Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Pa prioritet mi je sto veci ekran u sto manjem kucistu. Do sada je tu LG bio tata. Imao sam G2 koji me je privukao LG-u, pa G3 koji me je razocarao, ekran nikakav, throttling, baterija... Za Note 4 generalno nemam nekih zamjerki, jedino sto se *****ah pa uzeh Exynos-nikakva podrska, ali mi je malo glomazan.... Na G5 su smanjili ekran a i ruzan je pa on otpada da ga cekam, a opet citam kako G4 ima problema sa crkavanjem (bootloop), pa nisam pametan...

A Note 5...par mm manji od n4 jos zaobljena zadnja strana pa mnogo lepse "lezi" u ruci?

Uzmi u obzir kako ti telefon leži u ruci, meni note 4 mnogo bolje. G4 me je sekao po dlanovima i smetao mi dok kucam, nije bio prijatan za rad, valjda što je malo zakrivljen. Najbolje da probaš negde G4, ali ne kod operatera gde je vezan.

A Note 5...par mm manji od n4 jos zaobljena zadnja strana pa mnogo lepse "lezi" u ruci?
Pa nemam neki jak argument protiv N5 :), poskup je jos, opet Exynos, nema SD, sjaji previse :)

Uzmi u obzir kako ti telefon leži u ruci, meni note 4 mnogo bolje. G4 me je sekao po dlanovima i smetao mi dok kucam, nije bio prijatan za rad, valjda što je malo zakrivljen. Najbolje da probaš negde G4, ali ne kod operatera gde je vezan.

Igrao sam se malo sa G4, nije mi se ucinio nezgodan za koristenje, cini mi se da bih mogao u vecini slucajeva da se koristi jednom rukom, sto je sa n4 nemoguce i to mu je za mene mozda i jedina mana, ali *** to je phablet i to je za ocekivati

Kad sam se ja navikao na velicinu nota 4 (koji sam bas favorizovao male telefone tipa iphone 5s, galaxy s4mini, z3 compact) svako ce ;)

Mene u zadnje vreme bas zeza moj N4 sa pregrejavanjem iz cista mira, znam kad sam ga stavio u dzep recimo malopre, bilo nekih 70% baterije, osetim u dzepu da je nesto toplije, pogledam baterija pala za nekib 30-40 min na 49%,a tel svo vreme u dzepu bio... Na prvom mestu po potrosnji mi se izdvojile Google usluge, obicno je uvek ekran na prvom mestu, a SOT mi svega bio nekih 1sat, malo jace

Baterija ti riknjava, been there...

Što se tiče ludovanja Google uluge, rešavaš ovako, idi u:

I štikliraj kao kod mene za ove dve stavke:

@e46glogi
Probaj factory reset ako nisi radio, mada ti je to skoro sigurno baterija otišla ...
Sreća lako se kupuje i menja nova :)

Evo trazio sam predracun za beteriju iz ovog servisa od pre par strana...

Aj pa javi jel imaju jos na stanju...i da resis problem zamenom baterije.

Da na tu sam i mislio, znate vec da sam jednom menjao, polovnu uzeo, bila povoljno, a ova ako ima nova za 2100 i mogu preko racuna platiti, uzimam pa bilo il nebilo do baterije...

Slikaj šta sve imaš. Nemoguće da nema.

Baterija je odlična! Oduševio sam se. 80% dana sam proveo kući, ali maltretirao sam i fon, visio sam i na chromecast ali to ne pokazuje. Kod mene je uvek sve popaljeno auto 2g/3g, auto osvetljenje na stedini slajder, gps, viber, whatsapp, mail... jedino mi fali fejs, nisam se ulogovao.

Juče sam ubacio novu verziju 5.1.1 tako da je ovo prvo punjenje od nove verzije. Podesio fon, pogasio gluposti koje ne koristim od google, gear i slično.

Nisam uspeo da je ispraznim sa YT, moram na spavanje:
8d81dc469a74c132e408361765afb4c0.jpg
d175ba33db387d6c2e3ce9e070b6b700.jpg
e07490a2e9bf1c01155a64386f3e2d1c.jpg

E dabog te uvek ovako sluzila...da ne poveruje covek!

Totalno sam out sto se tice telefona , uzeo sam S4 polovan , sve je ok samo sto ne radi punjenje kada ga iskljucim i stavim na punjac . Radi kada je telefon "on" sasvim normalno . Jel ima neko ideju o cemu se radi ?

@zemun a da probas u s4 temi sa istim pitanjem? I jel si siguran da ne puni (probao da ga ostavis par sati na kabelu pa upalis da proveris stanje baterije), mozda samo indikacija ne radi

@zemun a da probas u s4 temi sa istim pitanjem? I jel si siguran da ne puni (probao da ga ostavis par sati na kabelu pa upalis da proveris stanje baterije), mozda samo indikacija ne radi

Probao sam , bio je na punjacu 6 sati i nisam mogao da ga upalim . Napunio sam ga preko USB na 30 % , upalio i nastavio da ga punim preko punjaca ....

Može li preko Odina da se radi update encrypted telefona?

Nije kao kod Ivana, ali opet sam zadovoljan da radi po meni normalno, tj vratio se u normalu, gura 5h SOT-a...

Auto osvetljenje, 4g, wifi... I to od 8 sati na poslu je cas na wifi, cas na 2g/3g gde se svako malo gubi pa vraca wifi signal.... uploadfromtaptalk1456531091596.jpguploadfromtaptalk1456531098395.jpg

Klikni na grafik baterije ...
Deluje da ti je 4G signal očajan ...

uploadfromtaptalk1456569882849.jpg

Po meni je skroz korektan, jeste da ga na poslu nemam, u stanu tu i tamo, ali napolju je uvek bas dobar

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno