Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Па ваљда већ имате CNN, или је потребна и варијанта на језицима наших народа и народности? Кад код сам негде видео N1, било је на хрватском.

N1 ide u paketu sa nekim drugim kanalima. Ako ubace njega ubacice i Grand tv i C&I Discovery. Ubacivanje ta 3 kanala i Ultre i Mini kanala je Orion telekom kostalo povecanjem pretplate za 790 na 1190 dinara.

smederevci kako vam radi net od nove godine... planiram da predjem na kopernikus pa me interesuje stabilnost neta... net koji sada imam radi super

Сре 19:55
da li postoji mogucnost da se uskoro emitujete na kopernikusu
mislim na kablivskom sistemu
09:30
Da, još čekamo potvrdu kada će program biti pušten
To sam ja pitao na fejs
Rec je o N1

Poslednja izmena:
A u BG Collcentar su mi rekli da ce budu novi kanali ali neznaju tacno kad samo kazu vrlo uskoro videcemo

@mikianciki1971
Da li su ti rekli koje nove kanale će emitovati?

A u Boru ce mo televiziju N1 po svemu sudeci gledati za 10 rodjendan pomenute televizije!

Nisu mi rekli koje kanale ce emitovati jos se ne zna samo su rekli da se radi na kanalima i da ce biti uskoro samo ne znaju tacno kada

Jeste li vi na nekim drogama ili šta? Radujete se dolasku n1 televizije što neko reče cnn na srpskom, koliko imate godina 60+?

Ja počinjem sa drogu tek od 60-e. E kad će stigne to vreme...
Ti si na extaziju verovatno???
I kako je jel ti cool?

Ja drogu ne konzumiram, moj nick nema veze s tim, a pod drogu možeš da podvedeš i taj n1 i cnn i ostala zapadnjačka sra*a....

Ja se samo sprdam. Ako nisi primetio nisam ništa komentarisao povodom eventualnog ubacivanja tih kanala.

Nesto su cackali opet. Sada TLC ima naziv Discovery TLC Balkans. Cekamo te nove kanale ...

jel zna neko kako radi kablovski internet u Arandjelovcu?
Kako nemam uslove za VDSL, uzeo bih kablovski net, vidim da su paketi odlicni... Samo ako radi lose, dzaba...

Jeste li vi na nekim drogama ili šta? Radujete se dolasku n1 televizije što neko reče cnn na srpskom, koliko imate godina 60+?

Naravno da se radujemo. Jer su sve ostale televizije pod upravom vodecih politickih partija. Treba nam jedna N1 televizija, ona kritikuje i opoziciju i vlast i ujedno kad treba, hvali jedne ili druge. Ostale televizije samo hvale vlast i to j to. Pobedi DJOKOVIC OSVOJI MELBURN i umesto to da bude udarna vest na nasim nacionalnim televizijama, oni prvenstveno PINK. Prva vest im je kako je neko iz politike posetio nekoga i bla bla.... Hocemo objektivno i realno informisanje, zato se radujemo N1

Naravno da se radujemo. Jer su sve ostale televizije pod upravom vodecih politickih partija. Treba nam jedna N1 televizija, ona kritikuje i opoziciju i vlast i ujedno kad treba, hvali jedne ili druge. Ostale televizije samo hvale vlast i to j to. Pobedi DJOKOVIC OSVOJI MELBURN i umesto to da bude udarna vest na nasim nacionalnim televizijama, oni prvenstveno PINK. Prva vest im je kako je neko iz politike posetio nekoga i bla bla.... Hocemo objektivno i realno informisanje, zato se radujemo N1

Срећа па је n1 политички неутрална а вести иду са хрватског и бих подручја. А мало ми је чудно помињање 60+ у овој причи, не знам много таквих којима је cnn извор, обично то прихватају демокраЦки опредељени клинци.

Ipak ste vi na nekoj droZi je*ala vas politička televizija. Da je nešto tipa diskaveri, natgeo itd..... oni se raduju vestima.
Oprostite jel ovo bench forum?

Ipak ste vi na nekoj droZi je*ala vas politička televizija. Da je nešto tipa diskaveri, natgeo itd..... oni se raduju vestima.
Oprostite jel ovo bench forum?

Jeste bas taj forum, ali ljudi kad nesto pitaju, treba i da im se odgovori. Sad da je neko pitao za neki filmski ili naucni kanal, isto bi obrazlozili mozda tip kanali o prirodi tj ovag kanal postoji zbog tih zivotinja, ovaj zbog ovih, ili ovaj filmski, zbog ovog zanra, onaj zbog onog. Tad se ne bi pobunio. Znaci budi realan,. Niko ne spominje neku stranku i promovise, vec se sve pricalo u trecem licu.
I bez psovanja molim na forumu

Poslednja izmena:
Ovi pustili rumunski titl na CBS Reality, opet su nesto dirali na tom traspoderu odakle skidaju taj kanal...

Nazad
Vrh Dno