Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Samo sto ni jedan od njih ne radi kao Nexus "raspad" niti ce ikada raditi.

I ne treba...

Rođo kad probaš Nexus 6P javi se ;) Note ima svojih prednosti a i ovaj ima. Trenutno imam i jedan i drugi i uopće se ne mogu odlučiti za koji bi. Ja nekako više vučem na stock Android ali nisam siguran ni ja. Ali po pitanju fluidnosti nemam riječi za Nexusa kao i imprint senzora

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)

PEN.UP : https://m.penup.com/artwork/1454715409838702
354c7c2b806660fdcf9221c90adbe8d3.jpg

Imam problem na mom Note 4! Telefon se na originalnom punjaču jako sporo puni, dok na punjaču ženinog telefona (LG 0.7A) preko noći ne može da se napuni. Prije je sve bilo ok, problem se javio u zadnjih nekoliko dana. Trajanje baterije je ok.

Imam problem na mom Note 4! Telefon se na originalnom punjaču jako sporo puni, dok na punjaču ženinog telefona (LG 0.7A) preko noći ne može da se napuni. Prije je sve bilo ok, problem se javio u zadnjih nekoliko dana. Trajanje baterije je ok.
Jesi li proverio kabl? Prvo proveri njega pa adapter pa na kraju telefon. Nadji nekoga ko ima slican uredjaj.

Imao sam isti problem sa punjenjem pre mesec dana, USB kabl na ulazu u penjač gubio je kontakt. Pozajmio od nekog kabl, al obrati pažnju na kvalitet istog

Poslednja izmena:
Meni je crkao kabl od note 3 posle 2 meseca, uzeo data cabl od starog LG-a i dan danas radi bez greške

Ili uzmeš sa aliexpress-a Ugreen od 3m (ili manji ako ti ne treba ova dužina) za 4.5$ i puniš punom brzinom bez problema. A kabl kvalitetan, debeo...

Od androida 6.0 trenutno nema nista za NOTE 4

Tek je danas krenuo na NOTE 5

I to je update izasao za Kambodzu :D

Daj boze da tamo imaju i 10 prodatih NOTE telefona svih verzija :D

Ima al sam pomislio da vec uveliko ide i da je samo pitanje dana kada ce krenuti za Srbiju

Odavno je izasao taj sistem a jako mali broj uredjaja ga poseduje

Meni se nigde ne zuri sa mm..bitno da radi tel ok i ovako; a sa istim ce verovatno opet nesto da unazade! Vise me zanima gde mogu da uzmem novu i originalnu bateriju za note 4?!

Posle koliko obnavljate bateriju i jel vam stalno na fast charge ili obicno punjenje ukljuceno?

Ja samo obično ...
Oslabi baterija vremenom (posle godinu dana od kupovine npr) pa je dobro što se lako na note 4 kupuje i menja :)

Kod mene na fast charging primetio sam da mi baterija duze traje nego kad ga punim bez fast charging :)

Moj note 4 je star par meseci, drzao sam ga na fast, pa onda prebacio na obicno posto ga i ovako nocu punim, pa da vidim iskustva kako bi joj produzio vek :)

Samo vidi ovlašćeni servis za NS:

http://www.samsung.com/rs/support/servicelocation/

A javi se i kod @serbiadiablo - on ima nekih problema sa baterijom pa je uzeo novu :D

ps. javi koliko košta - planiram i ja u skorije vreme da obnovim bateriju :)

Čuj problema, crklo šljamsung đubre od baterije za tačno godinu dana rada :) Ja sam kupio oriđi, od kolege na forumu. A on je kupio u Ns prošlog meseca, Pro mobi mislim. Imam i garanciju, tako da slobodno kupi tamo :) Sa pdv izađe oko 2100 rsd.

Baterija posle 400 punjenja gubi oko 10% kapaciteta, posle 600 oko 20%. Sada ako covek puni jednom dnevno za oko godinu dana gubi 10%..
Naravno uvek ima i faličnih primeraka, meni je na s4 posle 3 meseca se naduvala baterija i vise nije bila u upotrebi.

Poslednja izmena:
Koliko li im je baterija za S5?
Deluje malo previše povoljno 2100 za Note 4? Jel to stvarno original?

Jeste. 100%

Baterija posle 400 punjenja gubi oko 10% kapaciteta, posle 600 oko 20%. Sada ako covek puni jednom dnevno za oko godinu dana gubi 10%..
Naravno uvek ima i faličnih primeraka, meni je na s4 posle 3 meseca se naduvala baterija i vise nije bila u upotrebi.
Sve to lepo ali ako aktivnije neko koristi mob (kao npr ja) baterija nekad mora da se napuni i do 2x dnevno jer ja sad za oko ~1g3m imam oko 800 punjenja a baterija je vise nego 20% slabija nego sto je bila. Uz sve to cini mi se da samsung ima najlosije baterije od svih proizvodjaca jer do sad ni sa jednim proizvodjacem nisam imao iskustvo da ovoliko propadne baterija a da ne pricamo o naduvenim primercima original baterija.

Kod mene 763 puta prikljucivan punjac, a tel ima 9 meseci...doduse znate mene, unistitelj sam baterije ;)

Nazad
Vrh Dno