Šta je novo?

LG Nexus 5

Odlican je purenexus ja ga koristim na n6. Brz ko munja, nisam vjerovao, nije prenatrpan, tacno sto treba, zajednica dobra. Nema greske sa njim. Cak nema potrebe ni kernel menjati, ima sve didato szo treba.[emoji106] [emoji114]

Jel imas neki link da vidim kako to izgleda. Na yt-u ne nalazim da vidim kakav je to rom

To sam nasao i ja, ajde evo zrtvovacu se pa cu da vidim sta je.

Koji to kernel ide uz Pure? Je l' ima on neki svoj kao Cata ili? Mislio sam Elementalx da stavim.

Koja je razlika izmedju CM theme engina i layera? Do sada sam koristio layere, ali eto vidim Pure ima i jedno i drugo, pa me zanima sta je bolje?

CM mozda ima vece mogucnosti siri izbor, ali bolji su layeri. Cim layeru mogu na stocku bez modifikacija, odma' mozes izvesti zakljucak.

Koja je razlika izmedju CM theme engina i layera? Do sada sam koristio layere, ali eto vidim Pure ima i jedno i drugo, pa me zanima sta je bolje?

Koristio sam obe verzije otprilike nedelju dana, i nema neke razlike u radu i brzini. CM teme su rasprostranjenije, imas veci izbor, ali donose i vise bagova prilikom koriscenja. layeri jos uvek nisu toliko popularni za temere, imas da nadjes 5-6 lepih tema i to je to.

Meni i ne treba nesto grandiozno. Kad vidim sta ljudi naprave od telefona po XDA i sire, frankenstajn ***, svemirski brod, napravio nexus gorim od touchwizza...[emoji23]

Konacno sam nasao jedan layer juce/prekljuce, po mojoj mjeri i ukusu po svim parametrima, i ne trazim dalje. Moram priznati vrlo mali broj ima a da nema nekih ogranicenja poput dark dialera i contactsa i sl. mora se nesto dodatno flesovati, jbs to.

Poslednja izmena:
Takodje. Sve veoma cisto, ne dodajem nikakve widgete i gluposti, jedino bih zeleo lepse boje. Koristim neki blue layer trenutno, ali hocu jos neke da probam.

Ta orange kitten je dobra, element, destiny, milos ui (free), oxygen os ko voli tamne boje, pigment isto nije losa (free)
Grounge, peeaf, commute ui su komplikovane za podesiti ali moze da se dobije dobar rezultat

Poslednja izmena:
N5 je po oglasima oko 150€
Ima li neki zesci bag da mu se dogodi na koji treba obratiti paznju? Npr N4 je poslije dvije godine koriscenja imao problema sa ekranom...
Da li baterija oslabi na n5? I koliko kosta zamjena?
Tnx

Zamena baterije je oko 3 hiljade sa rukama, pisao je neko u temi o tome.

Ta orange kitten je dobra, element, destiny, milos ui (free), oxygen os ko voli tamne boje, pigment isto nije losa (free)
Grounge, peeaf, commute ui su komplikovane za podesiti ali moze da se dobije dobar rezultat

Neke od tih su ok ali nisu dugo updateovane pa ih nisam ni racunao. Nisu updateovane od oktobra/novemba prosle godine. Mislim nemoguce je da nema sta ispraviti, da je sve savrseno! I te dark izbejavam,nema je koja nema bugove, da negdje neke textove ne mozes procitati i sl. da se nesto preklapa!

Poslednja izmena:
Jesi liukljucio Lockscreen? I bolje ti je sto ne radi, sta ce ti to na N5. To je vise za AMOLED-a. Kod mene je iskljuceno, jbs to, ni za qc ne sluzi. :)

Jesam, samo sam hteo da testiram, nisam ranije imao opciju. Vidim da su kod Pure animacije malo brze? Za sada lepo radi, treba jos malo cackati opcije. Isao sam sa njihovim kernelom.

Poslednja izmena:
Izgleda da mora factory image da se flesuje, nece preko twrp-a da prodje. *** puno mi je posla da flesujem image samo da bi video sta je.
Ma OK, samo sam pitao da li je neko testirao. Pistao sam se kakve su performanse, inače je sve ispod haube generalno.

On ima dobre teme ali su malo previse iOS za moj ukus. Simpl mu je bila super

Poslednjih dana nešto čudno mi se dešava sa novim kontaktima u imeniku. Kako koji upišem, bacim pogled sutradan, nema ih?! Tek iz drugog pokušaja ih sačuva i bude ok?! Da li neko ima sličnih problema? Stock 6.0.1 je u pitanju.

Pozdrav ljudi. Kratko i jasno. Hoću sutra da pazarim G4. Da ili ne plus malo objašnjenje ako ste raspoloženi. Hvala.

Imam neksusa skoro dve godine i jednostavno mi se menja, a i želim to da uradim dok još nešto vredi. Ne bih da doplaćujem više od 300 evra, a hoću nešto da budem miran i da radi makar približno kao ovaj, a da nema 16GB memoriju.

Nazad
Vrh Dno