Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Unakaradise sve zivo, podigose cenu, a mi kroz 5 god dobismo malo bolje fotke nocu...REVOLUCIONARNO

A pa to je s namerom tako, da brze propadne fon, da bi uzeo novi.[emoji4]
Previse ovo lici na s3, ali svidja mi se nekako..samo ove ivice sa strana, bez bezela, ce biti veliki pejn za koriscenje, ako dodir registruje preko cele povrsine.
S8 ako bude licio na S2(ubedljivo najlepsi samsung iz ere smartfona, samo jos da je imao alu lajsnu tada), nista nisu uradili.

Poslednja izmena:
ni ja nisam nesto odusevljen izgledom specifikacije ce biti najbolje na trzistu kao i uvek ali izgled mi je nekako "cudan" vise mi se svidja obican nego edge tako je bilo i sa s6. Sve u svemu idem na 6p uskoro ako to dosadi idem na iphone do kraja godine.

mozda ce "uzivo" izgledati ok, ko zna jedva cekam 21.

Hmm, ja sam tek sada opazio da su bazeli skoro pa nepostojeci sa strane, to mi se svidja ali je jako smesna promena... Obzirom na zamenu i doplatu od oko 200 jura..
Nesto mora da se izbaci.. to kapiram,.. ALI...
Ne vidim prosto razlog da zamenim ovako dobar uredjaj kao sto je edge plus, niko kao Samsung ne zna da se unakaradi sa predstavljanjem novog fona...baca se senka istim novim fonom na predhodni odlcni fon..
Ne zelim da verujem da cu biti primoran da probam Apple, ne zato sto nisam pobornik jabuke, vec ne volim IOS... Lg me je isto smorio sa specifikacijama za G5, ako je verovati poslednjoj vesti sa Bencha..

Sve u svemu, jedva cekam 21 da vidimo sta i kako, inace edge plus mi je prvi fon sa kojim nemam potrebu za ROOT i kuvanje romova..

Znaci ipak je pljuvanje zato sto se iskesiralo dosta love za s6edge+ i sada kada izadje s7edge vise se nece biti glavni baja u kaficu ?
Reci odmah da znam da li za ozbiljno da shvatam tvoje postove :)

ni ja nisam nesto odusevljen izgledom specifikacije ce biti najbolje na trzistu kao i uvek ali izgled mi je nekako "cudan" vise mi se svidja obican nego edge tako je bilo i sa s6. Sve u svemu idem na 6p uskoro ako to dosadi idem na iphone do kraja godine.
Pa kakav si ti Samsung fanboy kad razmišljaš o jabuci? :d

Ko bi svim ljudima ugodio... Telefon će biti zver, izgled sličan s6, ništa lepši/ružniji. Softver mene tu najviše brine, da budem precizniji, multitasking. Ako srede to, ovaj uređaj će biti opaka zverka...G5 takođe sa 820 ima da šije... Sada što mora da se proda bubreg da bi se kupio to je već neka druga priča...

Da neka pravila postoje na ovom forumu, i da se kaznjavaju tako promiskuitetni i komentari omalovazavajuceg karaktera poput tvog, ti bi prvi sa foruma leteo prijatelju.
Prosto mi je smesno da odgovaram coveku koji je iz mog komentara izvukao poentu kakvu je izvukao. Ali eto, provokatori uvek nateraju u tebi da se spustis na njihiv nivo...
Druze, prvo ovo nije nikakvo pljuvanje vec neko moje licno gledanje na stvari, koje tebe vidim pogadjaju nicim izazvanim..
Drugo, nisam pomenuo cifru koju bih dodao za s7 zbog toga sto si ti rekao, nmg da ponavljam te mizerne malogradjanske fore, vec zato sto je upravo s6 edge plus jako dobar uredjaj i da s7 edge nece biti vredan doplate od 200 eura.

Molim te druze da mi se vise licno ne obracas i provociras na ovaj nacin.. niti imam nameru ikoga da vredjam, da hejtujem, niti bilo sta slicno, pisem svoja iskustva i iznosim svoje misljenje, ne obracaj mi se licno..
Izvinjavam se na Offu

Poslednja izmena:
Nema smisla prelaziti odmah na sledeću generaciju i da očekuješ neka ectra poboljšanja. Ako hoćeš veći upgrade onda moraš čekati 2 godine. Ali to ljudima nije bitno već samo jure nove modele da bi bili IN. Meni s6 ima lepši oblik od S7 (ako su renderi realni). Jednostavno ne volim zaobljene ivice tkz jajast izgled. Bolje da su se ugledali na A seriju koja vuče dizajn S2. Ali imas i dosta ljubitelja zaobljenih uvica pa ce se oni oduseviti

Dok ne uzmete u ruke s6 i s7, tesko da mozete doneti bilo kakav zakljucak o izgledu i osecaju u ruci..

Generalno ciljna grupa je ona koja obnavlja ugovore posle 2 godine, u dosta manjem broju su ljudi koji ne znaju sta ce sa sobom (tu spadam i ja) pa moraju sve da imaju, probaju itd...

Sviđa mi se dizajn, ali mi se ne sviđa high gloss poleđina telefona. Biće magnet za otiske prstiju. Bolje da su stavili mat, kao na A5 2016.

Bice sigurno socan u ruci zbog curved dizajna. Ko ima S6 nema realne potrebe za S7 osim ako bas ne svrbe pare.

Navodno rez exynos gpu. Za nijansu slabiji od s820,sto je i ocekivano.

s_273eaa1fae914671874166a4da46321a.png

s_b1d1c9177dac4728a657b7ccad65d031.png

s_1067efb32d02445ba399248a6fb1ac86.png

Generalno ciljna grupa je ona koja obnavlja ugovore posle 2 godine, u dosta manjem broju su ljudi koji ne znaju sta ce sa sobom (tu spadam i ja) pa moraju sve da imaju, probaju itd...

Upravo to..a s ugovorima ih kostaju od 0 do plafon 300evra/ dolara ako je neki manji paket. Mnogi preko ni ne obracaju poaznju na telefon, sve dok ne istekne ugovor, retko ko se bakce da trci da menja svakih par meseci..tako nesto vidjam samo kod nas.

najmanje para gubim ako cesto menjam

Ljudi koju uzimaju preko operatera i uzmu za dinar ili euro ne gube ništa. Samo produze ugovor i uzmu novi tel. Ne zanima ih uglavnom da menjaju tel svakih 3 meseca i isprobavaju nove modele

da ali 50e na pola godine a da ga zadrzim godinu ili dve mogao bi da ga poklonim babi a ne da ga prodam

Koju obavezu onda ti sebi stvoris s tim. U 4 futrole i s duplim tempered staklom, da bi bio lep za prodaju za pola godine. Kao da si pozajmio od nekog telefon, nemas trip da je tvoj uopste..

o cemu ti to? ja telefon koristim normalno korostim silikon i obicnu foliju ne zbog nekog nego zbog sebe. Ne robujem stvarima ako na to mislis.

Ali robujes buducem kupcu kome ga cuvas pola godine :)

kako mislis cuvam? sta treba da radim sa njim?

Pa sigurno nećeš izgubiti samo 50€ ukoliko ga budeš opušteno koristio i bude imao primene tragove po sebi.
Mislim da je to Boris hteo da kaže.

Ne kupuju svi telefone za dinar, drugo meni su veliki telefoni (5+ inca) mnogo udobniji u nekom kejsu koji ce im dati grip. Nexus 6 bez kejsa meni komotno izleti iz ruke. Trece lakse je zameniti staklo jednom godisnje za 700-800 dinara nego gledati u izgreban ekran.

Ako kupiš npr s7 cim izadje platićeš ga minimum 600€ na oglasima. Posle 6meseci nećeš moci da ga prodaš za vise od 450€. Tako da gubiš dosta vise od 50€. A posle 2 god i ne mora da prodaješ već das nekom npr babi :D

Vrh Dno