sky007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.09.2013
- Poena
- 195
Brutalna serija 🙂 najbolja za odmaranje.. Jedva cekam novu sezonu
Takođe nestrpljivo čekam novu sezonu,odlična akcija!
Brutalna serija 🙂 najbolja za odmaranje.. Jedva cekam novu sezonu
Lucifer ti je jos jedna DC comics serija!!!!Meni ok i ova dosije iks, tipicno njihov fazon.
Al zato me Lucifer odusevljava..ima onaj smek limunada devedesetih..dojaja pandurka i djavo,resavanje slucajeva,mozak na ispasu,svi lice na manekene, isti frizer, ista moda...
cak najbolje serije su simane kad i x files,tako da vam propada prica da je lestvica dignuta.
sustina je da u eri interneta sad biras sta ces da gledas i sve je dostupno,dok tad si gledao sta je bilo po tv-u.
Brate serije su kidale tade iako su bile drugacijeg formata. Baywatch je realno vrhunska serija, Homicide, ER, Chicago Hope, X filles, Beverli Hills, Merlose place, Dosonov svet (ovakve tri nemas vise u tom rangu sada).. lupate gluposti.
Sent from mTalk
Mogu samo da se nasmejem na ovaj spisak 🙂 (ako izuzmemo Homicide koju nisam gledao a cuo sam dosta toga dobrog o njoj i ER koja je bila solidna serija koliko se secam).
Bejvoc se gledao zbog Samer Kvin, Si Dzej Parker i Lani Mekenzi...naravno da je vrhunska.
Odeljenje za ubistva,jedna od najkvalitetnijih serija ikada.
Da si malo pratio o cemu se diskutuje ne bi vadio nesto iz konteksta. Nisam u tom postu nista lose kometarisao za dosije x, cak sam jedan od malobrojnih koji je nove epizode pozitivno komentarisao 🙂X-files moze samo da te nasmeje? :laugh:
Mozda je ovo najsmesnija stvar koju sam procitao. ikad. na internetu. i pre njega.
Brate serije su kidale tade iako su bile drugacijeg formata. Baywatch je realno vrhunska serija, Homicide, ER, Chicago Hope, X filles, Beverli Hills, Merlose place, Dosonov svet (ovakve tri nemas vise u tom rangu sada).. lupate gluposti.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari