Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad si cuo da su opalili neku firmu, ali bas dobro ? Sve se lomi po vozacevim ledjima. Da ne idemo sad u dublju diskusiju, EU je samo shatro stroga ali i tamo prolazi sve i svasta, samo ako znas kako. Evo ti dokaz sa ovim izbeglicama, kao stroga kontrola granica a na kraju ne ulazi samo onaj ko nece.

sa jedne strane raskoš,policija vozi porše,a sa druge beda,nemaju komunalu da im očisti puteve od peska :p

Kakav zvuk motora, kao da ga ne spušta ispod 6k obrtaja.

interesting :)

Ali što im deca imaju rupu na dupetu, da mogu da *****ju po ulici. To mi je pričao ortak koji ide tamo redovno, a vidi se i na ovom klipu. Kaže to samo prolaznici raznesu na obući.

Aaaa, uzas. Primetio sam to ovde na klipu, nisi bas morao da objasnjavas cemu sluzi :D

Bese su u Luzernu zabranili kineskim turistima da se vozaju tramvajima i vozovima do Pilatusa i onih planincina okolo jer su vrsili nuzdu i pljuvali unutra...

kako d'umres za 3 min (ovo je 0.7l flajka kolko vidim)

I slonovi imaju februar :p

Opasan ludak,

***, jos je stariji snimak ali se vidi talenat do daske

Aaaa, uzas. Primetio sam to ovde na klipu, nisi bas morao da objasnjavas cemu sluzi :D

Никад нисте чули за лажигаће!?
Носило се то и у нашим крајевима, само давно.

Poslednja izmena:
Premotaj na 7:50
:d

Evo za nas koji ne mozemo ili nemamo profil na facebooku :)

Hvala Spirit sto si postavio. Ovo je fantazija.

Hvala tebi sto si "iskopao" vise podataka, ja nisam bio uspeo. :)

Thanks Kenzo :) Lik satra.

Evo za nas koji ne mozemo ili nemamo profil na facebooku :)

Hvala Spirit sto si postavio. Ovo je fantazija.

*** prvo mislim sta je ovo *** ..... kad ono lik kao da je odradio segment muzike iz Barake, a ako sam ga dobro shvatio .... numera mu se zove Majka Zemlja ..... objasnio ....

"Sprint" :D :

:p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno