Boku dake ga Inai Machi prvih osam epizoda suvi kvalitet. Nijedan element nije groundbreaking ali sve je na tako visokom nivou i dobro uklopljeno da je milina gledati. Cak mi glavna prica dodje najslabija stvar, gledao bi ovo i da znam kako se zavrsava. Crtez je apsolutno predivan, animacija odlicna, zvuk bolji cuo nisam u anime (mada nisam ni puno pogledao). Likovi su super, fino ih razradjuju, malo me podsecaju na likove iz Elfen Lied. Sve u svemu, vrh anime i prva stvar koju bi pocetniku preporucio. Aktuelno, kvalitetno, sto bi gledao nesto matoro sa slicnom pricom kada moze Boku dake ga Inai Machi?
Zavrsio sezonu 2 Sidonia no Kishi... sto znaci da ce biti i trece a mozda i trinaeste... ovo mu dodje moj "Naruto" iliti prosecni show kojem bez preterane potrebe posvecujem puno vremena. Ne zasluzuje to svojim kvalitetom ali ima nesto sto me privlaci.
Edit: Boku dake ga Inai Machi, cak je i muzikica dobra, takodje intro i outro. Pogledam oba svaki put, ne preskacem kao obicno.
Zavrsio sezonu 2 Sidonia no Kishi... sto znaci da ce biti i trece a mozda i trinaeste... ovo mu dodje moj "Naruto" iliti prosecni show kojem bez preterane potrebe posvecujem puno vremena. Ne zasluzuje to svojim kvalitetom ali ima nesto sto me privlaci.
Edit: Boku dake ga Inai Machi, cak je i muzikica dobra, takodje intro i outro. Pogledam oba svaki put, ne preskacem kao obicno.
Poslednja izmena: