Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The 100...
Jel se samo meni čini ili je City of light koji se pominje neka vrsta Matrix okruženja? 🙂
Ne bi rekao, matrix je virtuelni svet u kojem većina živi ali toga nisu svesni. U the 100 svi žive u realnom svetu uz mogućnost da vide "special features" ili virtuelne dodatke ali moraju to da izaberu (progutaju onaj plavi "kreker"), verovatno će se kasnije ispostaviti da je u pitanju neka nano tehnologija ili tome slično kao u Revolution.
Revolution-banner-poster-6401.jpg

Meni se to uopšte ne dopada u trećoj sezoni. Nadam se da će biti dobro izvedeno do kraja (nisam još pogledao ovu zadnju, možda i tu ima nešto sa Raven).

Čitam ovde sisteme za uporedno praćenje više serija pa da iznesem i ja svoj sistem, obzirom da gledam preko 20 serija istovremeno 😀
E sad, posto je kod mene specifična situacija i nemoguće mi je da gledam serije na TV, sto emitovane što skinute, gledam ih na tabletu ili telefonima a skidam ih na laptopove (2 kom). Nikad nemam na hardu više od 2 epizode iste serije, a iz torrent klijenta cim ubacim novu na skidanje prethodna se briše. Takodje, cim prebacim na fonove ili tablet, briše se i sa harda tako da nemam problema sta sam odgledao a šta ne. Meni ovakav sistem odgovara, mogu lako da pratim, a i ne zatrpavam hardove serijama.
Elem, The Chronicles of Shannara previse liči na LotR i zato počinje da me nervira jer LotR izuzetno volim i cenim i ne volim stvaraoce koji "pozajmljuju" ideje od drugih, koji god vid umetnosti da je u pitanju. Kapiram da je teško napraviti remek delo u rangu LotR, ali ako ne možeš da napraviš nesto svoje, nemoj ništa ni praviti...

Ne bi rekao, matrix je virtuelni svet u kojem većina živi ali toga nisu svesni. U the 100 svi žive u realnom svetu uz mogućnost da vide "special features" ili virtuelne dodatke ali moraju to da izaberu (progutaju onaj plavi "kreker"), verovatno će se kasnije ispostaviti da je u pitanju neka nano tehnologija ili tome slično kao u Revolution.
Pogledajte prilog 193799
Joj gde mi pomenu Revolution...tu sam seriju batalio kada sam video kako baja sa PP aparatom uspeva da ukloni trip wire koja je bila zakacena za IED....ta scena mi je ostala urezana u secanje i kad god mi neko pomene seriju vracaju mi se ruzne uspomene na Revolution

Čitam ovde sisteme za uporedno praćenje više serija pa da iznesem i ja svoj sistem, obzirom da gledam preko 20 serija istovremeno 😀
E sad, posto je kod mene specifična situacija i nemoguće mi je da gledam serije na TV, sto emitovane što skinute, gledam ih na tabletu ili telefonima a skidam ih na laptopove (2 kom). Nikad nemam na hardu više od 2 epizode iste serije, a iz torrent klijenta cim ubacim novu na skidanje prethodna se briše. Takodje, cim prebacim na fonove ili tablet, briše se i sa harda tako da nemam problema sta sam odgledao a šta ne. Meni ovakav sistem odgovara, mogu lako da pratim, a i ne zatrpavam hardove serijama.
Elem, The Chronicles of Shannara previse liči na LotR i zato počinje da me nervira jer LotR izuzetno volim i cenim i ne volim stvaraoce koji "pozajmljuju" ideje od drugih, koji god vid umetnosti da je u pitanju. Kapiram da je teško napraviti remek delo u rangu LotR, ali ako ne možeš da napraviš nesto svoje, nemoj ništa ni praviti...

Postoji serija radjena po Macu od Sanare :OOOO ok, gledam danas. Nadam se da nisu zeznuli, uvek sam se pitao kako niko nije napravio nesto po knjigama...

Posto trenutno pratim oko 15-ak serija, koristim TrackSeries besplatni program koji moze da se skine u Win Appstore-u, tako da kad skinem neku epizodu samo stikliram i idem dalje (sinhronizuje se na laptopu i kompu gde i gledam serije tako da je zaista funkcionalno).

Jel neko namestio da mu radi auto-download serija? Meni nikako ne ide pa ako bi ko mogao da mi pomogne na PM? 🙂

Ja za pracenje imam next-episode app, sinhronizuje se i sa sajtom. Odlicna app

Au svako razlicitu korisit.

Ima li tema tipa setovanje racunara za lakse pracenje medija? Ja npr. koristim plex na tv i tabletu ali na tv gde je spojen htpc gledam preko MPCa.

Rucno skidam sve sto me najvise smara. Pa ako ima neka tema te tematike bio bi zahvalan za link.

Shameless bukvalno nijednom nije omanuo, isti kvalitet svih 6 sezona, neverovatno.

Ja sam na trećoj sezoni i drago mi je što ovo čitam 🙂

Scorpion gledao nešto malo ali nije ostavila neki utisak na mene...

Poslednja izmena:
Meni je ta serija bila simpatična sve do serije u ovoj sezoni gde smo opet loši momci a urađeno je sa toliko neistina da sam seriju odmah izbacio sa spiska za gledanje.

Jel neko namestio da mu radi auto-download serija? Meni nikako ne ide pa ako bi ko mogao da mi pomogne na PM? 🙂

Kolega forumaš gadafi je ovde spomenuo SickRage, pa sam ga namestio i većina stvari mi radi kako treba.

Alat je jako moćan.

Princip je da se selektuju serije koje želite da pratite i kako će da se tretiraju već objavljene epizode (da li i njih želite ili ne) kao i kom torrent klijentu se torrenti prosleđuju. I to je to.

Ja sam još namestio i da mi se šalje push notifikacija na telefon kao i da obaveštava Plex media server, preko koga gledam na računaru i televizoru.

Svakoa bi bilo lepo da odvojimo posebnu temu za ovako nešto pošto ima i raznih alata i dodataka i čega sve ne a čini praćenje sadržaja mnogo ugodnijim.

Nakon sto sam video ovde dosta pozitivnih komentara o seriji "Shameless", odlucih da skinem prvu sezonu i da je pogledam !
Potpisujem i pridruzujem se svim onim komentarima, jako dobra i opustajuca serija sa nekim cudnim smislom sa humor koji mi se svidja 🙂
Jedina mana je sto sam gledao ovu prvu sezonu u 480p, a po svemu sudeci i drugu cu jer boljeg kvaliteta nema, bar ja nisam nasao te ako neko zna gde bi mogao da skinem neki pristojan 720p, cenio bih da to podeli ovde.

Večeras se nastavlja 2. Sezona Gotham-a,Blindspot nastavlja prvu,znači sutra gledamo [emoji41]

Kolega forumaš gadafi je ovde spomenuo SickRage, pa sam ga namestio i većina stvari mi radi kako treba.

Alat je jako moćan.

Princip je da se selektuju serije koje želite da pratite i kako će da se tretiraju već objavljene epizode (da li i njih želite ili ne) kao i kom torrent klijentu se torrenti prosleđuju. I to je to.

Ja sam još namestio i da mi se šalje push notifikacija na telefon kao i da obaveštava Plex media server, preko koga gledam na računaru i televizoru.

Svakoa bi bilo lepo da odvojimo posebnu temu za ovako nešto pošto ima i raznih alata i dodataka i čega sve ne a čini praćenje sadržaja mnogo ugodnijim.
Hvala na info. Slazem se da bi neko iskusniji ko je sebi sve tip top nastelovao mogao da podeli u posebnoj temi.

Shameless stvarno dobar. Totalno drugaciji od svega. Hvala na preporuci.

Ja sam nasao 720p HDTV prvu sezonu. Stoji da ima malo seedova ali je svukao ekspresno. U nazivu je Ehhhh na kraju.

Onaj HEVC x265 sam orisao jel je ispran snimak.

P.S. poceo sam i BCS [emoji1] a batalio Haniballa na 7 ep 3 sezone i Narcosa nikako da zavrsim poslednje 3 epizode.

Poslednja izmena:
*** toliki se " hipi " podigao oko shameless serijala da moram da overim koju epizodu da vidim o čemu se radi ☺

Evo primera u današnjoj epizodi TWD-a šta je moglo biti od serije da su ovako pratili strip od početka.

Odlično.

*** toliki se " hipi " podigao oko shameless serijala da moram da overim koju epizodu da vidim o čemu se radi ☺

Jedino sta u seriji nema logike je da neko ko lici na cuvenog Trifona Ivanova, sad vec pokojnog bugarskog fudbalera, kerebeči ko nenormalan. :d
Bsm9rxRCUAA0A2t.jpg

@Shameless

Obavezno gledajte Shameless US a ne Britance. Ljudi koji su gledali obe tvrde da je US dosta bolja.
A ionako su im samo par epizoda u prvoj sezoni iste...

Inace, za prve 4 sezone nema 1080p. Kucajte u pretragu Shameless US i sortirajte po velicini torrenta. 😉 Dobar je 720p encode - oko 30GB za 12 epizoda.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno