Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Kopernikus je u nekoliko zadnjih dana sranj3, net katastrofa, sinoc opet nije imao i dan pre toga i dan pre toga i tako dalje, brzina im je isto sranj3, u nekoliko navrata mi pada na 0.6-1 download dok je upload 1-2MB, ovaj netis ruter je tek sranj3 koje samo zapucava i blokira, tako da su u nekoliko zadnjih dana poceli da me zivciraju mnogo, pa covek ne moze nista da radi

izgleda da neko cita komentare, danas internet leti, imam od 18-20MB

Sinoć za vreme Lige šampiona bio je totalni krah televizije u Lazarevcu i okolini.

@MilosM

Podrzava. I da znas - ovo T2/C znaci da mozes da prikljucis ili antenu za T2 ili kabl od kablovske (ima jedan ulaz).

Postojeći kanali se šire???

Poslednja izmena:
Ljudi , ja vise ne znam sta da radim, internet mi kao normalno radi, ne mogu da se konektujem ni na jedan srv , teamspeak mi stalno puca kao nema konekcije, sta je sa ovim ****nim kopernikusom?!!!!!

Danas nema nigde titlova... Ruma.

arena sport ima slabiji zvuk u odnosu na druge kanale... Smederevo,sta rade pitaj boga

U Beogradu isto nema CBD Reality kanala vec nedelju dana. Nije bilo ni Rtrs par dana pa su ga vratili.

Da ne poveruješ,sve četiri Arene i tri Sport kluba u ponudi.

Време је да их неко пријави и једнима и другима па да се договоре ко отпада. ;>

Ti misliš da i jedni i drugi ne znaju?

A jer to znaci da treba da prijavimo jedinu dobru stvar koju kopernikus ima,pa da se posle slikamo!?

Ovo gore je zezanje,ne verujem da je neko mislio ozbiljno.

Vec 4 dana problem sa ruterom,lazu da ce doci danas pa onda odlazu za svaki drugi dan , i ceo dan zovem oni zauzeti. Najneljubazniji provajderi ubedljivo. Samo da SBB prodje kroz Novu Pazovu i svanuce svima samo da se mane ovog kopernikusa

Promena frekvencije u analognoj ponudi Pink soap od 759000 na 647000. Da li se to otvara nova digitalna frekvencija ?

Vrh Dno