Šta je novo?

Xiaomi Redmi 2 – 2/16GB mini opis

Da li zna mozda neko od vas kako ide garancija kod Fantacy i ostalih prodavca, ako uopste daju garanciju?

Ja upravo sa en sajta skinuo MIUI 7 instalirao stable verziju, kad se sve to zavrsi puce mi google.play i izbacuje greske neke... Jel imao neko slican problem?

Probaj xiaomi.eu rom. Nikad nisam koristio global, pa ne mogu da uporedjujem, ali svi kazu da su ti romovi mnogo bolji za nas evropljane.

Ja upravo sa en sajta skinuo MIUI 7 instalirao stable verziju, kad se sve to zavrsi puce mi google.play i izbacuje greske neke... Jel imao neko slican problem?

Na officijalnom sajtu MIUI se nalazi podrska za drugu verziju REDMI 2 (1gb+8gb). Sa sledeceg linka skini ROM i instaliraj ga, garantovano ce proraditi:
1. za veryiju sa 2gb rama https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087010349
1. za verziju sa 1 gb rama https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087010360

POzdrav i javi sta si uradio

Jel treba ovaj telefon da ima autofocus na prednjoj kameri?

Hmm da nije do Chrome-a:
Tri tačkice - settings - site settings - pop-ups, proveri jel blocked
uploadfromtaptalk1450832696483.png

Na Blocked je. Jel moguce pokupiti nesto sa Chrome? Nema cak ni plugine... Zato mi je odma palo na pamet da mi mozda OS ubacuje neki kod u response HTML.

Baš ću pogledati kod devojke kakvo je stanje, mada ja sam njoj stavio poslednji stable rom.

Inace ne izlazi uvek, recimo na svakih pola sata, a desi se i da bez pitanja redirektuje na neku reklamu...

Bice da imas instaliranu neku aplikacuju koja ima reklame u sebi...Ako ti se to nije desavalo ranije onda se vrati malo unazad pa vidi sta si sve instalirao... lagano kreni da brises dok ne otkrijes koja app izbacuje te reklame....sve je vise free app koje imaju reklame...

Hvala puno na brzom odgovoru. Kad telefon stigne i steknem neke utiske podeliću ih sa vama

Imaš boljih izbora od tog telefona sada.
Xiaomi Redmi 3
Redmi Note 2
Jedino možda ima logike uzeti verziju redmi 2 sa 1 gb ram za nezahtevne korisnike. Kvalitetan a jeftin telefon.
2gb ram sa cenom zalazi u bolje opcije.

Poslednja izmena:
Redmi 3 je em veći em skuplji, tako da on ispada iz kombinacije. Za mene će ovo biti više nego dovoljno.

Pravo da vam kažem meni sve ovo preko 4'' počinje da smeta, nije mi to praktično za džep. Ovo mi je neki maksimum, ovih 4,7''. Ako krenemo to po 5mm pa ima ovaj jos malo bolji al je još malo veći..... stigosmo do tableta. Ja ne nameravam da gledam filmove i sl pa da mi je neophoan što veći ekran. Sasvim mi je ok i ovaj na Motoroli Defi koju trenutno koristim.
Hvala svima na predlozima

Da li neko stavljao Cyanogenmod sa Android 5 ili 6? Kakva su iskustva? Rade li dodatne funkcije: FM, GPS, kamera?

Nazad
Vrh Dno