Šta je novo?

Externe baterije (generic)

Gde moze da se uzme powerbank od 10.000 (ili 10.400) i 16.000 mAh najpovoljnije a da je original?
Čini mi se da su poskupeli ovaj od 10.000, da je bio deset dolara a sada je 15.

ima na gearbest.
jesu poskupeli, ali nisu bili bas 10 dolara... cini mi se oko 11-12...

Ljudi onaj samsung od 30000 mAh od 1450 din koji se prodaje kod nas o kome sam pricao u nekom od prethodnih postova radi ekstra. Note 3 puni za sve pare. Original ili ne takve cekate po 2-3 nedelje sa kungfu sajtova i platite skoro isto. Ovo stize za dan ili dva i kosta 1440 din. Kao sto rekoh moj drug je uzeo jedan i prezadovoljan je. Niti imam sta s firmom koja prodaje nit koristi od toga, nasao sam na google link a vec sam uzimao od te firme neku opremu za sat. tv pa nisam imao nedoumice jer su i u tom segmentu bili povoljniji.
Da ne dobijem dvocifren broj poruka u inboks evo linka ovde
pa ako krsim neko pravilo izvinjavam se unapred, nek obrise neko
http://www.eurovik.rs/Power-Bank-Samsung-30000mAh

Koliko puta napuni note 3?

Mozda glupo pitanje, jel je ok taj Samsung za iphone5? Jel bi radilo sve normalno, ne bi nesto zeznuo bateriju?

Ljudi onaj samsung od 30000 mAh od 1450 din koji se prodaje kod nas o kome sam pricao u nekom od prethodnih postova radi ekstra. Note 3 puni za sve pare. Original ili ne takve cekate po 2-3 nedelje sa kungfu sajtova i platite skoro isto. Ovo stize za dan ili dva i kosta 1440 din. Kao sto rekoh moj drug je uzeo jedan i prezadovoljan je. Niti imam sta s firmom koja prodaje nit koristi od toga, nasao sam na google link a vec sam uzimao od te firme neku opremu za sat. tv pa nisam imao nedoumice jer su i u tom segmentu bili povoljniji.
Da ne dobijem dvocifren broj poruka u inboks evo linka ovde
pa ako krsim neko pravilo izvinjavam se unapred, nek obrise neko
http://www.eurovik.rs/Power-Bank-Samsung-30000mAh
Није проблем дал он ради добро, него колико пута може да напуни батерију, тј колики му је реалан капацитет?

То онда објашњава неке ствари..

Pa onda napravite sami, ja sam napravio 3 za sebe od baterija koje se ne koriste.....
809d053f26e8b60b0dfd95512a2f936a.jpg

d154f8797ca0be119323e0be8b521fb9.jpg

I treći od baterije od netbuk-a i autopunjača (jer je od 12v na 4,5)

Naravno estetika ovde nije u igri [emoji12]

8c0bdfe03b98dfdf24b88a2110946c5f.jpg

pa sve je to ok sa pravljenim baterijama, ali koja je poenta ako će se koristiti samo kod kuće? poenta externe baterije je da je nosiš sa sobom a gde ćeš da nosiš ovu skalameriju sa svim ovim žicama okolo?

ta od netbuka moze da se otvori i da se skockaju baterije malo lepse...oblepis ih sve lepo i moze da se nosi

Pa onda napravite sami, ja sam napravio 3 za sebe od baterija koje se ne koriste.....
809d053f26e8b60b0dfd95512a2f936a.jpg

d154f8797ca0be119323e0be8b521fb9.jpg

I treći od baterije od netbuk-a i autopunjača (jer je od 12v na 4,5)

Naravno estetika ovde nije u igri [emoji12]

8c0bdfe03b98dfdf24b88a2110946c5f.jpg
Mozes li da objasnis nekako bolje, kako si sredio punjenje i to? Imam neke baterije viska ako su dobre.

Tacno bi se neko za ovu drugu istripovao da je neka bomba

pa sve je to ok sa pravljenim baterijama, ali koja je poenta ako će se koristiti samo kod kuće? poenta externe baterije je da je nosiš sa sobom a gde ćeš da nosiš ovu skalameriju sa svim ovim žicama okolo?
Ljudi ovo rade iz hobija, ispunjenosti i ljubavi prema tehnici, a ne da bi napravili neku extra namjenu. Nema boljeg osjecaja nego kad nesto skuckas /pogotovo u sta se manje razumijes/ a ono fercera i sve odlicno, srce k'o Rusija.

Valjda si skontao da je i ovde to slucaj, nije lik napravio da skalameriju od pola metra nosa po dzepu.[emoji41]

Poslednja izmena:
Original ili ne takve cekate po 2-3 nedelje sa kungfu sajtova i[/url]

Postoje gomila sajtova koja nisu kungfu i sa kojioh stize za krace vreme.

Imas i one sa kojih cekas 2 meseca.

A to sa linka sigurno nema 30 000

Koliko otprilike treba da napuni bateriju od lg g3 (3000 mah)? Jel kao sa običnim punjacem ili vise? Koliko je realna izlazna snaga?

treba da puni 1a ili 2.1A u zavisnosti gde si stavio a za proveru kapaciteta nabavite batery tester koji se kaci na usb od punjaca pa u njega kabl za punjenje i tacno u mah ce te znati kapacitet ja sam ga nabavio pa cu bas da ispitam fals samsung od 6000mah koji ima oko 2000 i nesto realno koliko znam
pozdrav

Sta mislite o ovom power banku? Da li nece da smeta da puni huawei p8 lite? RoTech 54003 Powerbank 4400 mAh

treba da puni 1a ili 2.1A u zavisnosti gde si stavio a za proveru kapaciteta nabavite batery tester koji se kaci na usb od punjaca pa u njega kabl za punjenje i tacno u mah ce te znati kapacitet ja sam ga nabavio pa cu bas da ispitam fals samsung od 6000mah koji ima oko 2000 i nesto realno koliko znam
pozdrav
1. Ako nemas load rezistor nećeš znati tačno, znaćeš samo koliko uređaj vuče u datom trenutku a to zavisi od toga koliko je puna baterija, kvaliteta i/ili dužine kabla, samog punjača i broja uređaja koji su nakačeni na njega (ako punjač ima više izlaza). Recimo: izmeri kad je baterija na 5% i na >95% pa da vidiš ogromnu razliku ;)

2. Ne možeš da izmeriš kapacitet baterije. Možeš jedino odokativno da izračunaš na osnovu dobijenih merenja. Za baš merenje bi morao nekako da povežeš samo bateriju na merni uređaj, a na drugom kraju rezistor, a za to nisam našao način da je izvodljivo.

Poslednja izmena:
isprazni se powerbank na 0% i onda meris Blueberry PC 10k realno je 5200mah ali to je kapacitet posle koriscenja skoro 2 godine Kineski Samsung 6000 Pise realan kapacitet 1950mah Ovo je mereno sa KCX-017 testerom tako da nista vrednosti ne pricam napamet
pozdrav

Da li vrede nešto ovi power bank sa Kupujem prodajem? Kako su se pokazali ovi Samsung power bank (prepostavljam da nisu original) ili koji mi vi preporucujete? Uzeo bih do 10.000Mah

Rade posao isto to ti prodaju i po radnjama samo još skuplje.

Da li vrede nešto ovi power bank sa Kupujem prodajem? Kako su se pokazali ovi Samsung power bank (prepostavljam da nisu original) ili koji mi vi preporucujete? Uzeo bih do 10.000Mah

Vredi samo xiaomi.Ja sam imao xiaomi 10400 mili ampera i odlican je.Recimo imao sam remax koji je dosta jeftiniji ali je djubre tesko.

Naruci sa neta, jeftinije i sigurnije.

Interesuje me sta je sa ovolikom poplavom samsung power bank uredjaja na KP? Trazio sam punjac za note 3 neo na 2A (jer koristim neki od 0.85A), medjutim kostao bi me isto kao neki power bank tipa xiaomi ili samsung, pa cenim da mi se vise isplati power bank. Jel dobar ovaj xiaomi na 10400mah?

Interesuje me sta je sa ovolikom poplavom samsung power bank uredjaja na KP? Trazio sam punjac za note 3 neo na 2A (jer koristim neki od 0.85A), medjutim kostao bi me isto kao neki power bank tipa xiaomi ili samsung, pa cenim da mi se vise isplati power bank. Jel dobar ovaj xiaomi na 10400mah?

Nasi "valjaju" svasta. Najbolje je da kupis preko Gear Best-a tj. direktno od Xiaomi-a. Stize za 20-25 dana.

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html
http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_144271.html
http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_263761.html

Ovo je pristupacno, ali mi je zeznuto oko dostave, jer sam stalno na relaciji Beograd -- Prokuplje pa ne mogu da planiram toliko unapred.
Ja sam kupovao kod nas mediarange power bank, ne za sebe, 2.800 din. 10 000mah, al ovi su mi bas zapali za oko sa KP.
Hvala u svakom slucaju moracu da iskalkulisem. :)

Stavis adresu gde ce sigurno biti nekoga, drug, mama,tata, zena, sin bla bla...
Ne moras ti licno da preuzmes.

Ovo je pristupacno, ali mi je zeznuto oko dostave, jer sam stalno na relaciji Beograd -- Prokuplje pa ne mogu da planiram toliko unapred.
Ja sam kupovao kod nas mediarange power bank, ne za sebe, 2.800 din. 10 000mah, al ovi su mi bas zapali za oko sa KP.
Hvala u svakom slucaju moracu da iskalkulisem. :)

To je problem jedino ako si preko 5 dana samo na jednoj lokaciji, i ne mozes otici u postu da preuzmes u tom roku bateriju. Inace je mala sansa da ce ti postar doneti paket, vec ce samo ostaviti ono pisamce da dodjes i pokupis ga u najblizu postu, u roku od 5 dana.

Original xiaomi 10000mAh Pro power bank usb output for all phones pad andriod phones support Tpye-C
http://s.aliexpress.com/IRZjMbQ7

Pojavio se novi xiaomi pb sa usb type c :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno