Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Meni na 111 nije prosao order, sad sam ga pomerio na 114. Ako vidim da ce mozda skociti ulecem pa cu da se provozam do 128-130. Kad ti planiras da izadjes?
Doduse, sada je buy jako mali, nema teorije da skace, samo ce ici dole. Videcemo jos gde je prilika za ulazak.

Poslednja izmena:
Tipično post buble ponašanje. Rano po meni za kupovinu...

Da. Skakace i padace, valja trgovati.
Cim se malo pojacao buy odmah krece gore. Meni je problem jer nisam pored masine i ne mogu da reagujem. Ne volim tako da trgujem.

Ja mislim da ide mirovanje oko 1 m narednih par dana i onda ce opet gore...plan izlaska je na 2m kasnije...pa opet....na ovim talasima se lepo moze uplusati, po 10-15%.

Buy je brzo promenljiva i nema nikakvu indikaciju...

drago mi je sto svi mislite isto :) kupio na 0.0107 jos :) i nije mi proslo na 0.0105

sve je ovde kontrolisano ali sve! vidis po kolicinama i odbrani od propadanja kao i na proslom downu

pa izlazicu i ulazicu, sell pozicija na 0.0122 i 0.0132...a izasao sam sa kolicinom na 0.0165 i polako sa ostatkom do 0.014 pa jednim delom kupujem i kopam i dalje :)

kupio jos na 0.01 i cekam na 0.0095 :)

ja bi dampovao ovo na 800k i onda up instant

Poslednja izmena:
Ja sam nanjusio da ce padati pa sam povukao sve buy ordere. Ako, neka padne skobodno, lako cena moze da se vrati samo nek ode dovoljno nisko.

ma treba ovo pratiti samo je to fora...nije prosao buy na 950k...ostavicu ga imam po 50k buy ordere pa negde ce stati ili ce se odbiti :) jer imam i sell po 100k :)

Imam na poloniexu oko 8 BTC-a i to mi je namenjeno za ponovni ulazak u ETH.

Ali pre-prerano za ulazak. Licno smatram da je dno negde na 0.006, odnosno da u najgorem slucaju (za sada) moze dotle dobaciti. Tako da ce mi prvi buy order biti na 0.0075 a poslednji na 0.006.

sve je ovde kontrolisano ali sve! vidis po kolicinama i odbrani od propadanja kao i na proslom downu

Kontrolisano dok žele da ga kontrtolišu. Posle toga niz vodu, kao i sve ostalo...Ako smo stigli do te tačke, onda ostaje samo da prebrojimo ko je šta napravio za ovih desetak dana, pa polako iz početka, kao da ništa nije ni bilo.

Ti si prilično samouveren u toj matematici, kolega. Ne bi valjalo da se negde zabrojiš, pa da ti se poremete ta predviđanja, ako ulažeš na osnovu njih.

ici ce do 0.02 i vise samo kada :)

@Fly

ma buy od 1k btca se postavi i nema sta, nema ko toliko da probije...ovo kit(ovi) kontrolisu

btw...kakva kontrola !!!

Da, gledam na polo...sa sell ordera uzimaju uglavnom po par ETH a kad neko stavi sell 30 BTC pojedu ga za par sekundi a onda nastavak sa prckanjem i laganim obaranjem...

Ti si prilično samouveren u toj matematici, kolega. Ne bi valjalo da se negde zabrojiš, pa da ti se poremete ta predviđanja, ako ulažeš na osnovu njih.

pa nisam samouveren...uzeo sam dobar stek...sada se igram pa mogu malo opustenije :)

ko je uzeo na 960k sada je lepo zaradio za jedan sat

Poslednja izmena:
Da, gledam na polo...sa sell ordera uzimaju uglavnom po par ETH a kad neko stavi sell 30 BTC pojedu ga za par sekundi a onda nastavak sa prckanjem i laganim obaranjem...

nemojte da nasedate, volume nevredi pratiti jer kupuju sami od sebe, da prikriju realnost

Ovo je tacno i lep je pokazatelj da je jedan kit u pitanju jer stoji wall od 30k etha na 971k ceni...neko se sa ogromnom kolicinom igra...nema tu sell panica itd. za sada je sve kontrolisano...zato i mislim da ima potencijala da ide gore...

Koliko sam upratio 60m je ICO bio, 13m je u premine, to je 73m u necijim rukama...verujem da je od ovih 60m kupljeno bar 60% od strane jednog tima ili coveka.

Nazad
Vrh Dno