Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow konačno odlična epizoda,na nivou druge sezone!!!Obećava i promo za sledeću epizodu!!!!

Potvrdjen Crossover Flash i Supergirl za 28.03.Naziv epizode "Worlds Finest",znači Beri će da nam putuje kroz Mutiuniverzum!!!!
http://variety.com/2016/tv/news/fla...-cbs-grant-gustin-melissa-benoist-1201695949/

Čim se izbaci nepotrebna melodrama, serija se vrati na stari nivo. Čak mi je i utisak da su se vratili na stari stil snimanja, same scene akcije i borbe deluju kao u sezoni 2. 180 stepeni u odnosu na zadnjih 20ak epizoda.

Meni se nije svidelo ovo u Expanse u dve epizode iz razloga sto su nekako previse mracnu atmosferu uveli u odnosu na prethodne epizode.

Jasno mi je da je Eris stanica dozivela to sto jeste ali je rezija epizode bila takva da je nekako bilo mucno gledati. Ocekivao sam mnogo bolju dinamiku izmedku Milera i Holdena i vise akcije nalik na scenu u 8 epizodi u lobiju hotela.

Nisam citao knjige ali mi se dopada lik od UN spijuna sto se uvalio Cant ekipi, odlicnog glumca su izabrali. Nekako je psihopata a u isto vreme te zanima sta ce da uradi i sta ce biti sa njim, pa jos krenes i da brines za njega.

Serija prati knjigu detaljno sto me odusevljava jer sama knjiga je jedan vrhunski scenario sad kolika ce biti gledanost i dali ce syfy izdrzati da isprati do kraja je druga stvar. E da dje izabrase onoga glumca za Holdena .... im pas mater

Stvarno je loš glumac. Lik nema nikakvu jbnu emociju. A poglavlja u knjizi su podeljena kao da čitaš scenario epizoda. Još kad sam je čitao pre 2 godine razmišljao sam kako bi bilo dobro da naprave seriju od ovog materijala.

Sad još da neko obradi Vorkosigane i Barajar, to je baš pisano davno pa bi garant delovalo kao polu-retro SF kao BSG. Ono letelice, laserski neuroudarači i svemirski brodovi sa štitovima, a ovamo žičani telefoni, papirni dokumenti ...

Ne znam ja jedva čekam, na nekih 80% sam knjige, krenulo je sporo u pm, ali sad ne mogu da se odvojim.

Dc Legends of Tommorow odlična epizoda.Risbo bi rekao pokidala je [emoji23] [emoji23] [emoji2]
Caity Lotz savršena u ulozi Sare(White Canary)!!!!!

Ali ono iz prve epizode:
[YOUTUBE]OR42DKbfZww[/YOUTUBE]

Odličan flash i Arrow a DC LOT gledam veceras. Fenomenalan govor i stav Barryja, tako treba a ne odma osudjivati :)
Btw stvarno bi mogli da napravimo zasebnu temu sad vec ima 3 serije :) ne znam koliko vas prati sve 3 :D

Odličan flash i Arrow a DC LOT gledam veceras. Fenomenalan govor i stav Barryja, tako treba a ne odma osudjivati :)
Btw stvarno bi mogli da napravimo zasebnu temu sad vec ima 3 serije :) ne znam koliko vas prati sve 3 :D
4 prijatelju!!!!28.03.2016 Flash(Grent Gastin) će dotrčati u National city i udružiti snage sa Supergirl!!!!
Priča se za sledeću sezonu da će biti veliki crossover Flash,Arrow i Supergirl

Naravno da nećemo!!!Kad mi moramo tebe i Risboa da trpimo.Morate i vi nas [emoji6]
[emoji1] ne bi vam skodilo. Nisam hejter superherojskih serija samo nemam vremena za iste... Flash 1 sezona od 75gb čuči na hardu ali ne zna se kad cu da krenem

P.S. verovatno kada osposobim jos jedan tajmlajn to jest paralelni univerzum gde kloniranom meni vreme sporije prolazi pa da nadoknadim sve za sta nemam vremena

Poslednja izmena:
Baš odgledah Legende, priča o Sari se razlikuje u Streli i ovde, u poslednjoj epizodi Strele rekoše da ju je Konstantin ,,izlečio", a u Legendama je druga priča.
Arrow mi je u prve dve sezone bio OK, međutim, postaje sve apsurdniji iz sezone u sezonu.

Expanse je možda zanimljiv onima koji su čitali knjigu, meni je previše spor i nepotrebno iskomplikovan.

THE WALKING Dead Season 6 Episode 9 TRAILER

:zgran:
0.jpg

maxresdefault.jpg

:D

Poslednja izmena:
Pa ove bajkere smo videli u ep9 nista novo.
Msm da Negan nece ubiti nikog bitnog mozda Abrahama zvekne onaj dripac sto je ukrao Darletu samostrel

A ja rek'o ovo još nije bilo... izgleda da mi je promaklo. Sad se ni ne sećam da li sam gledao tu epizodu.

Ne koristim tapatalku. Moram da instaliram da vidim o čemu pričaš...

edit: stvarno se vidi. *** sad ne mogu da editujem. Ali to je samo fora... nagađanja. Možda se to neće desiti :D.

Poslednja izmena:
Shameless s06e02, da li iko zna koja je pesma u pitanju kada krene odjavna spica? Izvinjavam se ako nije pravo mesto za ovu vrstu pitanja.

Jesi li probao sa onim aplikacijama, Shazam, Soundhound, TrackID?

Skeniraj preko ovih aplikacija, vrlo moguće da će ih naći... Ja nisam kući da pokušam...

Runway - bosshouse kaze Shazam

Black Sails nastavlja u visokom ritmu,odlicna epizoda.Cudi me kako se ova serija vise ne komentarise...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno