sky007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.09.2013
- Poena
- 195
Brutalna serijanajbolja za odmaranje.. Jedva cekam novu sezonu
Takođe nestrpljivo čekam novu sezonu,odlična akcija!
Brutalna serijanajbolja za odmaranje.. Jedva cekam novu sezonu
Lucifer ti je jos jedna DC comics serija!!!!Meni ok i ova dosije iks, tipicno njihov fazon.
Al zato me Lucifer odusevljava..ima onaj smek limunada devedesetih..dojaja pandurka i djavo,resavanje slucajeva,mozak na ispasu,svi lice na manekene, isti frizer, ista moda...
cak najbolje serije su simane kad i x files,tako da vam propada prica da je lestvica dignuta.
sustina je da u eri interneta sad biras sta ces da gledas i sve je dostupno,dok tad si gledao sta je bilo po tv-u.
Brate serije su kidale tade iako su bile drugacijeg formata. Baywatch je realno vrhunska serija, Homicide, ER, Chicago Hope, X filles, Beverli Hills, Merlose place, Dosonov svet (ovakve tri nemas vise u tom rangu sada).. lupate gluposti.
Sent from mTalk
Mogu samo da se nasmejem na ovaj spisak(ako izuzmemo Homicide koju nisam gledao a cuo sam dosta toga dobrog o njoj i ER koja je bila solidna serija koliko se secam).
Bejvoc se gledao zbog Samer Kvin, Si Dzej Parker i Lani Mekenzi...naravno da je vrhunska.
Odeljenje za ubistva,jedna od najkvalitetnijih serija ikada.
Da si malo pratio o cemu se diskutuje ne bi vadio nesto iz konteksta. Nisam u tom postu nista lose kometarisao za dosije x, cak sam jedan od malobrojnih koji je nove epizode pozitivno komentarisaoX-files moze samo da te nasmeje? :laugh:
Mozda je ovo najsmesnija stvar koju sam procitao. ikad. na internetu. i pre njega.
Brate serije su kidale tade iako su bile drugacijeg formata. Baywatch je realno vrhunska serija, Homicide, ER, Chicago Hope, X filles, Beverli Hills, Merlose place, Dosonov svet (ovakve tri nemas vise u tom rangu sada).. lupate gluposti.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari