Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
markic:

udri po BBC-ju,David Simon je perfekcija realizma.sa druge strane samim tim najrealnije predstavljena policija ikad je bas u Homicide-u (meni najdraza serija ikad) i The Wire-u (objektivno najbolja serija ikad),obe naravno njegova ceda :)

Pa u "starim" sezonama vecina epizoda nije imala veze sa glavnom pricom. U fazonu 5-6 epizoda (po sezoni) je bilo vezano za glavnu pricu, a ostale 15 su bile zasebne mofw epizode.
Generalno ni ja ne volim nesto mofw episode u ovim novim serijama (zato vise preferiram serije od 10-13 epizoda po sezoni u kojima nema puno takvih epizoda), ali u x filesu su i takve epizode bile meni jako zanimljive i kvalitetno uradjene za razliku od danasnjih serija.

Jesu, bile su vrh, samo sam ja tada bas bio zainteresovan za glavnu pricu..

The X Files S10e03 pokidala!!!!Jel tako Risbo [emoji23] [emoji23]
Bas sam se ismejao,daleko bolja od prve dve epizode.

The Flash filer epizoda,ok specijalni efekti.Zato je bilo brdo stvari povezanih stvari sa stripom pogotovu sa New 52 DC stripovima.
Zoom speedforce junki!!!!Ko je čitao New 52 Flash-a moze da zakljuci ko je Zoom!!!!!

Ako je glavna priča sezone u X Files-u ono iz prve epizode onda je to baš šitčina. Da su sa svakom epizodom uradili ovo ko u trećoj, duže bi nam sezona ostala u lepom sećanju (ako ne planiraju da nastavljaju). A ovo im je odlično, tako glupo a tako genijalno u isto vreme.

Epizoda x files bila ekstra, a najbolji deo kada skali otkopca kosulja. Definitivno highlight epizode :-D

Nije X-Files za svakoga i to je OK. I meni su Sopranovi jezivo glupi, ali Boze moj. Vidim da ima fanova kojima smeta sto je "isto ko i '90ih" a to je meni najbolje u celoj prici. Ni milimetar se nisu pomerili i zato je sve ovo sjajno.

Inace, ovakvih komicnih epizoda je bilo po jedna u svakoj sezoni i sve su legendarne.

Epizoda sa vukodlakom. Em vrh em crno bela.

+1

tumblr_o1wby9X4A61qc7yw7o2_r1_250.gif

Poslednja izmena:
The X Files S10e03 pokidala!!!!Jel tako Risbo [emoji23] [emoji23]
Bas sam se ismejao,daleko bolja od prve dve epizode.

The Flash filer epizoda,ok specijalni efekti.Zato je bilo brdo stvari povezanih stvari sa stripom pogotovu sa New 52 DC stripovima.
Zoom speedforce junki!!!!Ko je čitao New 52 Flash-a moze da zakljuci ko je Zoom!!!!!

Moze spoiler za nas koji ne idemo na koncerte?:)

+1 Predoči nam da se ne iznenadimo :)
mada meni tu brdo stvari nije jasno, kako će Wally West biti Flash, pa Hunter Solomon, dopelganger Jay-a Garicka, itd... Pokusao sam da se edukujem, ali neuspešno

+1 Predoči nam da se ne iznenadimo :)
mada meni tu brdo stvari nije jasno, kako će Wally West biti Flash, pa Hunter Solomon, dopelganger Jay-a Garicka, itd... Pokusao sam da se edukujem, ali neuspešno

Evo objasnjenja za ono sto te interesuje.
Hunter Solomon je 3 po redu Reverse flash aka Zoom iz perioda 80' tih i borio se sa Wally West Flash-om.

A New 52 Flash tj ribut iz 2009 kad su počeli New 52 stipovi.Zoom u tim stripovima je Danijel West brat od Iris West.Ima Crno Crveno odelo i krade Speedforce drugim spidsterima.Kad im ukrade speedforce postaje veci i izopaceniji.Može se reći da je speedforce junki ko Zoom u sinoćnoj epizodi.

Wally West je bio prvo kid Flash,dobio jw moći slično kao Beri.Otkucaj na neti Kid Flash.Onda kad se Beri Žrtvovao da spase zemlju u Infinity crysis Wally postaje Flash,uzima Berijevo crveno odelo.

Poslednja izmena:
Ova treca epizoda X-Files-a ispade odlicna. Da nije onoliko vestackog svetla pred kamerama i botoxa na licima jos bi pomislio da je iz starog serijala... :) Btw, nadgrobni spomenik za Kim Mannersa, kul detalj...

Upravo taj feel, kao u jednoj od najludjih epizoda sto je okacio pilac (S03E20 - Jose Chung's 'From Outer Space') ili ona sa opsesivno-kompulzivnim vampirima:d

Poslednja izmena:
Uh,jedva cekam kada zalegnem da odgledam :)

Da li su izasli i eng subtitles.. Mnogo se manje naprezem kada imam eng text dole.

Ja uvek skinem WEB DL, dođe upakovano sa titlovima u startu, a i nema onih logoa televizije ...

Kako mi je to cista glupost... isti likovi, skroz druge price. Kako mrzim kada takve stvari urade :)
Jedino sam za Da Vinci Demons malkice prihvatio, jer toliko nema veze sa Da Vinci-em, da ono... nije problem :D Ali isti likove, SKROZ druge price, kao da je skroz drugi time line, mrzim to... (nikada nisam citao stripove, BTW, ovo mislim za bilo sta)

Spanska serija je mala baba za ove stripove i iste likove u 6 tajmlajnova [emoji1] [emoji6]

Flash-jedva čekam sledeći deo
Odakle toliko speedstera :-D
Ne razumem zašto je Wells ukrao energiju Alenu?
Njegov zadatak je bio da ga ubrza koliko može a posle da mu oduzme a Barry nije dostigao taj nivo, Zoom je svakako brzi od njega.

Ja uvek skinem WEB DL, dođe upakovano sa titlovima u startu, a i nema onih logoa televizije ...
Pitanja par :)

Nisam pohvatao bas lepo celu pricu oko ovih brodova ,pa ako mozes da me uputis/ispravis. Ova cerka bogatasa je htela da vidi sta su ovi pronasli na pheobi planeti pa je sa svojim brodom prisla anubisu(brod koji se vracao sa te planete sa plavom smesom u sebi ?) ? I u tom trenutku ih neko napada,to jest treci brod i ubija celu posadu sem nje ? Svi se zajedno prebace u anubis brod ali ubije ih ona plava zaraza i ona ostaje jedina prezivela od svih tih naucnika i cuda koju su pronasli tu plavu smesu ?

Sta je fora sa UN i bogatim kinezom koji proucava tu plavu smesu ,svi znaju za foru sem iranke? Zasto su sve tako iskomplikovali,koja je fora sa onim stress beacon koga su ostavili u brodu(scappuly ili tako nesto:) ) da navuku neki treci brod ? Mogli su sve da urade i bez tog komplikovanja..

Znam da deluje nabacano ali pola stvari mi je nelogicno :)

Poslednja izmena:
Shameless ne masa ove sezone !

Pitanja par :)

Nisam pohvatao bas lepo celu pricu oko ovih brodova ,pa ako mozes da me uputis/ispravis. Ova cerka bogatasa je htela da vidi sta su ovi pronasli na pheobi planeti pa je sa svojim brodom prisla anubisu(brod koji se vracao sa te planete sa plavom smesom u sebi ?) ? I u tom trenutku ih neko napada,to jest treci brod i ubija celu posadu sem nje ? Svi se zajedno prebace u anubis brod ali ubije ih ona plava zaraza i ona ostaje jedina prezivela od svih tih naucnika i cuda koju su pronasli tu plavu smesu ?

Sta je fora sa UN i bogatim kinezom koji proucava tu plavu smesu ,svi znaju za foru sem iranke? Zasto su sve tako iskomplikovali,koja je fora sa onim stress beacon koga su ostavili u brodu(scappuly ili tako nesto:) ) da navuku neki treci brod ? Mogli su sve da urade i bez tog komplikovanja..

Znam da deluje nabacano ali pola stvari mi je nelogicno :)
Ovo za spoiler - pošto su sad stigli na pola prve knjige, sve i treba da ti bude malo konfuzno. U ostatku će sve biti lepo objašnjeno pa ti ne bih kvario.

Uvek mi je totalno drugačiji filing kada gledam seriju (film) posle pročitane knjige(a), nego kada je gledam "na suvo". E sada, nikako da skapiram kada je bolji...

Poslednja izmena:
Ovo za spoiler - pošto su sad stigli na pola prve knjige, sve i treba da ti bude malo konfuzno. U ostatku će sve biti lepo objašnjeno pa ti ne bih kvario.
Istinu zboris :)
Moze li samo pomoc oko tih brodova. U svakoj racunici mi nedostaje 1 brod.. :)

P.s. odlicna serija,ko bi rekao..

Poslednja izmena:
Meni se nije svidelo ovo u Expanse u dve epizode iz razloga sto su nekako previse mracnu atmosferu uveli u odnosu na prethodne epizode.

Jasno mi je da je Eris stanica dozivela to sto jeste ali je rezija epizode bila takva da je nekako bilo mucno gledati. Ocekivao sam mnogo bolju dinamiku izmedku Milera i Holdena i vise akcije nalik na scenu u 8 epizodi u lobiju hotela.

Nisam citao knjige ali mi se dopada lik od UN spijuna sto se uvalio Cant ekipi, odlicnog glumca su izabrali. Nekako je psihopata a u isto vreme te zanima sta ce da uradi i sta ce biti sa njim, pa jos krenes i da brines za njega.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno