zadnjih 4-5 godina.

Ja pre nekih 5 godina ostavio duvan. I to u jednom danu. Nijednu nisam vise zapalio a pusio do 2 pakle.

hdd.jpg

***, plavci su izgleda svuda glupi :D
Inace, serija Limitless, ep 04

bilo,detaljnom analizom ove na forumu zakljuceno da nije "kinesko" napajanje vec verovatno interna hdd fioka iz nekog servera.

tumblr_o3u2tiPgLx1tyncywo1_500.gif

bilo,detaljnom analizom ove na forumu zakljuceno da nije "kinesko" napajanje vec verovatno interna hdd fioka iz nekog servera.
Видим да је обрисан "серијал" о пушењу па да поновим оно везано за слику "харда" која је коментарисана. Питам се који су то хардвераши видели напајање које изгледа као свако старо и нормално напајање, има 8" вентилатор тамо где је иначе на напајањима а и 20-пински конектор ... као интерну фиоку? Да знам кад после прочитам неки њихов хардверски одговор. ;)

treba da te zaposle u FBI kad si sve to video na ovoj slici.a bilo je na ovoj ili na 2015 temi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno